• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILE ISEM ALDIRACAGIM

Dalga geçenleri da kafana takma biliyosun ülkece amazon yaşantımız var sadece kadınlardan ibaret ülke ve tek doğru onlar ve hep bilmiş onlar..empati yok saygı yok hiçbirinde üzülme sen
Ne diyimki allah sizi iyiler ile karşılaştırsın. Kadının düşmanı kadın olmus .

Alllah razı olsun allah razı olsun . Semptomları şunlar üzerine oturduğumu düşündükten sonra şunları yaşadım iki kasığında çok ağrıdı, sabahları 7 gün midem bulandı, goguslerim aşırı sisti hala 7 gün var adetime vaginamin içinde birşeyler batıyor yardım edin lütfeen
Adetim yaklaşırken banada oluyo bunların hepsi artı belim bacaklarımda ağrıyı hafirten

Ne diyimki allah sizi iyiler ile karşılaştırsın. Kadının düşmanı kadın olmus .
Sen şimdi 23 mu 25 yasindamisin burda söylediğin farklı formu doldururken farklı yazmışsın 25 yasindaki bir insani geç internet diye birşey var googleden istediğin soruya pekala yanıt bula bilirdin sen ciddi degilsinki karşındaki insanlarda size karşı ciddi olsun canım benim haksizmiyim

Sen şimdi 23 mu 25 yasindamisin burda söylediğin farklı formu doldururken farklı yazmışsın 25 yasindaki bir insani geç internet diye birşey var googleden istediğin soruya pekala yanıt bula bilirdin sen ciddi degilsinki karşındaki insanlarda size karşı ciddi olsun canım benim haksizmiyim
Bir bilgim yok o yuzden soruyorum çok stresiyim 25 yaşımdayım. Ciddi olmasam neden böyle bir başlık acayim . Tabiki okudum günlerce bir sonuca ulasamadigim icin buradayım

Bir bilgim yok o yuzden soruyorum çok stresiyim 25 yaşımdayım. Ciddi olmasam neden böyle bir başlık acayim . Tabiki okudum günlerce bir sonuca ulasamadigim icin buradayım
Yok yok hamile değilsin bakire bir insanın hamile kalması imkansız zatın için rahat etsin

kan ver kesinlikle bence var ama kan da emin olursun benim bir kuzen de bakireyken böyle hamile kalmıştı ..🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Ciddi ciddi bakireylen hamile kaldımı ilk defa duyuyorum emin misiniz bakire olduguna kuzeninizin k bakmayın cok sasırdım o yuzden soruyorum

Back