- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
- Konu Sahibi Mangolukek
-
Ne demek yani kuruma cizgisi 12 saat sonraki bu cizgi 1 saat içinde bu ince çizgi bile yoktu adetime takvime göre 7 gün var
Kızlar 25 yaşımdayım bakireyim fakat erkek arkadaşım ile sevişiyoruz . Bu sefer göbeğine boşaldı bende ellerimi yıkamak icin gitmiştim . Islak mendille sildim dedi bende sildim ama bütün hamilelik semptomlarını gösteriyorum o günden sonra yardım edib lütfeen. Test yaptım hamile isem aldıracağım
Acile gidip ver yarın sabah .. deki ben evliyim felan yoksa yapmazlarNerede vereceğim? Adımın çıkmasını istemiyorum
O günden bu yana sürekli yanıyorum bunun sebebi stresmiBen 5 haftalik hamileyim yasadiklarindan tek biri bende yok bulanti hele 7 haftadan sonra olur kaldiki 1 hafta var adetine hamile oldugunu dusunmuyorum çok çok erken bu tarz belirtiler icin
StresO günden bu yana sürekli yanıyorum bunun sebebi stresmi
Ozel bir yerler de olur özel bir muayene yerine gitsem olur mu kayıtlarda zaten evli olmadigim cikarAcile gidip ver yarın sabah .. deki ben evliyim felan yoksa yapmazlar
O kadar takılmazlar ya bence direkt de gebelik için kan vericem ..Ozel bir yerler de olur özel bir muayene yerine gitsem olur mu kayıtlarda zaten evli olmadigim cikar
Evet evet bakarsın birazdan daha neler çıkarOzel bir yerler de olur özel bir muayene yerine gitsem olur mu kayıtlarda zaten evli olmadigim cikar
Allah razı olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Bu ne demekEvet evet bakarsın birazdan daha neler çıkar
Amin canm sağolAllah razı olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Marka verebilir misiniz rica etsem hiç bilmiyorumGidip kan vermek yerine kaliteli bir erken gebelik testi alın. Orada çıkar zaten. Ben olduğunu zannetmiyorum.
Ben o spermlerin üzerine oturdum baya baya bacaklarımı aça açaAmin canm sağol
Hamile değilsin
Testteki çizgi kuruma çizgisi
Hamile kalman için spermin göbeğin üstüne değil değil vajinaya gitmesi lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?