- 28 Mart 2020
- 47
- 10
- 1
- 28
- Konu Sahibi Mangolukek
-
Ne demek yani kuruma cizgisi 12 saat sonraki bu cizgi 1 saat içinde bu ince çizgi bile yoktu adetime takvime göre 7 gün varKuruma çizgisi bu. Bu kadar korktuğunuz bi isi yapmayın yani o stresle sevişmekten ne zevk alabiliyosunuz.Bakkaldan ciklet aldırmak değil ki bu.
Cok teşekkür ederim neresine şu damlamalıyım . Spermin üzerine oturdum. Idrar damlatılan yere mi bu çizginin üzerine miSu damlat eğer giderse demek ki kendi çizgisi ve bakireysen imkansız gibi birsey hamile olman ,.
Kızlar 25 yaşımdayım bakireyim fakat erkek arkadaşım ile sevişiyoruz . Bu sefer göbeğine boşaldı bende ellerimi yıkamak icin gitmiştim . Islak mendille sildim dedi bende sildim ama bütün hamilelik semptomlarını gösteriyorum o günden sonra yardım edib lütfeen. Test yaptım hamile isem aldıracağım
Okuman yazman var ki buraya bunları yazabiliyorsun ve sana yazdıklarımi okuyabilmişsin. Testi yapmadan önceki uygulama talimatlarını okudun ve orda ne diyor onu hatırla. Bu testi yaparsın 10 dk beklersin bir şey yoksa atarsın bitti gitti.Ne demek yani kuruma cizgisi 12 saat sonraki bu cizgi 1 saat içinde bu ince çizgi bile yoktu adetime takvime göre 7 gün var
Alllah razı olsun allah razı olsun . Semptomları şunlar üzerine oturduğumu düşündükten sonra şunları yaşadım iki kasığında çok ağrıdı, sabahları 7 gün midem bulandı, goguslerim aşırı sisti hala 7 gün var adetime vaginamin içinde birşeyler batıyor yardım edin lütfeenBakire olup hamile olman mumkun degil bence orda ince bir cizgi var ama pembe degil yani pozitif gibi de durmuyor belirtilerin psikolojik olabilir
bence aldırma göbeğinden hamile kalan ilk insan olarak adını tıp tarihine yazdirirsin, psikolojik o yaşadığın belirtiler..
Cok aşırı stresiyim çok özür dilerim ama okusam bile kendime engel olamıyorum . Öleceğim stresten sizler görmüş bilmiş kişilersiniz.Okuman yazman var ki buraya bunları yazabiliyorsun ve sana yazdıklarımi okuyabilmişsin. Testi yapmadan önceki uygulama talimatlarını okudun ve orda ne diyor onu hatırla. Bu testi yaparsın 10 dk beklersin bir şey yoksa atarsın bitti gitti.12 saat ne demek yani
Ben 5 haftalik hamileyim yasadiklarindan tek biri bende yok bulanti hele 7 haftadan sonra olur kaldiki 1 hafta var adetine hamile oldugunu dusunmuyorum çok çok erken bu tarz belirtiler icinAlllah razı olsun allah razı olsun . Semptomları şunlar üzerine oturduğumu düşündükten sonra şunları yaşadım iki kasığında çok ağrıdı, sabahları 7 gün midem bulandı, goguslerim aşırı sisti hala 7 gün var adetime vaginamin içinde birşeyler batıyor yardım edin lütfeen
Nerede vereceğim? Adımın çıkmasını istemiyorumkan ver kesinlikle bence var ama kan da emin olursun benim bir kuzen de bakireyken böyle hamile kalmıştı ..
Valla niyeyini başlığa kocaman yazmışsın. Stresli olmana üzülemedim. Kusur bakma.Cok aşırı stresiyim çok özür dilerim ama okusam bile kendime engel olamıyorum . Öleceğim stresten sizler görmüş bilmiş kişilersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?