- 10 Nisan 2018
- 1.337
- 3.435
- 133
- Konu Sahibi Mangolukek
Kız koronamı bu bulaşmayla nasıl olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek biz yalnis yapıyormuşuz yıllardır o yüzden olmuyormuşKızlar 25 yaşımdayım bakireyim fakat erkek arkadaşım ile sevişiyoruz . Bu sefer göbeğine boşaldı bende ellerimi yıkamak icin gitmiştim . BOŞALDIĞI GOBEGINE OTURDUM Islak mendille sildim dedi bende sildim ama bütün hamilelik semptomlarını gösteriyorum o günden sonra yardım edib lütfeen. Test yaptım hamile isem aldıracağım![]()
Neden kasiklarim ağrıyor böyle içime vajina içine birşeyler batıyor hayatımda hiç görmediğim kadar göğüslerim sisti sabahları midem bulanıyor belim agriyoe stresten mi hepsisipermin içine kaçması için fışkırma şeklinde doğrudan içeri girmesi gerekir korkuyosun haliyle ama boşuna korkmana gerek yok. sakinleş
Moral verdiniz sagolunDemek biz yalnis yapıyormuşuz yıllardır o yüzden olmuyormuş![]()
Sende moralimi bozdun sende oldu bizde olmadı diyeMoral verdiniz sagolun
Bilmiyorum . Bilmiyorum . Evlenmedim ki ne nasıl bilmiyorum .Kız koronamı bu bulaşmayla nasıl olsun![]()
Allah aşkına sizi sayıyla mi gönderiyorlar ya sevisiyoruz diyor bide arkadaşım hamileysen de o göbekten felan değil kusura bakma ayrıca sonucuna katlancaksin böyle biseye girisiyosanKızlar 25 yaşımdayım bakireyim fakat erkek arkadaşım ile sevişiyoruz . Bu sefer göbeğine boşaldı bende ellerimi yıkamak icin gitmiştim . BOŞALDIĞI GOBEGINE OTURDUM Islak mendille sildim dedi bende sildim ama bütün hamilelik semptomlarını gösteriyorum o günden sonra yardım edib lütfeen. Test yaptım hamile isem aldıracağım![]()
Yani öyle üzerine oturma ile falan olmaz diyorsunuzAllah aşkına sizi sayıyla mi gönderiyorlar ya sevisiyoruz diyor bide arkadaşım hamileysen de o göbekten felan değil kusura bakma ayrıca sonucuna katlancaksin böyle biseye girisiyosan
Neden kasiklarim ağrıyor böyle içime vajina içine birşeyler batıyor hayatımda hiç görmediğim kadar göğüslerim sisti sabahları midem bulanıyor belim agriyoe stresten mi hepsi
Yaşını sorabilirmiyimYani öyle üzerine oturma ile falan olmaz diyorsunuz
Seninki de öyle olmadimiVay be millet göbeğinden hamile kalıyo![]()
Bende 55 gün olmamıştım. Sabırla ne olduğunu anlamaya çalıştım . 6 sene önce 25 yaşında düzelmez ise gel demişti. Kapıdaki yaşlı teyzelerde evlenince geçer. Sanırım artık doktora görünmeliyim belki ilaç verir . Teşekkür ederimstresten canım daralma bu kadar kız ben bi kere 3 ay hasta olmadım ne testler yaptım hep negatifkist çıkmış meğerse bianda patladı daha da hiç öyle bişey yaşamadım stres çok etkiliyor insanı
25 bilmiyorum . Yapabileceğim birşey yok sadece yardım istemistimYaşını sorabilirmiyim![]()
Bende 55 gün olmamıştım. Sabırla ne olduğunu anlamaya çalıştım . 6 sene önce 25 yaşında düzelmez ise gel demişti. Kapıdaki yaşlı teyzelerde evlenince geçer. Sanırım artık doktora görünmeliyim belki ilaç verir . Teşekkür ederim
Yumurtlama belirtileri yaşamış olmalısın canım kaygılı olduğun için de psikolojik olarak bedenine hükmetmişsin korkma o şekilde hamile kalmazsın test de zaten tek çizgi ama bundan sonra dikkat et lütfen günaha girme vebali büyük canımKızlar 25 yaşımdayım bakireyim fakat erkek arkadaşım ile sevişiyoruz . Bu sefer göbeğine boşaldı bende ellerimi yıkamak icin gitmiştim . BOŞALDIĞI GOBEGINE OTURDUM Islak mendille sildim dedi bende sildim ama bütün hamilelik semptomlarını gösteriyorum o günden sonra yardım edib lütfeen. Test yaptım hamile isem aldıracağım![]()
Bebek göbeğim de ama göbeğim den olmadıSeninki de öyle olmadimi![]()
![]()
![]()
![]()
Yine kafam karıştı hangisi doğru hangisini yapalımBebek göbeğim de ama göbeğim den olmadı![]()
![]()
![]()
![]()
Cok teşekkür ederim allah gönlünüze göre versin .Yumurtlama belirtileri yaşamış olmalısın canım kaygılı olduğun için de psikolojik olarak bedenine hükmetmişsin korkma o şekilde hamile kalmazsın test de zaten tek çizgi ama bundan sonra dikkat et lütfen günaha girme vebali büyük canım
Gebelik yok korkma cnmKızlar 25 yaşımdayım bakireyim fakat erkek arkadaşım ile sevişiyoruz . Bu sefer göbeğine boşaldı bende ellerimi yıkamak icin gitmiştim . BOŞALDIĞI GOBEGINE OTURDUM Islak mendille sildim dedi bende sildim ama bütün hamilelik semptomlarını gösteriyorum o günden sonra yardım edib lütfeen. Test yaptım hamile isem aldıracağım![]()