Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Konuma ikinci bebegimin testlerini koyıyım bende :)
İlk ve ikinci testim beta hcg 67.57
Sonuncu 414.21 cuma günü testim

Eklentiler

• IMG_1621.JPG
    47,4 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_1622.JPG
    46,6 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_1714.JPG
    104,2 KB · Görüntüleme: 134
adet gunume kadar beklesem dıorum yarın bı tane daha yapım ama bır endıse var.daha 3gun var artık 2gun kaldı tabı:)
Sen bilirsin canım yarında yap ilk idrarla daha iyi olur birde yap 10 dk sonra bak cizgi az daha koyulaşmış olarak görürsün

Sen bilirsin canım yarında yap ilk idrarla daha iyi olur birde yap 10 dk sonra bak cizgi az daha koyulaşmış olarak görürsün
oruc tutuyorum vucudumda su cok azken yaptım.ıdrar cok koyuydu hemen cıktı bu sekılde.yerınde aynı saate yapıcam yıne nıetlı olcam ıns koyulasmıstır Rabbım hepımızın yuzune baksın

oruc tutuyorum vucudumda su cok azken yaptım.ıdrar cok koyuydu hemen cıktı bu sekılde.yerınde aynı saate yapıcam yıne nıetlı olcam ıns koyulasmıstır Rabbım hepımızın yuzune baksın
İnşallah canjm haber et olurmu ama eger varsa doktor orucu yasaklıyor benim doktorum tutma dedi bol su iç diyor aklıma geldikçe su içiyorum yarın daha koyu testini paylaşırsın umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…