- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.642
- 113
kızlar testlerınıze baktım benımkıyle aynı 2senedır denıoruz problem yokadetıme 3gun var testım ((
evet canım hemen cıktı bu sekılde ama ınanamıorum donuk haldeyım.umıtlenemıorumİnovita marka dimi ben hamileyim 2.ciye :) benimde böyle idi hadi hayırlı olsun kan ver tatlım
Konuma ikinci bebegimin testlerini koyıyım bende :)
İlk ve ikinci testim beta hcg 67.57
Sonuncu 414.21 cuma günü testim
insallah canımmValla ben 2. Silik çizgiyi gördüm. İnşallah hayırlısı ile hamilesindir canımm
Yarın kan ver kesinleştir cnm ama marka çok güvenilir boşuna 2.ci cizgi vermez hayırlı olsun saglıkla gelsinevet canım hemen cıktı bu sekılde ama ınanamıorum donuk haldeyım.umıtlenemıorum
Ederim tabi meslekraşım bende kimyagerimSenin adına çok sevindim lütfen babada dua et
adet gunume kadar beklesem dıorum yarın bı tane daha yapım ama bır endıse var.daha 3gun var artık 2gun kaldı tabı:)Yarın kan ver kesinleştir cnm ama marka çok güvenilir boşuna 2.ci cizgi vermez hayırlı olsun saglıkla gelsin
Sen bilirsin canım yarında yap ilk idrarla daha iyi olur birde yap 10 dk sonra bak cizgi az daha koyulaşmış olarak görürsünadet gunume kadar beklesem dıorum yarın bı tane daha yapım ama bır endıse var.daha 3gun var artık 2gun kaldı tabı:)
oruc tutuyorum vucudumda su cok azken yaptım.ıdrar cok koyuydu hemen cıktı bu sekılde.yerınde aynı saate yapıcam yıne nıetlı olcam ıns koyulasmıstır Rabbım hepımızın yuzune baksınSen bilirsin canım yarında yap ilk idrarla daha iyi olur birde yap 10 dk sonra bak cizgi az daha koyulaşmış olarak görürsün
İnşallah canjm haber et olurmu ama eger varsa doktor orucu yasaklıyor benim doktorum tutma dedi bol su iç diyor aklıma geldikçe su içiyorum yarın daha koyu testini paylaşırsın umarım :)oruc tutuyorum vucudumda su cok azken yaptım.ıdrar cok koyuydu hemen cıktı bu sekılde.yerınde aynı saate yapıcam yıne nıetlı olcam ıns koyulasmıstır Rabbım hepımızın yuzune baksın
ıns hemen paylacam kaybolsadaİnşallah canjm haber et olurmu ama eger varsa doktor orucu yasaklıyor benim doktorum tutma dedi bol su iç diyor aklıma geldikçe su içiyorum yarın daha koyu testini paylaşırsın umarım :)
kızlar testlerınıze baktım benımkıyle aynı 2senedır denıoruz problem yokadetıme 3gun var testım ((
Kaybolmaz korkma bende kaybolurdu cnm kimyasal olmasın sıkı sıkı tutunsun sana başka bişi istemiyoruz :)ıns hemen paylacam kaybolsada
Ederim tabi meslekraşım bende kimyagerim
Canim buda bugunku testlerim galiba var bebekKaybolmaz korkma bende kaybolurdu cnm kimyasal olmasın sıkı sıkı tutunsun sana başka bişi istemiyoruz :)
Var annesi kan verirsin maşallah hadi hayırlı olsun saglıkla gelsin kuzucumCanim buda bugunku testlerim galiba var bebek
Kan verdim turtam.124 cikti adetime 2gun var daha.hamilieyimmmmmmmmmmmnVar annesi kan verirsin maşallah hadi hayırlı olsun saglıkla gelsin kuzucum
Maşallah hayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin minik sana dedim hamilesin diyeKan verdim turtam.124 cikti adetime 2gun var daha.hamilieyimmmmmmmmmmmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?