- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Istege gore baglaniyor ozelde yaptiricam baya israr edicem suan icin doktorum bilmio :) canimDaha da 22 sin 30 dan aşasını bağlamıyorlar diye duydum ama .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istege gore baglaniyor ozelde yaptiricam baya israr edicem suan icin doktorum bilmio :) canimDaha da 22 sin 30 dan aşasını bağlamıyorlar diye duydum ama .
ne guzel hayirli olsun kuzum baska ne gibi belirtilerin vardi?Ben cevaplıyorum bunu benim de en belirgin farkım ilkinde göğüs ağrısı hiç yoktu kız bunda hala var oğlan :))
Aynen ogle canim en azindan oda ayirmak gibi derdim yok + kizimin kiyafetleri duruyor masrafta olmuycak besigi kullanicak kizima baza aldik yatiyor bazasinda :)
Baya iyi oldu zaten tup baglaticam iki kiz yeter bize diyoruz esimle kararimiz net :)
Aynen ogle tatlim erkek cikio ama kiz ciktiPOWERHACK canim sana erkek cikiyor.demmekki takvim falan yalanmis
Sezeryan sirasinda aradan ciksin diye dedik doktor kasiga 2 delik acip kapariz demis esim hic operasyon gecirmedi hic gelemez ogle seye.Canım neden kendini böyle bir şeye atıyorsun ki? Madem ortak kararınız eşin vazektomi yaptırsın bence sen bos yere operasyon gecirme iki küçük çocukla...
Hayırlısı olsun hakkında :)Istege gore baglaniyor ozelde yaptiricam baya israr edicem suan icin doktorum bilmio :) canim
Ağız tadı iğrençti kızımda 5 ay kustum bunda kusmadım bunda göğüs ağrısı oldu kızımda yoktu :)ne guzel hayirli olsun kuzum baska ne gibi belirtilerin vardi?
Sezeryan sirasinda aradan ciksin diye dedik doktor kasiga 2 delik acip kapariz demis esim hic operasyon gecirmedi hic gelemez ogle seye.
Zaten benimde rizam var 2 cocuga omrumu adiycam 3.cu cocuk olursa ben kafayi yerim kizim cok zor bir cocuktu hala ogle bazen cildiriyorum o yuzden yeter diyorum
Sagol cicegimHayırlısı olsun hakkında :)
Aynen ogle tatlim ilki zorunlu sezeryan ikincide sezeryan olucakBen normal Doğum olacağını düşündüğüm için öyle demiştim canım sezeryansa kolay evet hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) bu arada böbreğin nasıl oldu?
Bu marka freely sanirim cok guvenilir hic yanlis pozitif verdigini gormedimKızlar bişey görüyor musunuz silik çizgicik mesela :)
Evet markasını bildin tatlım inşallahBu marka freely sanirim cok guvenilir hic yanlis pozitif verdigini gormedim
Var gibi canim ilk idrarla sabahdene tekrar eminim daha iyi cikar ins gelmistir melegin
Ben gordum canim insallah vardir 10 20 lerde felan sanirim cok yeni dahaBurda sanki daha belli kızlar üzerinde biraz oynadım netleşti çizgi sizde görüyor musunuz
uBen gordum canim insallah vardir 10 20 lerde felan sanirim cok yeni daha
2 sene test kullandim freely haric tum testler yalanci pozitif verdi ama freely hic yanlis cikmadi cnm negatif ti hep hatta yanlistir bu deyip kana gidip nefatifle dondugum zaman anlamistim sonra hep freely kullandim cnm memnunum benBen de böyle görmekten sıkıldım artık canım ya kesin eminsin dimi bu markadan ben ilk defa yapıyorum bu markanın testini emin olamıyorum bir türlü
u