• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Aynen ogle canim en azindan oda ayirmak gibi derdim yok + kizimin kiyafetleri duruyor masrafta olmuycak besigi kullanicak kizima baza aldik yatiyor bazasinda :)
Baya iyi oldu zaten tup baglaticam iki kiz yeter bize diyoruz esimle kararimiz net :)

Canım neden kendini böyle bir şeye atıyorsun ki? Madem ortak kararınız eşin vazektomi yaptırsın bence sen bos yere operasyon gecirme iki küçük çocukla...

Canım neden kendini böyle bir şeye atıyorsun ki? Madem ortak kararınız eşin vazektomi yaptırsın bence sen bos yere operasyon gecirme iki küçük çocukla...
Sezeryan sirasinda aradan ciksin diye dedik doktor kasiga 2 delik acip kapariz demis esim hic operasyon gecirmedi hic gelemez ogle seye.
Zaten benimde rizam var 2 cocuga omrumu adiycam 3.cu cocuk olursa ben kafayi yerim kizim cok zor bir cocuktu hala ogle bazen cildiriyorum o yuzden yeter diyorum

Sezeryan sirasinda aradan ciksin diye dedik doktor kasiga 2 delik acip kapariz demis esim hic operasyon gecirmedi hic gelemez ogle seye.
Zaten benimde rizam var 2 cocuga omrumu adiycam 3.cu cocuk olursa ben kafayi yerim kizim cok zor bir cocuktu hala ogle bazen cildiriyorum o yuzden yeter diyorum

Ben normal Doğum olacağını düşündüğüm için öyle demiştim canım sezeryansa kolay evet hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) bu arada böbreğin nasıl oldu?

Ben normal Doğum olacağını düşündüğüm için öyle demiştim canım sezeryansa kolay evet hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) bu arada böbreğin nasıl oldu?
Aynen ogle tatlim ilki zorunlu sezeryan ikincide sezeryan olucak
Cok iyiyim doktum kumu rahatladim allah razi olsun sordugun icin

Kızlar bişey görüyor musunuz silik çizgicik mesela :)

Eklentiler

• IMG_0770.JPG
    IMG_0770.JPG
    31,7 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_0777.JPG
    IMG_0777.JPG
    11,7 KB · Görüntüleme: 79
Burda sanki daha belli kızlar üzerinde biraz oynadım netleşti çizgi sizde görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_0792.PNG
    IMG_0792.PNG
    179,4 KB · Görüntüleme: 109
Ben de böyle görmekten sıkıldım artık canım ya kesin eminsin dimi bu markadan ben ilk defa yapıyorum bu markanın testini emin olamıyorum bir türlü

u
2 sene test kullandim freely haric tum testler yalanci pozitif verdi ama freely hic yanlis cikmadi cnm negatif ti hep hatta yanlistir bu deyip kana gidip nefatifle dondugum zaman anlamistim sonra hep freely kullandim cnm memnunum ben

Slm kızlar ya daha adetine 13 g7n var ama 1 haftadır ben gebelik belirtileri yaşıyor beklenmeyen bi gebelik kaza kursunu diyebiliriz ama bu mümkün mu alt karında dolgunluk var mide bulantısı yorgunluk uyku hali aşırı duygusallık olur olmaz herşeye ağlıyorum rahimde şişkinlik ve dolgunluk var acaba test yapsam çıkar mi

Back