• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Canım testin bozuk sanırım ama biraz beklet atma hemen
20170503_231138.jpg

İyigeceler kızlar. Kızkardeşimin testinin fotoğrafını yolluyorum.bakabilir misiniz. Kardeşim silik çizgi gördüğünü söyledi. Eğer ki hamileyse tahminen 1,5 -2 ay arayla Doğum yapabiliriz kısmetse

Eklentiler

• IMG_2169.JPG
    IMG_2169.JPG
    50,4 KB · Görüntüleme: 179
İyigeceler kızlar. Kızkardeşimin testinin fotoğrafını yolluyorum.bakabilir misiniz. Kardeşim silik çizgi gördüğünü söyledi. Eğer ki hamileyse tahminen 1,5 -2 ay arayla Doğum yapabiliriz kısmetse

2 gün sonra tekrarlasin çizgi daha net cikar gördüm bende cnm

Sağol cnm ben de gördüm gibi oldu ama güvenemedim.watsaptan yollamış çekip canım benim. İnşallah pozitifdir.
İnşallah canım allah herkezin gönlüne göre versin isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin sizede hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kavusun bebeginize

20 tl pahalilar birde haklısın şekerim doğru diosun ama bence sende bebis var meleğin gelmiş gibi hissediyorum :) sabah güzel haberlerle yaz
Günaydın canım.. Dün eşimin ısrarıyla kan verdim sonuç pozitif ama değer bugün 2 gibi çıkacakmış.. Bununla birlikte sabah yine 1 laboquick ve dün aldığım testi yaptım ve laboquick de bile önceki testlerden daha silik fotoğrafta görülmeyecek kadar silik bi çizgi çıktı diğer testte de gölgemsi bişey çıktı ama nerdeyse yok gibi bişey :( Bu arada laboquick testlerimden arkadaşıma 5 saat idrar tutmayla yaptık dün akşam, hiç iz bile çıkmadı test bozuk değil yani ama bugün silik çıkmasını kafam almadı.. Bi de karnım çok ağrıyo sabah hafif kahvemsi (sarının biraz koyusu) akıntım gelmişti.. Sanırım bu kimyasal falan :(

Canım farklı bir test aldim yaptim sabah ama negatif çıktı bu defada malesef eczaci test için erken dedi 5 günüm var daha regle ama dünden beri regl ağrısı cekiyorum
Canım salla eczacıyı sen ağrı olmadı gebeliği düşündürür sen erken gebelik testi niçin almadın ki

Günaydın canım.. Dün eşimin ısrarıyla kan verdim sonuç pozitif ama değer bugün 2 gibi çıkacakmış.. Bununla birlikte sabah yine 1 laboquick ve dün aldığım testi yaptım ve laboquick de bile önceki testlerden daha silik fotoğrafta görülmeyecek kadar silik bi çizgi çıktı diğer testte de gölgemsi bişey çıktı ama nerdeyse yok gibi bişey :KK43: Bu arada laboquick testlerimden arkadaşıma 5 saat idrar tutmayla yaptık dün akşam, hiç iz bile çıkmadı test bozuk değil yani ama bugün silik çıkmasını kafam almadı.. Bi de karnım çok ağrıyo sabah hafif kahvemsi (sarının biraz koyusu) akıntım gelmişti.. Sanırım bu kimyasal falan :KK43:

Bugun biraz daha koyulasmasi lazim ama siliklesmis kimyasal olabilir kuzum ya üzüldüm şimdi bak

Bugun biraz daha koyulasmasi lazim ama siliklesmis kimyasal olabilir kuzum ya üzüldüm şimdi bak
Valla hayırlısı olsun ne diyim ki bu kadar açık çizgide yüksek bi değer çıkıcağını da hiç sanmıyorum ama yine de pozitif olmasıyla avutuyorum kendimi.. Regl olmadığım sürece belki yükselir mi ki ne biliyim :(

Back