- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 53
- 28
Canım testin bozuk sanırım ama biraz beklet atma hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım testin bozuk sanırım ama biraz beklet atma hemen
İyigeceler kızlar. Kızkardeşimin testinin fotoğrafını yolluyorum.bakabilir misiniz. Kardeşim silik çizgi gördüğünü söyledi. Eğer ki hamileyse tahminen 1,5 -2 ay arayla Doğum yapabiliriz kısmetse
Sağol cnm ben de gördüm gibi oldu ama güvenemedim.watsaptan yollamış çekip canım benim. İnşallah pozitifdir.2 gün sonra tekrarlasin çizgi daha net cikar gördüm bende cnm
İnşallah canım allah herkezin gönlüne göre versin isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin sizede hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kavusun bebeginizeSağol cnm ben de gördüm gibi oldu ama güvenemedim.watsaptan yollamış çekip canım benim. İnşallah pozitifdir.
Bozuk canım ya nasıl denk gelmiş ki
Bozuk canım ya nasıl denk gelmiş ki
Var canım bende gördüm hayırlısı olsunİyigeceler kızlar. Kızkardeşimin testinin fotoğrafını yolluyorum.bakabilir misiniz. Kardeşim silik çizgi gördüğünü söyledi. Eğer ki hamileyse tahminen 1,5 -2 ay arayla Doğum yapabiliriz kısmetse
Üzülme canım ya bende üzülüyorum zaten sinirlerim alt üst oldu ovülasyon yine koyulaşmaya başladı sinir krizi geçireceğim az kaldı
Nedir bu böyle neyse isyan etmek yakışmaz bize yarin ola hayir ola insallahÜzülme canım ya bende üzülüyorum zaten sinirlerim alt üst oldu ovülasyon yine koyulaşmaya başladı sinir krizi geçireceğim az kaldı
Üzülmek yok en güzel haberlerle görüşmek üzere canimÜzülme canım ya bende üzülüyorum zaten sinirlerim alt üst oldu ovülasyon yine koyulaşmaya başladı sinir krizi geçireceğim az kaldı
Amin yarın bekliyorum seni tatlım :-*Nedir bu böyle neyse isyan etmek yakışmaz bize yarin ola hayir ola insallah
Tamam canım görüşürüzAmin yarın bekliyorum seni tatlım :-*
Günaydın canım.. Dün eşimin ısrarıyla kan verdim sonuç pozitif ama değer bugün 2 gibi çıkacakmış.. Bununla birlikte sabah yine 1 laboquick ve dün aldığım testi yaptım ve laboquick de bile önceki testlerden daha silik fotoğrafta görülmeyecek kadar silik bi çizgi çıktı diğer testte de gölgemsi bişey çıktı ama nerdeyse yok gibi bişey Bu arada laboquick testlerimden arkadaşıma 5 saat idrar tutmayla yaptık dün akşam, hiç iz bile çıkmadı test bozuk değil yani ama bugün silik çıkmasını kafam almadı.. Bi de karnım çok ağrıyo sabah hafif kahvemsi (sarının biraz koyusu) akıntım gelmişti.. Sanırım bu kimyasal falan20 tl pahalilar birde haklısın şekerim doğru diosun ama bence sende bebis var meleğin gelmiş gibi hissediyorum :) sabah güzel haberlerle yaz
Üzülmek yok en güzel haberlerle görüşmek üzere canim
Canım farklı bir test aldim yaptim sabah ama negatif çıktı bu defada malesef eczaci test için erken dedi 5 günüm var daha regle ama dünden beri regl ağrısı cekiyorumAmin yarın bekliyorum seni tatlım :-*
Canım salla eczacıyı sen ağrı olmadı gebeliği düşündürür sen erken gebelik testi niçin almadın kiCanım farklı bir test aldim yaptim sabah ama negatif çıktı bu defada malesef eczaci test için erken dedi 5 günüm var daha regle ama dünden beri regl ağrısı cekiyorum
Günaydın canım.. Dün eşimin ısrarıyla kan verdim sonuç pozitif ama değer bugün 2 gibi çıkacakmış.. Bununla birlikte sabah yine 1 laboquick ve dün aldığım testi yaptım ve laboquick de bile önceki testlerden daha silik fotoğrafta görülmeyecek kadar silik bi çizgi çıktı diğer testte de gölgemsi bişey çıktı ama nerdeyse yok gibi bişey Bu arada laboquick testlerimden arkadaşıma 5 saat idrar tutmayla yaptık dün akşam, hiç iz bile çıkmadı test bozuk değil yani ama bugün silik çıkmasını kafam almadı.. Bi de karnım çok ağrıyo sabah hafif kahvemsi (sarının biraz koyusu) akıntım gelmişti.. Sanırım bu kimyasal falan
Valla hayırlısı olsun ne diyim ki bu kadar açık çizgide yüksek bi değer çıkıcağını da hiç sanmıyorum ama yine de pozitif olmasıyla avutuyorum kendimi.. Regl olmadığım sürece belki yükselir mi ki ne biliyimBugun biraz daha koyulasmasi lazim ama siliklesmis kimyasal olabilir kuzum ya üzüldüm şimdi bak
Agri olması gebeligimi düşündürür allah allah ilk defa duydum.. erken gebelik testleri çok yanılıyor diyorlar nette ben hiç sormadım varmı yok mu diye bileCanım salla eczacıyı sen ağrı olmadı gebeliği düşündürür sen erken gebelik testi niçin almadın ki