Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Canım bende 5gün kala yani dün yaptım seninki gibiydi ümidi kaybettim gibi seninki kaç gün öncesinden acaba bende pkoloyum

Amin canım darısı sizlerin basına inşallah yarın sabah tekrar dene başka marka ile silik çıkarsa kan ver canım
Yapayım diyorum canım sonrada ben çatlatma ignesi oldumda bu ay pazartesi 14.günü olacak o zaman mı yapsam açıkçası olsa çıkardı diyorum yine olmadı galiba

Yapayım diyorum canım sonrada ben çatlatma ignesi oldumda bu ay pazartesi 14.günü olacak o zaman mı yapsam açıkçası olsa çıkardı diyorum yine olmadı galiba
İğnenin etkisiyle silik cıkar erken zamanda vuruldu isen sen igneden sonra 14.günü evde bak bakalım

Hadi hayırlı olsun ya çok sevindim evet sorma büyüyoruz ama biraz zor geçiyor :) acaba kız mı erkek mi merakı başladı bile :))

Dimi :) şuanlık bulantım yok inş olmaz kızımı kaldıramıyorum tek sorun o şuanlık birde uyku :) daha var cinsiyete 16.haftada net olur

Dimi :) şuanlık bulantım yok inş olmaz kızımı kaldıramıyorum tek sorun o şuanlık birde uyku :) daha var cinsiyete 16.haftada net olur
12 de falan belli oluyor ya bazen kızı 15 de öģrenmiştim :) valla ben kızı mecbur kaldırıyorum Daha 15 aylık azı dişi ćıkıyor bu ara 2 gecedir uyku falan yok. Mide bulantısı yok ama acayip bir yanma 12 gün sonra kontrole gidicem inşallah ilaç verir hiç bişey yiyemiyorum :/

Ay senin kız baya ufakmış canım benim kız 24e giriyor artık sorun olmuyor ilaç verir inş benim kızımda 3 ay kusmaktan bişi yiyemedim ilaçta vermemişti 6 7 kilo vermiştim

Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz ilk 10 dk hafif bi çizgi gördüm ama sizde görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_1305.JPG
    46,4 KB · Görüntüleme: 138
İğnenin etkisiyle silik cıkar erken zamanda vuruldu isen sen igneden sonra 14.günü evde bak bakalım
Dün 14.gün yaptım yine canım çıkmadı bi arkadasda benim gibi hiç idrarda çıkmamış kanda çıkmış yarın duruma göre gideceğim doktora adet olmazsam

Dün 14.gün yaptım yine canım çıkmadı bi arkadasda benim gibi hiç idrarda çıkmamış kanda çıkmış yarın duruma göre gideceğim doktora adet olmazsam
Catlatma ignesi oldgnu bilmiordum kuzum benim o ignenin icinde bthcg var.adetin gecmeden hicbir seye guvenme adet gunun yada 1gun gecsin git kan ver.idrarda yapma bike ignenin etkisi gecmiorr.ben cok yanildim bu sekilde 2asilama ve normal catlatma ignesiyle cok.denedik hep ayni silik cizgi beliriordu ama sonra ogrendim ignede oldgunu..ins yarabbim vardirr dualarim seninle

Doktora gitmen daha iyi kiste dönmesin çatlamayıp yumurta bir baktır bakalım cnm

Ay senin kız baya ufakmış canım benim kız 24e giriyor artık sorun olmuyor ilaç verir inş benim kızımda 3 ay kusmaktan bişi yiyemedim ilaçta vermemişti 6 7 kilo vermiştim
Kızımda 5 ay kustum bende :) ama bunda bulantı yerine mide yanması var içime buda kız doğuyor :)) kızımla ikiz gibi olacaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…