Canım bende 5gün kala yani dün yaptım seninki gibiydi ümidi kaybettim gibi seninki kaç gün öncesinden acaba bende pkoloyumBende oncomed yaptım pkoyum dengesiz bir düzene sahibim
Birincisi ilk 10
İkincisi 20.dakika aynı test sanki var gibi yada beynim benle oyun oynuyor inşallah sende vardır kuzum çok istiyorum senden haberi almayi seni tanıyorum çünkü eski koonumdan
O zaman hamile degilmişim canım şimdi yeni gebeyim ben :)Canım bende 5gün kala yani dün yaptım seninki gibiydi ümidi kaybettim gibi seninki kaç gün öncesinden acaba bende pkoloyum
Hımm anladım canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inş evladiniO zaman hamile degilmişim canım şimdi yeni gebeyim ben :)
Amin canım darısı sizlerin basına inşallah yarın sabah tekrar dene başka marka ile silik çıkarsa kan ver canımHımm anladım canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inş evladini
Oooo ćok sevindim :)) hayırlı olsun :)Konuma ikinci bebegimin testlerini koyıyım bende :)
İlk ve ikinci testim beta hcg 67.57
Sonuncu 414.21 cuma günü testim
Sağol kuzum sag salim kavuşalım yavrularımıza ooo maşallah ne kadar büyümüşsünüz siz biz daha yeni gördük keseyi :)Oooo ćok sevindim :)) hayırlı olsun :)
Yapayım diyorum canım sonrada ben çatlatma ignesi oldumda bu ay pazartesi 14.günü olacak o zaman mı yapsam açıkçası olsa çıkardı diyorum yine olmadı galibaAmin canım darısı sizlerin basına inşallah yarın sabah tekrar dene başka marka ile silik çıkarsa kan ver canım
İğnenin etkisiyle silik cıkar erken zamanda vuruldu isen sen igneden sonra 14.günü evde bak bakalımYapayım diyorum canım sonrada ben çatlatma ignesi oldumda bu ay pazartesi 14.günü olacak o zaman mı yapsam açıkçası olsa çıkardı diyorum yine olmadı galiba
Işte benim 8.günde bile böyleydi silik bile değilİğnenin etkisiyle silik cıkar erken zamanda vuruldu isen sen igneden sonra 14.günü evde bak bakalım
Hadi hayırlı olsun ya çok sevindim evet sorma büyüyoruz ama biraz zor geçiyor :) acaba kız mı erkek mi merakı başladı bile :))Sağol kuzum sag salim kavuşalım yavrularımıza ooo maşallah ne kadar büyümüşsünüz siz biz daha yeni gördük keseyi :)
Hadi hayırlı olsun ya çok sevindim evet sorma büyüyoruz ama biraz zor geçiyor :) acaba kız mı erkek mi merakı başladı bile :))
12 de falan belli oluyor ya bazen kızı 15 de öģrenmiştim :) valla ben kızı mecbur kaldırıyorum Daha 15 aylık azı dişi ćıkıyor bu ara 2 gecedir uyku falan yok. Mide bulantısı yok ama acayip bir yanma 12 gün sonra kontrole gidicem inşallah ilaç verir hiç bişey yiyemiyorum :/Dimi :) şuanlık bulantım yok inş olmaz kızımı kaldıramıyorum tek sorun o şuanlık birde uyku :) daha var cinsiyete 16.haftada net olur
Ay senin kız baya ufakmış canım benim kız 24e giriyor artık sorun olmuyor ilaç verir inş benim kızımda 3 ay kusmaktan bişi yiyemedim ilaçta vermemişti 6 7 kilo vermiştim12 de falan belli oluyor ya bazen kızı 15 de öģrenmiştim :) valla ben kızı mecbur kaldırıyorum Daha 15 aylık azı dişi ćıkıyor bu ara 2 gecedir uyku falan yok. Mide bulantısı yok ama acayip bir yanma 12 gün sonra kontrole gidicem inşallah ilaç verir hiç bişey yiyemiyorum :/
Canim gunaydin adetine ne kadar var..5dk dan sonra sonuca guvenemezsin.yalniz hafif cizgiyi bende gordum.iste ilk 5dk dami belirdiKızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz ilk 10 dk hafif bi çizgi gördüm ama sizde görüyor musunuz
Dün 14.gün yaptım yine canım çıkmadı bi arkadasda benim gibi hiç idrarda çıkmamış kanda çıkmış yarın duruma göre gideceğim doktora adet olmazsamİğnenin etkisiyle silik cıkar erken zamanda vuruldu isen sen igneden sonra 14.günü evde bak bakalım
Catlatma ignesi oldgnu bilmiordum kuzum benim o ignenin icinde bthcg var.adetin gecmeden hicbir seye guvenme adet gunun yada 1gun gecsin git kan ver.idrarda yapma bike ignenin etkisi gecmiorr.ben cok yanildim bu sekilde 2asilama ve normal catlatma ignesiyle cok.denedik hep ayni silik cizgi beliriordu ama sonra ogrendim ignede oldgunu..ins yarabbim vardirr dualarim seninleDün 14.gün yaptım yine canım çıkmadı bi arkadasda benim gibi hiç idrarda çıkmamış kanda çıkmış yarın duruma göre gideceğim doktora adet olmazsam
Silik cizgi var cnm 2 gün sonra tekrarla benceKızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz ilk 10 dk hafif bi çizgi gördüm ama sizde görüyor musunuz
Doktora gitmen daha iyi kiste dönmesin çatlamayıp yumurta bir baktır bakalım cnmDün 14.gün yaptım yine canım çıkmadı bi arkadasda benim gibi hiç idrarda çıkmamış kanda çıkmış yarın duruma göre gideceğim doktora adet olmazsam
Kızımda 5 ay kustum bende :) ama bunda bulantı yerine mide yanması var içime buda kız doğuyor :)) kızımla ikiz gibi olacaklar :)Ay senin kız baya ufakmış canım benim kız 24e giriyor artık sorun olmuyor ilaç verir inş benim kızımda 3 ay kusmaktan bişi yiyemedim ilaçta vermemişti 6 7 kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?