- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
EVEt canım ilk gebeliğinde 1 hafta kala ağrım oldu bıçak şaplamışlar gibi o yüzden gebelik olabilir diyorumAgri olması gebeligimi düşündürür allah allah ilk defa duydum.. erken gebelik testleri çok yanılıyor diyorlar nette ben hiç sormadım varmı yok mu diye bile
Inşallah ya bende karnim agrinca umidi kesmek üzereydim. Hala vücudum sıcak bazen sıcak basmalari yaşıyorum afedersin iki gece önce ilişki esnasinda öyle canım yandı ki anlatamam hem vajinada agri vardı o agri yumurtaliklarima kadar vuruyordu. Hayırdır insallahEVEt canım ilk gebeliğinde 1 hafta kala ağrım oldu bıçak şaplamışlar gibi o yüzden gebelik olabilir diyorum
Valla hayırlısı olsun ne diyim ki bu kadar açık çizgide yüksek bi değer çıkıcağını da hiç sanmıyorum ama yine de pozitif olmasıyla avutuyorum kendimi.. Regl olmadığım sürece belki yükselir mi ki ne biliyim
Tmm canım yazıcam tabiki hayırlısı olsunİnşallah bebis gelmistir ama kızımda her sabah bir tık daha koyu görmüştüm haber gelince yaz mErakta bırakma
Canım 16 çıkmış şüpheli gebelik dedi 2 gün sonra tekrarlayın dediİnşallah bebis gelmistir ama kızımda her sabah bir tık daha koyu görmüştüm haber gelince yaz mErakta bırakma
Canım 16 çıkmış şüpheli gebelik dedi 2 gün sonra tekrarlayın dedi
Canım kesinlikle takip et arkadaşın dediği gibi 2 günde iki kat artış olursa şakın korkmaCanım 16 çıkmış şüpheli gebelik dedi 2 gün sonra tekrarlayın dedi
Sağol canım benim de seninleBence sen idrara bakma daha 2 gün sonra kan ver inş artar kuzum dualarım seninle
POWERHACK tatlım sen Doğum yaptın mı nasılsın iyi misin eğer geldiyse meleğin dünyaya gözünüz aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
O kadar oldu mu minnoş kuzum maşallah ben seni çok iyi hatırlıyorum az mı testlerime yorum yapmadın özelden de yazıştık ama ben senin ikinciye düşündüğün zaman mı tanıştık hiç hatırlamıyorum2 ay sonra 2 yaşına giricek teyzesi ikinciyı düşünüyorum :) amin allah razı olsun darısı sizlerin basına inşallah güzel haberlerinizi alalım :)
O kadar oldu mu minnoş kuzum maşallah ben seni çok iyi hatırlıyorum az mı testlerime yorum yapmadın özelden de yazıştık ama ben senin ikinciye düşündüğün zaman mı tanıştık hiç hatırlamıyorum
Canım Allah bağışlasın Rabbim gönlüne göre versin benim bat düzensiz bilmiyorum ne zman gelecek2014 te kızıma hamile kalmaya çalışıyorum belki ozamanlarda konusmus olabiliriz büyüttüm çok şükür babası çekiniyor ikinci için ama ben istiyorum doğana kadar 3 olur ztn :)
Senin bat ne zaman inş pozitif resimlerinizi paylasirsiniz konuma
Bilmiyorumki valla regine 2 gün var 2 gündür testim bu şekilde cikiyo emin olmadan kan vermek istemiyorum Eki Görüntüle 1990735
Canım bu sabahki idrar testim kalbim kadar temizBence sen idrara bakma daha 2 gün sonra kan ver inş artar kuzum dualarım seninle
Kimyasal oldu demekki cnm hayırlısı böyle imisCanım bu sabahki idrar testim kalbim kadar temiz
İnovita marka dimi ben hamileyim 2.ciye :) benimde böyle idi hadi hayırlı olsun kan ver tatlımguzel seyler soyleyın aynısını gorup hamıle olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?