• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Hadi hayırlısı inşallah :) iki gebelik arasında fark var mı yoksa kızınla aynımı mesela ben kızda 5 ay kustum bunda kusmadım :)
Kızıma ilk 3 ay baya kustum serumlar yedim bunda cok nadir kustum kızımın kakasından tiksindim ögle kustum cok rahat gebelik geciriyorum kızımda ögle olmamıştı

İyi günler kızlar 20hzranda son adetimin başlangıcıydı. 13 14 temmuz gbi pembe bi akıntınardndanda kahve lekeleme oldu adetim 18nde gelmesi gerekiyordu ancak hala gelmedi be bugün yaptıgım testte negatif. Gecen ay da 11gün gecikmişti ama lekelenme olmadıydı. Korunmayı bırakalı 2 ay oluyor adetim düzensizleşti herkgalde hamile olabilir miyim acaba

kizlar selam :) Visneli turtam canim topigin hayirli olsun. bu gebeligim rahat dedinya benimde oyle.cok rahatim.bulantim cok.nadir ama henuz kusmadim et sevmeye basladim kizimda oay yememisdim.kesinlikle.dun canim tavuk cekdi httq.birsey sorayim peki gogus agrin varmiydi?? iki gebelikdede farklimi oldu?

kizlar selam :) Visneli turtam canim topigin hayirli olsun. bu gebeligim rahat dedinya benimde oyle.cok rahatim.bulantim cok.nadir ama henuz kusmadim et sevmeye basladim kizimda oay yememisdim.kesinlikle.dun canim tavuk cekdi httq.birsey sorayim peki gogus agrin varmiydi?? iki gebelikdede farklimi oldu?
Ben gogus agrimi 2 gebeligimde gebe oldugumu ogle anladim
Kizimda kustum cok bunda hic kusmadim
Kizimda tansiyon dusmedi bunda bayildim hep
Cok farkliydi yani 5 kilo verdim ilk 3 ay suan hala -4 teyim

Ben gogus agrimi 2 gebeligimde gebe oldugumu ogle anladim
Kizimda kustum cok bunda hic kusmadim
Kizimda tansiyon dusmedi bunda bayildim hep
Cok farkliydi yani 5 kilo verdim ilk 3 ay suan hala -4 teyim
canim peki.cin takvimine bakmismiydin? otomatik hesaplayiciya.bide hangi tarafdan yumurtladin?

Ben cevaplıyorum bunu benim de en belirgin farkım ilkinde göğüs ağrısı hiç yoktu kız bunda hala var oğlan :))

Kesinlikle kız evladın tadını biliyoruz da hepsi aynı miss miss Rabbim hayırlısını versin sağlıklı versin yeter en büyük nimet onlar :)
Aynen ogle canim en azindan oda ayirmak gibi derdim yok + kizimin kiyafetleri duruyor masrafta olmuycak besigi kullanicak kizima baza aldik yatiyor bazasinda :)
Baya iyi oldu zaten tup baglaticam iki kiz yeter bize diyoruz esimle kararimiz net :)

Aynen ogle canim en azindan oda ayirmak gibi derdim yok + kizimin kiyafetleri duruyor masrafta olmuycak besigi kullanicak kizima baza aldik yatiyor bazasinda :)
Baya iyi oldu zaten tup baglaticam iki kiz yeter bize diyoruz esimle kararimiz net :)
Kız dünyanın kırk bin türlü hali var bu konuyu iyi düşünün ilerde belki bebek özlersiniz fikirler değişebilir kesin dönüşü olmayan karar bu ćünkü normal Korun gitsin valla ben o kararı veremem gibi geliyor ki zaten ben 4 istiyorum o zaman bile baģlatamam belki bebek özlerim diye :))

Kız dünyanın kırk bin türlü hali var bu konuyu iyi düşünün ilerde belki bebek özlersiniz fikirler değişebilir kesin dönüşü olmayan karar bu ćünkü normal Korun gitsin valla ben o kararı veremem gibi geliyor ki zaten ben 4 istiyorum o zaman bile baģlatamam belki bebek özlerim diye :))
Maddi manevi 2 cocuk yeter cnm bize o yuzden yeter diyoruz iyi dusunduk cnm geri donusu var tup bebek tamamen yitirmiyorsun yani de

Back