• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Catlatma ignesi oldgnu bilmiordum kuzum benim o ignenin icinde bthcg var.adetin gecmeden hicbir seye guvenme adet gunun yada 1gun gecsin git kan ver.idrarda yapma bike ignenin etkisi gecmiorr.ben cok yanildim bu sekilde 2asilama ve normal catlatma ignesiyle cok.denedik hep ayni silik cizgi beliriordu ama sonra ogrendim ignede oldgunu..ins yarabbim vardirr dualarim seninle
Canım beni bi önceki yazan arkadaşla karıştın herhalde ben 3 gün önce vişneli turtama yazmıştım da bende 8. Günden itibaren zaten negatif çıkmaya başladı hala öyle işte kis den şüpheleniyorum sağ tarafım acayip sızlıyor çünkü

Canım beni bi önceki yazan arkadaşla karıştın herhalde ben 3 gün önce vişneli turtama yazmıştım da bende 8. Günden itibaren zaten negatif çıkmaya başladı hala öyle işte kis den şüpheleniyorum sağ tarafım acayip sızlıyor çünkü
Aaaa kusura bakma canimsin sanirim heyecandan karistirmisim.zaman kaybetme canim benim.gecmis.olsun

Son kaset testimi yaptım merak edip :)

Eklentiler

• IMG_1854.JPG
    IMG_1854.JPG
    57,2 KB · Görüntüleme: 110
kizlar beni hatirlarsiniz...keske o cizgileri gormekle olsaymis keske kalp sesleriyle bitseymis:((( 9haftalikken gitti beebgm.kalbi durmustu..yikildim bir daha asla bu kadar sevinmicem raabim hayirlisini versin

kizlar beni hatirlarsiniz...keske o cizgileri gormekle olsaymis keske kalp sesleriyle bitseymis:KK43:(( 9haftalikken gitti beebgm.kalbi durmustu..yikildim bir daha asla bu kadar sevinmicem raabim hayirlisini versin
Kıyamam hatırladım canım demekki yiyecek rızkı yokmuş bu dunyada inş saglıklı bir hamilelige gebe kalıp kavusursun cnm

Evet 12+6 da erkek dedi :) ayın 2 sinde yine gidicem 16+1 oluyorum bakalım ne dicek :)
Erkek dediyse erkektir ay maşallah bir oglan bir kız :) bende erkek istiyorum ama saglıklı olsunda bana yorum yapılmadı merak içindeyim :)

Erkek dediyse erkektir ay maşallah bir oglan bir kız :) bende erkek istiyorum ama saglıklı olsunda bana yorum yapılmadı merak içindeyim :)
Amiiin aynen öyle önce hayırlısı pipisini falan gösterdi ama yinede kimseye söyleme bi dahaki ay kesinlestirelim dedi :) ben dururmuyum tabi sağır sultan bile duydu :))

Amiiin aynen öyle önce hayırlısı pipisini falan gösterdi ama yinede kimseye söyleme bi dahaki ay kesinlestirelim dedi :) ben dururmuyum tabi sağır sultan bile duydu :))
Ay yerim onu ben :) inş benimkide pipilidir birde erkek olsun istiyorum
Reglden hemen sonra oldu benim inş erkektir :)

Ay yerim onu ben :) inş benimkide pipilidir birde erkek olsun istiyorum
Reglden hemen sonra oldu benim inş erkektir :)
:)) kızıma adete 3 gün kala hamile kaldım bu tam ay ortası oldu bakalım erkek annesi olmak nasıl bişey merak ediyorum valla :) Allah senin de gönlüne göre versin

:)) kızıma adete 3 gün kala hamile kaldım bu tam ay ortası oldu bakalım erkek annesi olmak nasıl bişey merak ediyorum valla :) Allah senin de gönlüne göre versin
Amin canım kızıma regl 17.günü kaldım bunda regl 6.günü :) temizlendikten ertesi gün sonra 17 gün kala kanda ögrendim 67.57idi
:) inş benimde paşam olur

Amin canım kızıma regl 17.günü kaldım bunda regl 6.günü :) temizlendikten ertesi gün sonra 17 gün kala kanda ögrendim 67.57idi
:) inş benimde paşam olur
Hadi hayırlısı inşallah :) iki gebelik arasında fark var mı yoksa kızınla aynımı mesela ben kızda 5 ay kustum bunda kusmadım :)

Back