- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
evet hiç küçük değiller. Bir de benim mobilyalarım yatak bazalı olduğu için o hariç hepsi yerden yüksekler. Kafanı eğdiğin anda karşılaşıyorsun gariplerimin kamuflaj alanları çok kötü
bu sefer de her kafanı eğdiğin her adımını attığın yerde bir taneyle karşılaşıyorsun. Reenkarnasyona falan inanmaya başlayacağım. Bunlar böcek değil, başka birşey. Bir ağırlığı var nasıl anlatsam işini hakkıyla yapan bir böcek
![]()
Yaaa ahahahahha tam rezalet ruhospu çocukları ya bi ara bende eski evimizde odamdayim o zamanlar toyum tabi arkadaşlarla sohbet muhabbet sabaha kadar pc başındayım ışığı da kapatmisim neyse. Parmağının yanından bişey geçti. Anasını ........ dedim firladim yerimden yatağın üstüne çıktım saat gecenin 4 ü hiç unutmam. Ona bakarken yatağın solundan bitane daha. Ben zipliyorum onlar zipliyo ben zipliyorum onlar zipliyo sanki yatakta üçümüz çocuklar gibi eğleniyoruz öyle bi görüntü var. Sonra bi ziplamisim tavşan gibi seke seke çıktım odadan ikisini de içeri hapsettim ve anneme not yazıp kapının önüne koydum sabah da ise gidicekti garibim. Notta şöyle yazıyordu "Anne, odamda iki tane yaratık var çok büyükler yalvarıyorum öldürmeden gitme. Oldur öyle git. Öldüğüne emin ol öyle git ben hayatta girmem o odaya yoksa."