daha önce anksiyete bozuklugum için tedavi gördüm ama böyle şeyler uzun zamandır karşılaşmadığım için her hangi birşey yapmadım ama bu 2 buçuk ay içerisinde bunları yaşıyorum doktora gideceğimDaha once doktora gidip destek tedavi almadiniz mi?
En kisa zamanda gidin derim
Öyle bir şey yok, 2-3 tane şarlatan çıkıp "kötü ruh çekiyor" dedi diye milyon yıllık kültürlerde "arınma" için kullanılan Allah'ın bitkisi kötü ruh filan çekmez.Ayy hayir sakın adacayi falan yakmasın.kotu ruhları çekme şeyi varmış adacayinin.
Yani iyi dayanmissiniz 2 ay. Pazartesi gidin,hic bekletmeyin.daha önce anksiyete bozuklugum için tedavi gördüm ama böyle şeyler uzun zamandır karşılaşmadığım için her hangi birşey yapmadım ama bu 2 buçuk ay içerisinde bunları yaşıyorum doktora gideceğim
Kapıyı siz açtınız büyük ihtimal. Uyur gezerlik gibi bir şey sanırım.evet kapı açıktı kapattım normale devam ettim kedimi aldim tekrar odaya girdim
Bende bunu merak ediyordum bu durumu eşine anlatmamismi eşi ne demiş? Hadi bunlar soyut rüya vs.ama kapı açık olması gerçek bir durumsa ilginç.Peki dış kapı neden acıktı.Nasil açıldı.kediniz neden kaçmadı.Normalde ev kedileri hemen fırlar.Ve gece kedinizde garip davranışlar gozlemliyor musunuz.Evinize bir yada birkaç kamera yerleştirin.Acaba uyurgezersinzi ve farketmeden siz mi açtınız.
Hakikaten korku filmi gibi Tövbeler olsunAy bu daha korkunç
Gece iki satırını okuyup bıraktım şimdi baktim konuya hakikatende burası fenaEn korkunç yeri de burası
Cay yakmak icin egitim mi almak lazimmis bcbxbxAyy hayir sakın adacayi falan yakmasın.kotu ruhları çekme şeyi varmış adacayinin.ehli olmayan kişiler tarafından yapılması çok tehlikeli.zeynepakcaytr hesabını takip edin anlarsınız.bununla ilgili postlari var.yorumlarda da destekleyenler çok fazla.
Aynı durumu yaşadım vallahi lohusaykenBenim de başıma lohusayken gelmisti benzer durum ben birsey görmedim ama gece bir uyandim kipirdayamiyorum hareket edemiyorum annem karşımdaki koltukta yatiyordu bağırıyorum ama sesim dışarı çıkmıyor çok kötü bir durumdu
Sonra dua okumaya başladım geçti bunun bilimsel bi adı vardı ama bilmiyorum
Annemi uyandırdım çok korkmuştum demek bu yüzden lohusa yalnız birakilmazmis diye dusunurdum
Ya gece gece ne güldüm benim kardeşim de oturur konuşurdu noluyor lan gece gece derdimBirde küçükken bende görürdüm ve o neydi diye hala aklıma gelir korkarım tabiki rüyaydı der okur üfler gecerim.bende gece WC ye giderken abimin gece yatağın ucunda oturmuş üstünde deri mont gözünde güneş gözlüğü gözlükte boya badana lekeleri varTövbe Yarabbim o şekilde bana baktıgini görürdüm oda konusmazdi.bende ona bakarak korkudan tuvaletimi yapıp geri gidip uyurdum.sonra rüyaydı tabiki diyorum ama abimde benim gibi uykusunda konuşan vs.bi tipti.belkide o gercekten kalkip oturuyordu ne bileyim
Ya gece gece ne güldüm benim kardeşim de oturur konuşurdu noluyor lan gece gece derdim
Yok eşime demedim bekarken kardeşim konuşurdu çok eskiden ara ara eşim de konuşurEşinize anlatmadiniz mi o ne dedi bunu merak ediyorum.
Işte diyemedim 25 yıl geçti unutamadım da içimde kaldı
Yok eşime demedim bekarken kardeşim konuşurdu çok eskiden ara ara eşim de konuşurbi kere yatakta parmağını salliyordu noluyor leyyyn dedim