Benzer şeyleri bende yaşadım.Ben de tamamen uyandığımi düşünürdüm.Aslinda bunu yazarken bile içime sinmiyor çünkü gerçekten uyanık gibi oluyordum.Cunku nerde uyursam ,ilk defa o evde bile uyusam herşey nasılsa yine öyle görürüm.Ve bilincim aynı uyanık gibi açıktır.Siz eşinizi goruyormussunuz,ben kendimi görürdüm.Mesela uyanirdim ,bakardim evde biri geziyor.Yuzunu gördüğümde ödüm kopardı.Cunku kendi suretimi görürdüm.Bilirdim ki o ben degilim.Basja bir varlik .İnanilmaz korkardım.
Küçükken de böyle bir rüyada çığlık çığlığa kalmışım.Ruyam uzun.Ama o zaman annemin içindeydi ve uyandığımda da annemi gördüğüm için uzun sure bagirip uyanamamisim.komsular sokağa çıkmış ,o kadar uzun sürmüş.
En cok da uyanırım ,ışığı açmak için düğmeye basarım yanmaz,AA uykudayim derim.Sonra uyanırım,ışıga tekrar basarim,yanmaz.uykuda olduğumu anlarim.Ve bu böyle defalarca olur.
Bazen de uyanırım ,yataktan kalkarım kendime bakarım.Hala yatakta uyuyorum.Oyle gezerim etrafta.
En son da uyandıktan sonra gördüğüm halüsinasyonlar eklendi.En çok da örümcekler görürüm.Ama hemen uyandıktan sonra görürum 1-2 sn.
Bu tarz rüyalar gördükten sonraki sabah da inanılmaz yorgun kalkarım.
Daha çok hikayem var.Ama tüm bunların sonucunda doktora gittiğimde,anksiyetem ve depresyonum olduğunu öğrendim.Tedavi oldum.Su an daha iyiyim.