Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
melatonin filan kullandınız mı. bu da kötü rüyalar gördürüyor. ben bi dönem kullandığım zaman dehşet rüyalar görüyodum. yani gerçek gibiydi. yatağımın yanına bişeyler gelip beni kaldırmaya çalışıyodu filan. ama melatonini bırakınca düzeldi.
daha önce anksiyete bozuklugum için tedavi gördüm ama böyle şeyler uzun zamandır karşılaşmadığım için her hangi birşey yapmadım ama bu 2 buçuk ay içerisinde bunları yaşıyorum doktora gideceğim
Merhaba teşekkür ederim doktora gitmedim. Sanırım yalnızlıktan ve üzüntüden bu duruma gelmişim. Ailem başka sehirde konuyu onlara da anlatınca yanlarına gelmemi istediler orda kaldım belli bir süre ve herşey düzeldi. Tekrar yaşadığım şehire geldiğimde de kursa yazıldım kafamı meşgul edecek şeyler yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Şuan her hangi bir sorun yok umarım ilerleyen dönemde de olmaz