hala gelmedi...

İki aydir atlatmistim, su an cok kirgin ve kizginim. Simdi o arkadasiyla bulusacagiz is icin. Bulusma yerine geldim. Bakalim farkli neler anlatacak

Mitoman mıdır nedir ya. Allah korumuş sizi. Evli kadınla birlikte olacak karakterde biriyle eş olmanız korkunç olurdu. Geçmiş olsun

Tatlım bence artık şu saatten sonra boşver onu arayıp sayıp sövmeyi falan. Sen böyle yapsan o gene bir kılıfını bulur sana ikna edici şeyler de söyler zaten. Adamın yapısı bu siyasetçi bir kere siyaset yapmayı iyi biliyor işte .
Sen onu arar sayar söversen o kendini önemli hissedecek bak bak beni unutamamış hala canı acıyor diyecek. O nedenle hiiiç takma ve unutmuşken öyle de kalsın. Tekrar iletişim senin huzurunu bozacaktır.

aman Allahım neler okudum ben böyle.. bu yalanları nasıl bu kadar rahat söylemiş? siz nasıl tanışmıştınız bununla? ortaya çıkacağından korkmadı mı?

Aramadım. Sovmedim. Beni arayan arkadasi, onunla artik calismayacaklarini soyledi. Sen arama senden dolayi gibi olmasin dedi.

İş dolayisiyla bulustuk. Sonra devam etti. Her seyi bana cok guzel anlatmisti. O kadar sacma kotu hissediyorum inanamazsiniz
tahmin edebiliyorum, ama karşınızdaki insan seviyesiz, ne yaptığını bilmeyen, tutarsız bi insan.. onun için kalitenizden ödün vermeyin.. üzülmeye bile değmez.. hatta içiniz rahat olsun herşey netliğe kavuştu sonunda..

Aramadım. Sovmedim. Beni arayan arkadasi, onunla artik calismayacaklarini soyledi. Sen arama senden dolayi gibi olmasin dedi.

Aman aramayın. Mitomani (yalan söyleme hastalığı) olabilir. Şimdi siz arayınca hakkınızda yeni yalanlar uyduracak gibi görünüyor. Allah’a havale edin. Artık sizin üzerinizde duygularınıza etki edebilecek şekilde güç sahibi olmasına izin vermeyin.

Ne kadar çok onem yukleyip anlatmışsın böyle...boşver artık yaa
kesinlikle sizinle ayni fikirdeyim. cunku takipteyim bu konunun sizin benden daha iyi yorum ve fikir konusunda yardimlarinizi okuyorum . konu sahibi cok duygusal biri belliki ama resmen yara kabuklastikca aci cekmeyi kendine is ediniyor uzgunum bu kadar o kisi yanlis kisi desekte o kendine aci cektirmeyi seciyor konuyu takipteki canlar!

Adam bu konularda tecrübeli belli ki ilk değildin muhtemelen sonda olmayacaksın.Amannn boşver ucuz kurtulmuşsun bence şimdi sinirden aramak sövmek falan istiyorsunda bırak kendini çok önemli bir b.k sanmasın böyle kalsın zamanla sinirinde geçer içinde soğur değil aramak adı aklına gelse miden bulanır çok geçmiş olsun.

Cok tesekkur ederim. Aramayacagim

İki aydir hayatima bakiyordum da isle ilgili bile beni kotu konuma koymasi bana dokundu. Arayip sovmedim. Allahindan bulsun. Ben cok temizdim ona karsi, ahım çıkar

Ya size yanit verdim becerememisim telefondan.’sondaki siz
İki aydir diye baslayan

Son durumu yazayım, artık kabak tadı vermeden konuyu da kapatabiliriz yavaştan.
(Bu arada konu sahibi kendine acı çektirmekten hoşlanıyor tadında yorumlar beni üzüyor. Zira kendimi toplamıştım zaten bunu söyledim. Sadece şok yaşıyorum ufak çaplı)

Dün en yakın çalıştığı iş arkadaşıyla buluştum. (Bana çalıştığını söylediği daha doğrusu)
Adamın işi bile yalanmış arkadaşlar. Kadrosu yokmuş, asker kaçağıymış, maaşı yokmuş, elden aldığı harçlık gibi paralarla geçiniyormuş. Meclisteyim diyordu sürekli, meclis giriş kartı yokmuş zaten kaçak olduğu için giremezmiş. 5 dil biliyorum diyordu, tamamen yalan. İngilizce bile bilmiyormuş.
Kaza yaptım demişti, arabamın tadilatı için 4 bin verdim demişti. Arabası yokmuş.

Ben varken İzmir'e gitmişti bir kez, İzmir'de bir kız varmış ona gitmiş.

Ninesinin hastalığı doğruymuş ama öyle ciddiye aldığı bir konu değilmiş.

Yurt dışında okudum demişti, bu buluştuğum arkadaşı yurt dışında okumuş. İstanbul'da yaşadım demişti, buluştuğum arkadaşı İstanbul'da yaşamış. Yani biraz da buluştuğum kişinin hayatını kopyalamış. Hatta araba kazası işi de buluştuğum adamın yaşadığı bir olay. Bu korkuttu onları da.

Aklınıza gelebilecek her şey yalan kısacası. Ben şoktaydım ama bu durumları konuştuğum arkadaşı daha fazla şoka girdi.
"Sen hiçbir şey yapma, mesaj falan atma arama. Ben çözüp göndereceğim buradan, sana bulaşmasın seni sorumlu sanmasın" dedi. "İyi" dedim.
Ağır hasta anladığımız. Çünkü normalde gerek olmayan yalanlar söylüyor. Gerçekten çok saçma sapan yalanlar. Uyduruyorum "x hanım 42 yaşında" demişti. "Ne kadar genç duruyor" dedim. 30 yaşındaymış kadın. Yani böyle bir yalanın anlamı var mı? Benim hayatımda zerre önemi olmayan bir konuda bile yalanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…