- 13 Mart 2019
- 761
- 715
-
- Konu Sahibi lightblue87
İki aydir atlatmistim, su an cok kirgin ve kizginim. Simdi o arkadasiyla bulusacagiz is icin. Bulusma yerine geldim. Bakalim farkli neler anlatacakAllahın sevgili kuluymuşsun ucuz atlattın. İçinde ki yıkımı tahmin edebiliyorum, ama üzülme. Öfkeni ondan çıkarma. Ona hesap sorarsan, onu adam yerine koymuş olursun bundan bile ego savaşı çıkarıp, hala peşimde diye yalan bile atar ortaya.
Zaten herkes sana inanıyor ve güveniyor. Görmezden gel onu. Kendini onun seviyesine indirme.
Aşağılık pislik için de sakın ama sakın üzülme.
Mitoman ne oluyorMitoman mıdır nedir ya. Allah korumuş sizi. Evli kadınla birlikte olacak karakterde biriyle eş olmanız korkunç olurdu. Geçmiş olsun
aman Allahım neler okudum ben böyle.. bu yalanları nasıl bu kadar rahat söylemiş? siz nasıl tanışmıştınız bununla? ortaya çıkacağından korkmadı mı?İki aydan fazla oldu biteli. İletişim kurmadık hiç. İşle ilgili bile. Fakat bugun öğrendim ki insanlara Benimle iş konuştuğunu fakat benim trip atıp yapmadığımı söylemiş. Beraber çalıştığı arkadaşı aradı, adam şokta. Bana anlatılan hemen her şey yalan imiş. Ben bunları çocukluk arkadaşı zannediyordum, meğer bir senedir tanışıyorlarmış. Çok basit şeyler ama hemen her anlattığı sahte imiş. Eski sevgilisini boşanmış bir kadın sanıyordum meğer hala evliymiş kadın (50 yaşındaymış) bizim adamı 37 sanıyordum, 39 imiş. Hani her yerde ufak aslında büyük yalanlar. Büyük olasılıkla o memlskete gittiğinde geçmişten başlamış flört gibi bir ilişkisi varmış, ona yönlenmiş. Arkadaşı çok emin değil ama ‘büyük olasılık sizi yedeğe aldı, o yüzden bitirmek istemedi’ diye konuştu. Benden hep güzel bahsetmiş, diğer ilişkilerine göre çok farklıymışım, parlakmışım vs. Neden bittiğini de kimseye anlatmamış.
Çok detay ögrendim. İş konusunda onunla calisan herjes arayip ayri ayri ozur diledi. Ve mağduriyetim bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Adamı unutmuştum ama aşırı öfkeliyim. Ağzıma geleni saysam mı?
Aramadım. Sovmedim. Beni arayan arkadasi, onunla artik calismayacaklarini soyledi. Sen arama senden dolayi gibi olmasin dedi.Tatlım bence artık şu saatten sonra boşver onu arayıp sayıp sövmeyi falan. Sen böyle yapsan o gene bir kılıfını bulur sana ikna edici şeyler de söyler zaten. Adamın yapısı bu siyasetçi bir kere siyaset yapmayı iyi biliyor işte .
Sen onu arar sayar söversen o kendini önemli hissedecek bak bak beni unutamamış hala canı acıyor diyecek. O nedenle hiiiç takma ve unutmuşken öyle de kalsın. Tekrar iletişim senin huzurunu bozacaktır.
İş dolayisiyla bulustuk. Sonra devam etti. Her seyi bana cok guzel anlatmisti. O kadar sacma kotu hissediyorum inanamazsinizaman Allahım neler okudum ben böyle.. bu yalanları nasıl bu kadar rahat söylemiş? siz nasıl tanışmıştınız bununla? ortaya çıkacağından korkmadı mı?
tahmin edebiliyorum, ama karşınızdaki insan seviyesiz, ne yaptığını bilmeyen, tutarsız bi insan.. onun için kalitenizden ödün vermeyin.. üzülmeye bile değmez.. hatta içiniz rahat olsun herşey netliğe kavuştu sonunda..İş dolayisiyla bulustuk. Sonra devam etti. Her seyi bana cok guzel anlatmisti. O kadar sacma kotu hissediyorum inanamazsiniz
İş icin. Siz neden iki aydir bizim islere bakmiyorsunuz kirdik mi sizi dedi. Sizden bana bisi gelmiyo dedim. Ha anladim dedi. Ertesi gun tekrar arayip detay anlattiArkadaşı neden aradı sizi
Aramadım. Sovmedim. Beni arayan arkadasi, onunla artik calismayacaklarini soyledi. Sen arama senden dolayi gibi olmasin dedi.
kesinlikle sizinle ayni fikirdeyim. cunku takipteyim bu konunun sizin benden daha iyi yorum ve fikir konusunda yardimlarinizi okuyorum . konu sahibi cok duygusal biri belliki ama resmen yara kabuklastikca aci cekmeyi kendine is ediniyor uzgunum bu kadar o kisi yanlis kisi desekte o kendine aci cektirmeyi seciyor konuyu takipteki canlar!Ne kadar çok onem yukleyip anlatmışsın böyle...boşver artık yaa
Cok tesekkur ederim. AramayacagimAdam bu konularda tecrübeli belli ki ilk değildin muhtemelen sonda olmayacaksın.Amannn boşver ucuz kurtulmuşsun bence şimdi sinirden aramak sövmek falan istiyorsunda bırak kendini çok önemli bir b.k sanmasın böyle kalsın zamanla sinirinde geçer içinde soğur değil aramak adı aklına gelse miden bulanır çok geçmiş olsun.
Ya size yanit verdim becerememisim telefondan.’sondaki sizkesinlikle sizinle ayni fikirdeyim. cunku takipteyim bu konunun sizin benden daha iyi yorum ve fikir konusunda yardimlarinizi okuyorum . konu sahibi cok duygusal biri belliki ama resmen yara kabuklastikca aci cekmeyi kendine is ediniyor uzgunum bu kadar o kisi yanlis kisi desekte o kendine aci cektirmeyi seciyor konuyu takipteki canlar!
Mitoman ne oluyor
yalaNCI OLUYORMitoman ne oluyor