İki aydan fazla oldu biteli. İletişim kurmadık hiç. İşle ilgili bile. Fakat bugun öğrendim ki insanlara Benimle iş konuştuğunu fakat benim trip atıp yapmadığımı söylemiş. Beraber çalıştığı arkadaşı aradı, adam şokta. Bana anlatılan hemen her şey yalan imiş. Ben bunları çocukluk arkadaşı zannediyordum, meğer bir senedir tanışıyorlarmış. Çok basit şeyler ama hemen her anlattığı sahte imiş. Eski sevgilisini boşanmış bir kadın sanıyordum meğer hala evliymiş kadın (50 yaşındaymış) bizim adamı 37 sanıyordum, 39 imiş. Hani her yerde ufak aslında büyük yalanlar. Büyük olasılıkla o memlskete gittiğinde geçmişten başlamış flört gibi bir ilişkisi varmış, ona yönlenmiş. Arkadaşı çok emin değil ama ‘büyük olasılık sizi yedeğe aldı, o yüzden bitirmek istemedi’ diye konuştu. Benden hep güzel bahsetmiş, diğer ilişkilerine göre çok farklıymışım, parlakmışım vs. Neden bittiğini de kimseye anlatmamış.
Çok detay ögrendim. İş konusunda onunla calisan herjes arayip ayri ayri ozur diledi. Ve mağduriyetim bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Adamı unutmuştum ama aşırı öfkeliyim. Ağzıma geleni saysam mı?