- 19 Kasım 2018
- 4.087
- 6.959
- Konu Sahibi lightblue87
Adam zaten zerre kadar guven vermiyordu ki. Siz de farkindaydiniz ama cok kapilmistiniz. Hic degilse basiniza bisey gelmeden kurtuldunuz diyorum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cildiriyorum ya. İki aydir bana surekli iş gondermis guya, hani bir kez degil. Ve ben hic yapmamisim. Adamlar beni psikopat tripli kiz sanmis.OHA OHA OHA ben olsam saydırırdım valla ne yalan söyleyim bir daha benimle ilgili orda burda yalan konuşma derdim en azından
İnsan inanmak istemiyor icindeyken. Suphelerim coktu ama netleyemiyordum.aman onun öyle olduğu çok belliydi zaten yahu.
ama siz de farkındaydınız herhalde
yok adam bekar. Eski sevgilisi kadin evliymis.En başında beri adamın bekar olduğuna inanmamıştım. Eşinin kendisinde büyük olması enteresan, büyük olmayabilir mi tabiki olabilir ama bu adam sanırım para avcısı gibi bişey. Karısının parasıyla gönül eğlendiriyor şerefsiz.
ninesini ogrenicem bugun laf arasinda. Bu ne adilik ya. İnsanlara bunu yasatmanin alemi ne? Ben isimde gucumde duzgun yasayan bi tipim deger miydi?Adam zaten zerre kadar guven vermiyordu ki. Siz de farkindaydiniz ama cok kapilmistiniz. Hic degilse basiniza bisey gelmeden kurtuldunuz diyorum ben.
Cildiriyorum ya. İki aydir bana surekli iş gondermis guya, hani bir kez degil. Ve ben hic yapmamisim. Adamlar beni psikopat tripli kiz sanmis.
Ooooo ben yanlış anlamışım fakat buda büyük şerefsizlik. herhalükarda siz ucuz kurtuldunuz.Yo
yok adam bekar. Eski sevgilisi kadin evliymis.
Ya adam benle ayn isehirde yasiyor is icin memleketine gitmisti. Gitmeseymis tam rezillik ben saf saf evlenirdim de bu tiple.terbiyesiz pislik
zaten bi adam yanında olacak yaa uzakta ne yaptığı belirsiz bilmem ne
abuk subuk tipler...
Size sunu soyleyeyim bu sizle ilgili degil. Siz degil de birbaska kadin olsaydi yine aynisi olacakti. Adamin kisiligi bu. Daha dogrusu kisilik bozuklugu. Siz simdi butun gercekleri bildiginizi soyleyin, hepsini oyle bir kilifina uyduracak ki, siz acaba fazla mi yuklendim diyeceksiniz. Cunku size bunu her defasinda yapti zaten,sizi nasil bekletti. Bir de nezaketi vs birakip bu tarz tanismalarda adamdan tc sini isteyeceksin arkadas. Kim ne derse desin.N
ninesini ogrenicem bugun laf arasinda. Bu ne adilik ya. İnsanlara bunu yasatmanin alemi ne? Ben isimde gucumde duzgun yasayan bi tipim deger miydi?
tc isime yaramazdi. Adam evli degil. Eski sevgilisi evliymis. Yani nufusta bekar gorecektik. Ben ve eski sevgilisinden baska kiz bulmus zaten su an. Yani beni o kiz icin birakmisSize sunu soyleyeyim bu sizle ilgili degil. Siz degil de birbaska kadin olsaydi yine aynisi olacakti. Adamin kisiligi bu. Daha dogrusu kisilik bozuklugu. Siz simdi butun gercekleri bildiginizi soyleyin, hepsini oyle bir kilifina uyduracak ki, siz acaba fazla mi yuklendim diyeceksiniz. Cunku size bunu her defasinda yapti zaten,sizi nasil bekletti. Bir de nezaketi vs birakip bu tarz tanismalarda adamdan tc sini isteyeceksin arkadas. Kim ne derse desin.
İki aydan fazla oldu biteli. İletişim kurmadık hiç. İşle ilgili bile. Fakat bugun öğrendim ki insanlara Benimle iş konuştuğunu fakat benim trip atıp yapmadığımı söylemiş. Beraber çalıştığı arkadaşı aradı, adam şokta. Bana anlatılan hemen her şey yalan imiş. Ben bunları çocukluk arkadaşı zannediyordum, meğer bir senedir tanışıyorlarmış. Çok basit şeyler ama hemen her anlattığı sahte imiş. Eski sevgilisini boşanmış bir kadın sanıyordum meğer hala evliymiş kadın (50 yaşındaymış) bizim adamı 37 sanıyordum, 39 imiş. Hani her yerde ufak aslında büyük yalanlar. Büyük olasılıkla o memlskete gittiğinde geçmişten başlamış flört gibi bir ilişkisi varmış, ona yönlenmiş. Arkadaşı çok emin değil ama ‘büyük olasılık sizi yedeğe aldı, o yüzden bitirmek istemedi’ diye konuştu. Benden hep güzel bahsetmiş, diğer ilişkilerine göre çok farklıymışım, parlakmışım vs. Neden bittiğini de kimseye anlatmamış.
Çok detay ögrendim. İş konusunda onunla calisan herjes arayip ayri ayri ozur diledi. Ve mağduriyetim bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Adamı unutmuştum ama aşırı öfkeliyim. Ağzıma geleni saysam mı?
Cok uzuldüm. Konunuzu izliyordum. Sizi anliyorum. Benzer seyler yasamistim. Öfkelenmekte de haklisiniz. Gerci epey azaldi ama benim ofkem yillardir sürüyor. Siz de olabildigince öfkenizi gidermeye calisin. Zaman icinde azalacak. Bu kisiye ofkenizi kussaniz bile size hak vermez. Anlayamaz duygularinizi. Galiba kisilik bozuklugu yaninda kendisinde kaşarlik da var. Dalaverede epey bir usta. Siz ise saf ve iyiniyetlisiniz.Tc i
tc isime yaramazdi. Adam evli degil. Eski sevgilisi evliymis. Yani nufusta bekar gorecektik. Ben ve eski sevgilisinden baska kiz bulmus zaten su an. Yani beni o kiz icin birakmis
Haklisiniz ne kadar konussam da anlamayacaktir. Bugun o konustugum arkadasi yemek yiyelim dedi, kendilerini affettirmeye calisiyorlar onlardan oturu magdur olduk. Cikarsak eger ona her detayi anlatirimCok uzuldüm. Konunuzu izliyordum. Sizi anliyorum. Benzer seyler yasamistim. Öfkelenmekte de haklisiniz. Gerci epey azaldi ama benim ofkem yillardir sürüyor. Siz de olabildigince öfkenizi gidermeye calisin. Zaman icinde azalacak. Bu kisiye ofkenizi kussaniz bile size hak vermez. Anlayamaz duygularinizi. Galiba kisilik bozuklugu yaninda kendisinde kaşarlik da var. Dalaverede epey bir usta. Siz ise saf ve iyiniyetlisiniz.
Ben olsam isyerindeki samimi kız arkadaslarim varsa onlara ve su konustugunuz arkadasina, gayet masumane bir sekilde herseyi anlatirdim. Boylece dedikodu mekanizmasiyla herkes ogrenir. Bilemiyorum ama isyerinizde yonetim personelin ozel yasantisini onemsiyorsa, onlara da bazi seyleri çıtlatirdim; mesela evli bir kadinla aşk yasamis olmasi, yonetimin hos gorecegi birsey olmaz saniyorum. En basta ahlak zayifligini, uçkur düşkünlugünü gosterir.
Bu arada sakinlikle bu adamin zayifliklarini yakalamaya calisin ve kullanabiliseniz bu zayifliklarini ona karsi kullanin. Ama her yaparsaniz yapin, gizlice ve kimseye anlatmadan yapin. Nineyi de bosverin. Ne ankami var. Belli ki yalan. Cok gecmis olsun.
Yarin o kizi da baska kiz icin birakacak. Kisilik bozuklugu bir adam. Zaten ifadelerinden soylemlerinden o kadar belliydi ki hersey. Bir ayda evlilik soylemleri yapiyor gelicem diyor gelmiyor ayakustu kirk yalan atiyor.tc isime yaramazdi. Adam evli degil. Eski sevgilisi evliymis. Yani nufusta bekar gorecektik. Ben ve eski sevgilisinden baska kiz bulmus zaten su an. Yani beni o kiz icin birakmis
Ah tatlım ah ki ne ah ...siyasetçi mesleği....yanı gütmek oyalamak yalan söylemek...inan ki yılandan ciyandan hasılı haserattan kactigin gibi kaç...şener senin kibar feyzo filminde kaçtığı gibi kaç..arkana bakmadanKizlar 70. Sayfada guncelleme var. Adam tamamen yalanciymis. Aramak sovmek istiyorum yardim.
———
tekrar merhaba. daha önce bahsettiğim sorunum katlanarak büyüdü, sizinle dertleşeyim istedim.
kısa özet geçmek gerekirse yaklaşık 4 ay önce tanıştığım, ilk buluşmadan 'evlenelim, aşığım, ölüyorum' diye tutturan ve bu rolü de gerçekten güzel yapan erkekle ilgili konum. ben 32 o 37 yaşında. ikimizin de iyi meslekleri var. hiç evlenmedik. güzel bir adam bakınca dışarıdan.
normalde benim bulunduğum şehirde yaşıyor. ankara'dayım ben. o da siyasetle uğraşıyor o yüzden burada. biz tanıştığımızda buradaydı yani. ilk birkaç buluşma, kıpırtılar hoşlanmalar... ben de kapıldım müthiş şekilde.
sonra yerel seçim dönemi girdi işin içine. o memleketinde görev yaptı, yaklaşık iki ay. o sırada istanbul seçimleri oldu. biraz da istanbul'a gitti.
ama ankara'ya hiç gelmedi. ki yakın bölgelerdeyiz. o ilk buluşmalarda ilk heyecanda, "ne var ki 4 saatlik yol çıkar gelirim" der dururdu.
sonra bizim aramıza mesafe girdi. ama duygusal mesafe de. benden ötürü değil, direkt ondan. ben de buraya da konu açtım. onun uzaklaşmasından kuşkulandıkça 'başkası mı var? yoksa orada evli misin, yoksa evlendin mi?' gibi sorular sordum sonra.
sonra bir baktım adam beni aramıyor. ben de onu aramayı kestim.
geçtiğimiz çarşamba aradı on günlük bir aradan sonra. uzun uzun konuştuk.
"yüzyüze gelince konuşmak istedim yoksa tartışırdık telefonda çözemezdik ama cumartesi gelmeye çalışıyorum" dedi. rahatsız olmuş, "ben o kadar karaktersiz miyim iki gün görüşmedik diye sen bana telefonda evlendin mi diye bile sordun" diyerek üste çıktı.
bir an kendimi suçlu hissettim, hala da kabul ediyorum bu suçumu. ayıp ettim. çarşambadan beri de arada bir arıyor, mesaj atıyor. yani günde iki kez falan arıyor, az da mesajlaşıyoruz. ben de yanıt veren pozisyondayım. ama "aşkım canım vs" bir şey yok.
ben birkaç kez bitirmesini söyledim bu süreçte. bu olayın ilişkinin raconuna ters olduğunu, biraz da olsa ilgili olması gerektiğini... ilk zamanlardaki adamı aradığımı söyledim. (ki ilk bir ay buradayken müthiş ilgiliydi. kapıma gelirdi o derece. bi kahve içelim diye yalvarırdı, gözleri parlardı bana bakarken, bu kadar güzel kadın nasıl benim sevgilim olabilir falan derdi. o derece tutkun gözüküyordu)
"geldiğimde çözeceğim. telafi edeceğim. aşırı yoğunum. boş kaldığımda seni arıyorum" dedi hep.
ara sıra da ağzıma bir parmak bal çaldı sanırım. mesela bir fotoğrafı için 'çok sevimli çıkmışsın' desem whatsappta profil fotosu yaptı.
veya telefonda o uzun konuştuğumuz gece, geldiğinde iş arkadaşına ve kendisine ev bakacaklarını, benim evime yakın olmasını istediğini, kendi de ev bakmaya başlayacağını zira anneme yakın olmamız gerektiğini söyledi. o sırada işte "evi de sen seçersin ben öyle istiyorum senin istediğin gibi olmalı evleneceğiz sonuçta" gibi bir şey dedi ve geçiştirdi.
bu adam nedir, narsist mi?
şizofren mi?
benimle dalga mı geçiyor?
beni gerçekten sevmiş olabilir mi?
beni neden hala elinde tutuyor? yatak muhabbetimiz yok, cinsellik için değil.
ben nasıl kendimi bu kadar küçük düşürdüm, bir adamın bir cümlesinden mana çıkarmaya çalışacak kadar?
veya gerçekten düzgün bir adam olabilir mi ben bu denli kırmış olabilir miyim?
veya bu denli yoğun olabilir mi bir insan?
demin konuştuk, "pazartesi oradayım" dedi. "tamam ayarlarsak buluşuruz" dedim. ben buluşmada bitirmeyi planlıyorum,
telefonda bitiremiyorum. "bitti" desem de duvara diyorum. "coşma hemen, çözeceğim" falan diyor.
kalıyorum öyle.
adam psikolojimi alt üst etti.
64 gündür o orada, ben burada. bunun son 40 günü felaket geçti.
ben normalde değecekse beklerim, beklemek bana koymaz ama bu ilişkide kendimi ona yamanmaya çalışan kadın gibi hissediyorum. ve bunu ona söylesem, size anlattığım gibi bu şekilde söylesem; "saçmalıyorsun, geldiğimde konuşacağız dedik. neden kafanda benim adıma bir şeyler kuruyorsun, ben sana aşığım ve çözeceğim" gibi şeyler söylüyor.
2 mayıs güncellemesi:
aradı az evvel, "geliyoruz. birazdan yola çıkıyoruz" diye.
"akşam gelecektiniz" dedim, böyle haldur huldur bir şeyler yapıyor, sesler geliyor. "işler bitti geleceğim falan" gibi bir şey dedi. "toparlanıyorum şimdi, valiz falan" dedi. "tamam bir şey unutma görüşürüz uygun vakitte" dedim. kapattık. şimdi hikayenin önemli kısmına geçiyoruz galiba.
3 mayıs geldi görüştük bitirdim. güncelleme 19. sayfada.
5 mayıs ve sonrası... adam hiçbir şey yokmuş gibi arıyor yazıyor falan.
Norma belediye baskaniyla gorustu evlenicez diye. Baskan heni tebrik etti. Rezillige bakar misin.... cok utandirici bi konuma dusurdu beni yaYarin o kizi da baska kiz icin birakacak. Kisilik bozuklugu bir adam. Zaten ifadelerinden soylemlerinden o kadar belliydi ki hersey. Bir ayda evlilik soylemleri yapiyor gelicem diyor gelmiyor ayakustu kirk yalan atiyor.