hala gelmedi...

E bu kadar detay bilen arkadaş nasıl yanında böyle bir insanı barındırıyor? Hiçbir şey anlamadım gerçekten. Oldukça saçma.mantıksız.

Ucuz kurtuldunuz , bu adam hastaymış.Tedavi olması gerekiyor.

Gerçekten çok büyük bir yalanın içinden çıkmışsınız. Allah korumuş dedikleri tam olarak bu oluyor. Sizin iyi niyetiniz, kalbinizin temiz olmasından çok geçmeden gerçekleri göstermiş Allah. Çok geçmiş olsun. Dilerim bundan sonra bu vb karşınıza hiçbir zaman çıkmaz. Ayrıca burda yapılan her yorumu ciddiye almamak gerekiyor. Acı çekmekten hoşlanan insan iki ay boyunca durmadan konu açar, acı çekmeye çektirmeye çalışırdı. Ben sizin konunuzu uzun zamandır görmüyordum sadece güncellemeler dışında. Bazıları sırf yorum yapmış olayım diye yazıyor, bazıları linç edince kendini tatmin ettiğini sanıyor. Gözardı edin

Asker kaçağı olduğunu da mı Siz anlattıktan sonra fark etti?
yok onu biliyormuş. zaten sorun şu, bu benim adam bunlarla dışarıdan fotoğraf işi için falan çalışan biriymiş. öyle müthiş bir yakınlıkları yok yani. bana çocukluk arkadaşıyız diye lanse etmişti, hiç alakaları yok bir senedir tanışıyorlarmış.

Nasıl bu kadar yalan söyleyebilir ya gerçekten anlamıyorum eşek kadar adam. Kurtulmussunuz valla. Hacı bayramda şükür namazı kilip lokum dağıtın bence :) işiniz falan iyi ise size de yapisip kalabilirdi.

insan konu açınca daha üzgün olup çıkıyor buradan ya :) kendi konularım için diyemem de çoğu konuda denk geliyorum ona.
çok teşekkür ediyorum, çok dua etmiştim ben ilk tanıştığım o dönem, doğru kişi değilse gitsin diye. tabi bu kadar sahtesini asla beklemezdim. ben en fazla başka kadın var, o yüzden seri yalanlar söylüyor falan sanıyordum. adamın hayatı tamamen yalanmış.
dün şoktaydım bugün baya rahatladım aslında. hani tuhaf bir psikoloji de var, bi dönem birine aşık oluyorsun sonra onun tamamen yalan olduğunu görmek :S ara ara afallıyorum sonra normale dönüyorum falan ahahah. çok saçma bir durum.

Nasıl bu kadar yalan söyleyebilir ya gerçekten anlamıyorum eşek kadar adam. Kurtulmussunuz valla. Hacı bayramda şükür namazı kilip lokum dağıtın bence :) işiniz falan iyi ise size de yapisip kalabilirdi.
o vekil danışmanı olduğunu söylemişti. (madem danışman değil direkt yazabilirim yani.) aslında danışman falan değilmiş. ne kadrosu varmış ne bir şey. bazen 80-100 ne verirlerse gidip fotoğraflarını çekiyormuş. benimle "danışmanım" diye tanışmıştı, ben de hiç sorgulama gereği duymamıştım açıkçası. meclisteyim diyordu, hiç gidip kontrol etmedim falan derken... bizim ofise geliyordu, danışman gibi davranıyordu. ahuahu. şimdi hatırladıkça saçmalığı fark ediyorum ya... :)

Yani hiç mi korkmadi ya? Yani bana da bişi soylenince çok araştırma gereği duymuyorum ama böyle özel bi durum olsa ninesine kadar arastirirdim

Burada konu açmamamın sebebi bu bir nevi. Bir kesim var ki çözüm odaklı değil, direk yerden yere vurmanın peşinde. Benim de karakterim böyle bişeyi kaldırmıyor. Direk sinir olurum, derman arayayım derken daha çok dertlenir çıkarım yorum yapıyorum sadece onda bile saran çıkıyor

Şok etkisi insanı biraz aptallaştırıyor. Zaman geçtikçe büyük bir yangından çıktığınızın daha çok farkına varıp şükretmeye devam edeceksiniz. Anladığım kadarıyla bu adam sizin iyi niyetinizi suistimal etmek istemekle kalmayıp sizin hayatınızdan da yararlanmaya kalkmış. Neyse ki aç gözlülüğü sayesinde gerçekler çok geçmeden açığa çıkmış. Mümkünse size ulaşacağı bütün iletişim aracılarını değiştirin. Böyleleri daha sonrasında saplantıya çevirme durumu da olabiliyor.

Yani hiç mi korkmadi ya? Yani bana da bişi soylenince çok araştırma gereği duymuyorum ama böyle özel bi durum olsa ninesine kadar arastirirdim
vekil çok düzgün bir adam. onun danışmanı ve çocukluk arkadaşı olduğunu bilince, otomatik bu da düzgün biridir yoksa vekil yanında tutmaz dedim. bir de çok hızlı gidiyordu araştırmaya vakit kalmıyordu. her gün evlenme teklif eden bir adam düşünün işte. sonlara doğru araştırmaya başlamıştım, ona da 'bazen sana güvenmiyorum' falan demiştim. o sıralarda beni bıraktı zaten. o konuşmayı yaptıktan bir iki gün sonra aramayı kesti, azalttı falan.

konularımızdaki adamlar çok benzer davranışlar içindeydi. gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki o psikolojiyi.

ama iyi tarafından bakarsak sır perdesi aydınlandı ve üstelik bir bedeli de olacak bu adamı umarım iştende tamamen uzaklaştırırlar. yürek soğutucu olur hiç değilse.

benim anlamadığım bunlar neden işinde gücünde kendi halinde insanlara böyle tuzak kurma gereği duyuyorlar nasıl bir hastalıklı beyindir bu ya.

umarım bende çok zaman geçmeden kalbimi soğuturum...

Canım bu adam tam bir şizofrenmiş veya sen iyi bir kariyer ve gelir sahibi olduğun için sana kendisini farklı göstererek seni elde etmeye çalışmış yalan söylediğini farkedince de uzaklaşmış baktı kandıramayacak.

Vay bee gerçekten etrafta düzgün adam bulmak çok zorlaştı. Şimdiki erkekler de durumu iyi kariyerli kadın bulalım da ona yanaşalım derdinde ortam kötü cidden.

cidden belli yaş üzerinde erkekler dellenmiş ya. karşıma çıkana bak yani...
Ayyy..O adam şey demiyor muydu, partideyim veya meclis miydi neydi, çıkamıyorum sürekli teldeyim, wc ye bile vakit yok...
Tabi canim hep meclisteyim diyordu. Megerse hic gitmiyormus, dort aydir falan bir kere bile girmemis. Ziyaretci karti bile yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…