Ben anlamadım bu olayı biraz :)
İlk defa konu sahibine hak vereceğim gibi. Çünkü kime ne evli bi kadınmış da eski sevgilisi mesaj atmış da vs vs. Yani bunlarla alakalı bi soru sormamış kiSorduğu soru bambaşka bi şey, neden herkes hayatının başka kısımlarıyla ilgilenmiş çözemedim.
Velev ki eşini aldatsa bile sorduğu soru onunla alakalı değilse neden onunla alakalı şeyler söylenir ki?
En fazla içinden yadırgarsın geçersin. Soru hakkında bi fikrin ya da önerin varsa cevaplar geçersin. Yoksa da cevaplamazsın...
Soruya cevap olarak da, bence her zaman giden kişi geri dönmez eğer mutsuz hatıralar biriktirdiyse geri döner. O da yokluktan ya da daha iyisini bulamadığındandır...
iyi de onlar bi dertlerini anlatiyolar, kimse bize kocam neden boyle yapmis olabilir demiyor. bir OLAY ORGUSU var. (anlayin diye buyuk harfle yazdim, isterseniz farkli dillerde de yazabilirim oyle yetenekleriniz varsa)Burda çoğu kadın eşiyle veya erkek arkadaşıyla olan sorunları yazıyor dimi ? bu soruları erkeklere değil kadınlara soruyolar dimi ? o zaman herkes çıkıp biz erkek değiliz dese sitenin bir anlamı kalmaz. ikincisi diye başladığın yazıya gelecek olursak burası bir yorum sitesi ve herkesin bir derdim var adı altında yazdığı yazıca kocası,çocuğu,anası,babası herkesin kişiliği zaten farklı o zaman cahilce bir hareketle HÖRKÖSÜN KÖŞÖLÖĞÖ FÖRKLÖÖÖ BÖZ NÖRDÖN BİLÖLÜM diye yazsaydık Kadınlar Klübü sitesi kullanılmazdı dimi ? Burası görüş sitesi ben zaten yazısa böyle bir olay yaşadınız mı diye sordum yani herkes kendince görüşünü belirtsin diye.Nerdeyse bir senedir bu sitedeyim daha saçma bir yorumla karşılaşmadım ya
Engellemene sevindim, çok doğru bir hareket. Evli olmasan da engellemen gerekirdi. 18 yaşlarında cinsel organıyla düşünen ve hormonlarının yönettiği bir herifin o günleri pişman olacak kadar hatırladığını ve umursadığını da sanmıyorum. Sanki üç çocuklu yuvasını dağıtmış da 50 yaşında yapayalnız kalınca hayatın gerçekleri yüzüne vurmuş. Ne pişman olacak? Erkekler amiyane tabirle hamsalaklardır. Boşa düşünce yoklarlar onlar. (Buraya dikkat azgın köpek var pankartı gelecek) Prim vermeyelim, kıçlarına baka baka geri dönsünler.Siz nerenizden okuyorsunuz konuyu ?
Yazdığı an engelledim cevap dahi vermedim.Nasıl dönecekmiş ?
Haksızlık yapan erkekler ayrıldıktan sonra aylar veya yıllar sonra perişan olarak dönüyorlar mı ?iyi de onlar bi dertlerini anlatiyolar, kimse bize kocam neden boyle yapmis olabilir demiyor. bir OLAY ORGUSU var. (anlayin diye buyuk harfle yazdim, isterseniz farkli dillerde de yazabilirim oyle yetenekleriniz varsa)
o zaman soru sorayim. KIZLAR BUGUN YOLDA YURURKEN ADAMIN BIRI BANA BAKTI SIZCE NEDEN BAKMIS OLABILIR? HADI HIKAYELERINIZI DINLEYELIM SIZE DE BAKAN OLDU MU????
bin farkli cevap gelir buna. sizin sorunuza da. verdiginiz ornekle bunlar arasindaki farki goremiyorsaniz sizin zaten okudugunuz herhangi bir seyi anlama ihtimaliniz yok. o harfleri farkli yazarak aklinizca taklit yapma cabaniz da guzel, zeka turnusolu.
Ben anlamadım bu olayı biraz :)
İlk defa konu sahibine hak vereceğim gibi. Çünkü kime ne evli bi kadınmış da eski sevgilisi mesaj atmış da vs vs. Yani bunlarla alakalı bi soru sormamış kiSorduğu soru bambaşka bi şey, neden herkes hayatının başka kısımlarıyla ilgilenmiş çözemedim.
Velev ki eşini aldatsa bile sorduğu soru onunla alakalı değilse neden onunla alakalı şeyler söylenir ki?
En fazla içinden yadırgarsın geçersin. Soru hakkında bi fikrin ya da önerin varsa cevaplar geçersin. Yoksa da cevaplamazsın...
Soruya cevap olarak da, bence her zaman giden kişi geri dönmez eğer mutsuz hatıralar biriktirdiyse geri döner. O da yokluktan ya da daha iyisini bulamadığındandır...
Ya bide şunu eklicem geçenlerde tv de bi tane yarışma izliyordum. İnsanlar evlerini geziyolardı evin dekorunu yorumluyolardı. Bir tane kadın çıkıp “bu benim zevkim karışamazsınız” demişti halbuki yarışmanın amacı zaten zevkleri yorumlamaktı ben de içimden gülmüştüm o zaman burda ne işin var zevkine yorum yapılmayacaksa diye ona benzer bir şey yaşadım demin dejavu oldum sjejdjjdjej o derece saçma konuştunuz yok biz erkek miyiz nerden bilelimiyi de onlar bi dertlerini anlatiyolar, kimse bize kocam neden boyle yapmis olabilir demiyor. bir OLAY ORGUSU var. (anlayin diye buyuk harfle yazdim, isterseniz farkli dillerde de yazabilirim oyle yetenekleriniz varsa)
o zaman soru sorayim. KIZLAR BUGUN YOLDA YURURKEN ADAMIN BIRI BANA BAKTI SIZCE NEDEN BAKMIS OLABILIR? HADI HIKAYELERINIZI DINLEYELIM SIZE DE BAKAN OLDU MU????
bin farkli cevap gelir buna. sizin sorunuza da. verdiginiz ornekle bunlar arasindaki farki goremiyorsaniz sizin zaten okudugunuz herhangi bir seyi anlama ihtimaliniz yok. o harfleri farkli yazarak aklinizca taklit yapma cabaniz da guzel, zeka turnusolu.
Yani daha anlamadıysan ben şimdi söylesem yine anlamazsın benceBi çocuklu biri var bide imam nikahlı bunlar aynı kişimi
Merak Ettim de
Kizmazsan eğer sorayim dedim
Karşıdaki insanın üslubuna göre muammele'Cekilebilirsin' ne ya, valide sultan misiniz, Topkapi sarayindan mi bildiriyorsunuz?
Cevap yazacaktim ama uslubu gorunce yazasim geldi. Asiri cringe.
Size eski sevgiliniz yazmamış zaten, yazsa dert olurdu ama yazmamış. dert nerede??1- Konu dert arkadaşım. Çünkü seneler önce bana bir sürü kötülük edip seneler sonra neden yazar bunu öğrenmek istedim.
2- Boşanmakla alakalı soru mu sordum da buna cevap verecekmişim sana ? Konuda boşanmak mı var ? Eş mi var ? Tamamen eski sevgililer neden yazar diye merak ettiğim bir konu. Anladığını umuyorum.Şimdi çekilebilirsin.
Su üsluba bak cidden hastasın senYani daha anlamadıysan ben şimdi söylesem yine anlamazsın bence
Onun derdi buraya konu açıp millete çemkirmekSize eski sevgiliniz yazmamış zaten, yazsa dert olurdu ama yazmamış. dert nerede??
Tatlım sen kimsin seni linçleyeceğim? Linçlemeye kalksam yarısı boşa gider, canın yok cinin yok, ne anlatıyon sen Allah aşkına? At gibi giden it gibi dönmez bu arada, abazan döner. Kimse kalmamış elinin altında, kimi bulursa işte, emin ol tek değilsin. Evliliğin nasıl olursa olsun, kör bir abazan yüzünden saygısızlığı hak etmiyor.Katibin Ruhu Boşanmış çocuklu bir adamla olduğum için Katip ve kankaları beni linçlemeye gelmişler konu tamamen bunla alakalı hanfendi Zarif yorumunuz için çok teşekkürler eşimi aldatma gibi bir durum asla söz konusu değil engelledim geçtim zaten eşime de durumu söyledim yani aradan seneler geçmiş bir insan neden yazar merak ettim.Arkadaşlarıma söylediğimde çoğuda benzer bir olay yaşamıştı genel olarak galiba erkeklerin yapısı mı böyle diye merak edip sordum.
Eski sevgilim yazmamış mı ? Soruyu bence net okumadınız ya da körsünğzSize eski sevgiliniz yazmamış zaten, yazsa dert olurdu ama yazmamış. dert nerede??
Sorduğum sorulara sürekli alakasız cevaplar vererek kendinizce linçliyorsunuz daTatlım sen kimsin seni linçleyeceğim? Linçlemeye kalksam yarısı boşa gider, canın yok cinin yok, ne anlatıyon sen Allah aşkına? At gibi giden it gibi dönmez bu arada, abazan döner. Kimse kalmamış elinin altında, kimi bulursa işte, emin ol tek değilsin. Evliliğin nasıl olursa olsun, kör bir abazan yüzünden saygısızlığı hak etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?