• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık yapan erkekler ayrıldıktan sonra aylar veya yıllar sonra perişan olarak dönüyorlar mı ?

Kocam için mi sormuşum ? 😂 boşanmamak için beni ikna eden kendisi zaten neden onun için sorayım ayrıca eski erkek arkadaşımın pişman olmasına imkansız gözüyle bakıyordum şaşırdım bu yüzden bu tarz olaylar var mı merak ettim çünkü seneler sonra neden yazdı garip geldi erkekler genel olarak neden yazıyor seneler sonra diye analiz etmek istedim
Evli barklı kadınsın eski sevgiliyi analiz etsen nolur etmesen nolur? Ben boşandınız eski kocan için soruyorsun sandım. Evlisin ve eski sevgilisin için soruyosun. Diyelim ki pişman oldu döndü analiz ettin. Ee ne sonuca varıcaksın ki burdan? Evlisin, engeller geçersin exleri. Daha onlarla işin yok.

He eski sevgilin yazınca şu anki adamla paldır küldür evlendiğine pişman olduysan onu bilemem

erkekler genel olarak neden yazıyor seneler sonra diye analiz etmek istedim
birincisi biz erkek degiliz. ikincisi de dunyada koskoca bir beyin var da erkeklerin hepsine esit bolusturuldu gibi bir durum da yok. herkesin akli, zihniyeti farkli. biz ne bilelim dunyadaki 4 milyar erkekten hangisi eski sevgilisine hangi sebeple yaziyor.

Kocam için mi sormuşum ? 😂 boşanmamak için beni ikna eden kendisi zaten neden onun için sorayım ayrıca eski erkek arkadaşımın pişman olmasına imkansız gözüyle bakıyordum şaşırdım bu yüzden bu tarz olaylar var mı merak ettim çünkü seneler sonra neden yazdı garip geldi erkekler genel olarak neden yazıyor seneler sonra diye analiz etmek istedim
Sizin evli olduğunuzu biliyordur.

Ve pismanmiş gibi davranıp cinsellik yönünden sizden faydalanmak icin yazmıştır (ve sanırım adam istediğini alacak öyle hissediyorum)

Yoksa siz ayrilinda onunla evlenin diye degil.

Başka bir açıklaması yok.

Son düzenleme:
Evli barklı kadınsın eski sevgiliyi analiz etsen nolur etmesen nolur? Ben boşandınız eski kocan için soruyorsun sandım. Evlisin ve eski sevgilisin için soruyosun. Diyelim ki pişman oldu döndü analiz ettin. Ee ne sonuca varıcaksın ki burdan? Evlisin, engeller geçersin exleri. Daha onlarla işin yok.

He eski sevgilin yazınca şu anki adamla paldır küldür evlendiğine pişman olduysan onu bilemem
Kendisi de dönmeye çalışıyor demek eski sevgiliye 🤷‍♀️

Merkür retrosu ufaktan etki göstermeye başlamış, kendisi gelmeden exler gelmeye başlamış bile 😅
Pişmanlık değildir o. Boşta kalmıştır, canı sıkılmıştır, senden iyisini henüz bulamamıştır ve seni yoklamak istemiştir.

birincisi biz erkek degiliz. ikincisi de dunyada koskoca bir beyin var da erkeklerin hepsine esit bolusturuldu gibi bir durum da yok. herkesin akli, zihniyeti farkli. biz ne bilelim dunyadaki 4 milyar erkekten hangisi eski sevgilisine hangi sebeple yaziyor.
Burda çoğu kadın eşiyle veya erkek arkadaşıyla olan sorunları yazıyor dimi ? bu soruları erkeklere değil kadınlara soruyolar dimi ? o zaman herkes çıkıp biz erkek değiliz dese sitenin bir anlamı kalmaz. ikincisi diye başladığın yazıya gelecek olursak burası bir yorum sitesi ve herkesin bir derdim var adı altında yazdığı yazıca kocası,çocuğu,anası,babası herkesin kişiliği zaten farklı o zaman cahilce bir hareketle HÖRKÖSÜN KÖŞÖLÖĞÖ FÖRKLÖÖÖ BÖZ NÖRDÖN BİLÖLÜM diye yazsaydık Kadınlar Klübü sitesi kullanılmazdı dimi ? Burası görüş sitesi ben zaten yazısa böyle bir olay yaşadınız mı diye sordum yani herkes kendince görüşünü belirtsin diye.Nerdeyse bir senedir bu sitedeyim daha saçma bir yorumla karşılaşmadım ya

Eveeeet herkesin vardır böyle hikayeleri. At gibi giden *t gibi dönermiş 😂 Seneler önce bana haksızlık yapan eski sevgilim yıllar sonra yazdı valla şok oldum üstelik baya üzgün ve pişmandı kendisi 18-19-20 yaşımı mahfeden biriydi.Hiç yazmaz üzülmez pişman olmaz demiştim de baya baya olmuş. Konuyu kız arkadaşlarıma açtığımda çoğunun eski sevgilisi per perişan dönmüş olarak hikayeler dinledik.Burdan da dinleyelim bakalım.Hepsi bir gün döner diyorum 😁
Boșta kalmıştır.
Șimdi bakmistirki bu evlenmis, Yillar önce yeterince zarar verememiș, ben şuna bir dönme numarasi yapayim demiştir, alacağını alıp, yine ortadan kaybolacaktir.
Siritmali suratli konu actigina gore, Sende bu oyuna gelmeye gönüllü gibisin.

E evli bi kadına mı dönüyor şimdi?

Evlisin mevzu eski sevgilim döndü sevinci

Kaç yıldır aklından çıkmayan eski sevgili eski sevgili değildir
Halen sevgilindir
Ve evliyken onu düşünerek geçirdiğin de aşikar
Eşinle boşandın hımmm
Sevgili de dönmüş

Oooo hayat sana güzel

1- Konu dert arkadaşım. Çünkü seneler önce bana bir sürü kötülük edip seneler sonra neden yazar bunu öğrenmek istedim.
2- Boşanmakla alakalı soru mu sordum da buna cevap verecekmişim sana ? Konuda boşanmak mı var ? Eş mi var ? Tamamen eski sevgililer neden yazar diye merak ettiğim bir konu. Anladığını umuyorum.Şimdi çekilebilirsin.
Bu dert değil. Hala da evlisin işte, ne kıvranıyorsun sabahtan beri. Evli kadının ne işi olur dönen eski sevgili ile?

Evlisin mevzu eski sevgilim döndü sevinci

Kaç yıldır aklından çıkmayan eski sevgili eski sevgili değildir
Halen sevgilindir
Ve evliyken onu düşünerek geçirdiğin de aşikar
Eşinle boşandın hımmm
Sevgili de dönmüş

Oooo hayat sana güzel
Asla sevinmedim sadece çok şaşırdım

Bu dert değil. Hala da evlisin işte, ne kıvranıyorsun sabahtan beri. Evli kadının ne işi olur dönen eski sevgili ile?
Sohbet edip cevap mı vermişim? Eski sevgilimle işim olacakmış. yazdığına çok şaşırdım imkansız gözüyle bakıyodum hepsi bu

Asla sevinmedim sadece çok şaşırdım
Ya evlisin arkadaş evli
Aynı şey kocan yapsa ne yaparsın
Kaç yıl geçmiş senin evli olduğunu bilen biri sana neden bunu yapıyor bir düşün yahu
Yine hayatını mahvedecek ki bu sefer evliliğin gidicek
Bu kadar kör olmayın ya

Evli bir kadına yönelen kişinin karakteri kişiliğini düşünün
Beş para etmez pislik iste

Tamam istedigin cevabı yazıyorum evet at gibi giden it gibi döner. Herif köpek olmuş sana. Kaçırınca ben mermad gibi bir pırlantayı nasıl kaçırırım elimden diye duvar köşelerine kapaklanıp ağlıyormuş. Falcılar gidip boşanacak mı acaba diye fallar actiriyormus.

Ben anlamadım bu olayı biraz :)

İlk defa konu sahibine hak vereceğim gibi. Çünkü kime ne evli bi kadınmış da eski sevgilisi mesaj atmış da vs vs. Yani bunlarla alakalı bi soru sormamış ki 🙄 Sorduğu soru bambaşka bi şey, neden herkes hayatının başka kısımlarıyla ilgilenmiş çözemedim.

Velev ki eşini aldatsa bile sorduğu soru onunla alakalı değilse neden onunla alakalı şeyler söylenir ki?

En fazla içinden yadırgarsın geçersin. Soru hakkında bi fikrin ya da önerin varsa cevaplar geçersin. Yoksa da cevaplamazsın... 🙄

Soruya cevap olarak da, bence her zaman giden kişi geri dönmez eğer mutsuz hatıralar biriktirdiyse geri döner. O da yokluktan ya da daha iyisini bulamadığındandır...

Back