• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık yapan erkekler ayrıldıktan sonra aylar veya yıllar sonra perişan olarak dönüyorlar mı ?

Eski sevgilim yazmamış mı ? Soruyu bence net okumadınız ya da körsünğz
1- Konu dert arkadaşım. Çünkü seneler önce bana bir sürü kötülük edip seneler sonra neden yazar bunu öğrenmek istedim.
2- Boşanmakla alakalı soru mu sordum da buna cevap verecekmişim sana ? Konuda boşanmak mı var ? Eş mi var ? Tamamen eski sevgililer neden yazar diye merak ettiğim bir konu. Anladığını umuyorum.Şimdi çekilebilirsin.
Ne dediğiniz belli değil ondan anlaşılmıyor. Hadi yazmış olsun da, size ne bizim eski sevgililerimiz neden döndü? Sebepleri neydi. Madem yorumları beğenmiyorsunuz, evli misin sorularına cevap vermek zorunuza gidiyor, git kendi eski sevgiline sor neden dönmüş.

Sorduğum sorulara sürekli alakasız cevaplar vererek kendinizce linçliyorsunuz da 😂 bide 5-10 tane kanka yapmışsın ne zaman sen gelip yorum yapsan peşinden onlar da geliyor bide senin başın kuduro vardı sen de onun sağ koluydun öyle hatırlıyorum. Sorduğum soruyla evliliğim ne alaka mesela ? Sürekli tüm sorularıma ilişkim hakkında yorum yapıyosun.
Sağ kol mu kankalar mı ahahahah nasıl bir fantazi dünyan var kızım senin? Geçen açtığın konuda gözlerinin beni aradığından haberim var şekerim. :KK8: Yazmamıştım bile ona, konu açar açmaz yollarımı gözlüyorsun hayatım, ona değil ama buna geldim işte, ne bu naz niyaz?

Ne dediğiniz belli değil ondan anlaşılmıyor. Hadi yazmış olsun da, size ne bizim eski sevgililerimiz neden döndü? Sebepleri neydi. Madem yorumları beğenmiyorsunuz, evli misin sorularına cevap vermek zorunuza gidiyor, git kendi eski sevgiline sor neden dönmüş.
Sana zorla yorum yaptıran mı var ? İsteyen yazar eski sevgilisi yazdı mı yazmadı mı tabi ki herkes anlatmak zorunda değil anlatmak istemeyen geçer soruyu.Sana zorla anlat mı diyorum da size ne diyosun ? Ay buranın zeka seviyesi iyice düşmüş ya

Sağ kol mu kankalar mı ahahahah nasıl bir fantazi dünyan var kızım senin? Geçen açtığın konuda gözlerinin beni aradığından haberim var şekerim. :KK8: Yazmamıştım bile ona, konu açar açmaz yollarımı gözlüyorsun hayatım, ona değil ama buna geldim işte, ne bu naz niyaz?
Evet bak beni şaşırttın o kadar emindim ki gelip amca diye atlayacağından beni şaşırttın cevap vermemekle ama görevini senin yerine biri üstlendi merak etme. Aylardır unutamıyorsunuz beni nasıl bir tepki yarattım sizde😂😂

Evet bak beni şaşırttın o kadar emindim ki gelip amca diye atlayacağından beni şaşırttın cevap vermemekle ama görevini senin yerine biri üstlendi merak etme. Aylardır unutamıyorsunuz beni nasıl bir tepki yarattım sizde😂😂
Tatlım sen de beni unutamıyorsun, ben adamı böyle yaparım işte, konu açarsın gözlerin beni arar ahahahah

Tatlım sen kimsin seni linçleyeceğim? Linçlemeye kalksam yarısı boşa gider, canın yok cinin yok, ne anlatıyon sen Allah aşkına? At gibi giden it gibi dönmez bu arada, abazan döner. Kimse kalmamış elinin altında, kimi bulursa işte, emin ol tek değilsin. Evliliğin nasıl olursa olsun, kör bir abazan yüzünden saygısızlığı hak etmiyor.
He milletin de işi gücü yok 5 sene önceki eski kız arkadaşına aşık olduğunu hatırlayacak da dönüp af dileyecek. :olamaz:
Düşük bütçeli kötü kötü romantik komedi filmlerini izleye izleye bu hale geliyor bunlar valla. :deli:

Merhaba arkadaşlar bilenleriniz bilir evliyim ben, onla ilgili konularımda var hatta burda.
Şimdi benim size bir sorum var benim eski sevgili pişman olmuş hiç beklemezdim yazdı tabi ben cevap vermedim engelledim direk. Neden pişman olup dönerler anlamış değilim.
Arkadaş çevreme anlattım bunu hemen hemen çoğundan, farklı pişman olup dönen eskilerle ilgili olaylar duydum burda da varsa dinlemek isterim :)

Demiş olsaydın şimdi herkes sen yerine eski sevgiline laf söylecekti.

Boşuna demiyorlar üslup herşeydir diye..

Ha bu arada ÇEKİLEBİLİRSİN 💋

Ya bide şunu eklicem geçenlerde tv de bi tane yarışma izliyordum. İnsanlar evlerini geziyolardı evin dekorunu yorumluyolardı. Bir tane kadın çıkıp “bu benim zevkim karışamazsınız” demişti halbuki yarışmanın amacı zaten zevkleri yorumlamaktı ben de içimden gülmüştüm o zaman burda ne işin var zevkine yorum yapılmayacaksa diye ona benzer bir şey yaşadım demin dejavu oldum sjejdjjdjej o derece saçma konuştunuz yok biz erkek miyiz nerden bilelim 😂😂
benim tv kulturum bu sekilde olmadigi icin bahsettiginiz seyi anlamadim. alakasini da kuramadim. galiba anlayabilmek icin sizinle ayni zeka seviyesinde olmam gerekiyor ama o da kendime hakaret olacagi icin anlayabilecegimi sanmiyorum.

hanimefendi burasi bir derdim var bolumu, burada insanlar “canlarini sikan seyleri” konusuyorlar. yasanmis olaylar, bir olay orgusu, karsilikli diyaloglar anlatiliyor ve tavsiye veriliyor soyle yapabilirsin, boyle davranabilirsin vs diye. yani hic kimse “sizin eski sevgilileriniz size mesaj atti mi, erkekler neden geri doner” diye yoklama yapmiyor. forumun dogasina aykiri bu. birinci kisim buydu. anlayabilmek adina birkac kez sindirerek okuyun inaniyorum anlayabilirsiniz.

ikinci kisim da su, basligi “haksizlik yapan erkekler ayrildiktan sonra pisman olarak donuyorlar mi” seklinde acmissiniz. evet biz erkek degiliz dedim cunku gercekten de degiliz. erkek olsak da bu soruya net bir cevap veremezdik. cunku yukarida yazdigim gibi erkekler robot degil. hadi diyelim ki kamuoyu yoklamasi yapip analiz etmek istediniz, onun icin de elinizde yeterli veri yok zaten. gerekli analizi yapabilmek icin degisken birkac parametre belirleyip buna gore siniflandirma yapmaniz gerekir ama sizdeki tek olcut oznenin erkek olmasi ve geri donmesi. o yuzden buradan alacaginiz ciktilarin size bir faydasi dokunmaz. sonsuz sayida farkli varyasyon uretebiliriz cunku.

ben oyle cekilebilirsin tarzi konusmam, sevmem. midem bulanir. ama bu yazdiklarim size cevap olmustur diye dusunuyorum.

Merhaba arkadaşlar bilenleriniz bilir evliyim ben, onla ilgili konularımda var hatta burda.
Şimdi benim size bir sorum var benim eski sevgili pişman olmuş hiç beklemezdim yazdı tabi ben cevap vermedim engelledim direk. Neden pişman olup dönerler anlamış değilim.
Arkadaş çevreme anlattım bunu hemen hemen çoğundan, farklı pişman olup dönen eskilerle ilgili olaylar duydum burda da varsa dinlemek isterim :)

Demiş olsaydın şimdi herkes sen yerine eski sevgiline laf söylecekti.

Boşuna demiyorlar üslup herşeydir diye..

Ha bu arada ÇEKİLEBİLİRSİN 💋
Hayır eski konularına baktım bir yıl içinde iki farklı kişi konusu açmış ve bir konusunda bir yıldır birlikteyim ailesiyle tanıştırdı demiş
Onu sordum
Yazdigi şeye bak güzelce cevaplar ver böyle saldırınca ne oluyor yani

Hayır kocaya atar yapamadı sevgiliye dönemiyor galiba bizden çıkarıyor öfkesini

23 yasinda kadin - 40 yasinda erkek iliskisinin sonuclari.
Eski sevgilim bana yaziyor pisman mi oldu dersiniz 🥰

Ya bir de evliliğimle ne alakası var demiş.
Tabi canım, mahallenin muhtarıyla alakası var, kocanla ne alakası olacak? :olamaz:
Bizle alakası hiç yok git sevgilinle konuş kocanı bosa yada ne yaparsan yap
Hem soruyor hem çemkiriyor

Sana zorla yorum yaptıran mı var ? İsteyen yazar eski sevgilisi yazdı mı yazmadı mı tabi ki herkes anlatmak zorunda değil anlatmak istemeyen geçer soruyu.Sana zorla anlat mı diyorum da size ne diyosun ? Ay buranın zeka seviyesi iyice düşmüş ya
Üstün zekanız ile burada ne işiniz var acaba?

Bizle alakası hiç yok git sevgilinle konuş kocanı bosa yada ne yaparsan yap
Hem soruyor hem çemkiriyor
Bu durumun Mermad'ın şahsıyla da alakası yok.
Mesela benim hayatımda biri var, evli değilim ama sevgilim var. Bunu bilenler var, çünkü söyledim konusu geçtikçe.
Şimdi konu açsam, eski sevgilim mesaj attı, at gibi giden it gibi döndü. Hadi siz de yaşadıklarınızı yazın desem, en başka Katibin Ruhu Katibin Ruhu , Kudra falan sorar herhalde sevgilinin haberi var mı diye. :KK53:

1- Konu dert arkadaşım. Çünkü seneler önce bana bir sürü kötülük edip seneler sonra neden yazar bunu öğrenmek istedim.
2- Boşanmakla alakalı soru mu sordum da buna cevap verecekmişim sana ? Konuda boşanmak mı var ? Eş mi var ? Tamamen eski sevgililer neden yazar diye merak ettiğim bir konu. Anladığını umuyorum.Şimdi çekilebilirsin.
Böyle bir konuyu eşiniz açsa, eski sevgilisini düşünüyor, mesaj atmış diye dört köşe olmuş, pişman mı oldu diye seviniyor diye delirirdiniz değil mi? Size ne adam yazar yazar, bu pişman olduğu yA da ilahi adaletin tecelli ettiği anlamına gelmez. Yokluktadır, zamanında gık demeden kahrımı çekmişti, dur biraz daha uğraşayım der yazar. Erkekler niye yazar diye kadınlara sormak yerine erkelere sorun zira kadınların yıllar sonra eskide kalan aşklarına yazdıklarına pek şahit olmadım.

Böyle bir konuyu eşiniz açsa, eski sevgilisini düşünüyor, mesaj atmış diye dört köşe olmuş, pişman mı oldu diye seviniyor diye delirirdiniz değil mi? Size ne adam yazar yazar, bu pişman olduğu yA da ilahi adaletin tecelli ettiği anlamına gelmez. Yokluktadır, zamanında gık demeden kahrımı çekmişti, dur biraz daha uğraşayım der yazar. Erkekler niye yazar diye kadınlara sormak yerine erkelere sorun zira kadınların yıllar sonra eskide kalan aşklarına yazdıklarına pek şahit olmadım.
Kendisini Dr Redpill' e havale ediyorum, o bir güzel anlatır irkik psikolojisini.

Back