Yoo bende pek donen olmadi. Zaten kendime bunu yapilmasina musaade etmezdimEveeeet herkesin vardır böyle hikayeleri. At gibi giden *t gibi dönermişSeneler önce bana haksızlık yapan eski sevgilim yıllar sonra yazdı valla şok oldum üstelik baya üzgün ve pişmandı kendisi 18-19-20 yaşımı mahfeden biriydi.Hiç yazmaz üzülmez pişman olmaz demiştim de baya baya olmuş. Konuyu kız arkadaşlarıma açtığımda çoğunun eski sevgilisi per perişan dönmüş olarak hikayeler dinledik.Burdan da dinleyelim bakalım.Hepsi bir gün döner diyorum
Evlenmiş hatta cinsel hayatı kötü olduğu için pişmanmışAmcaya ne oldu?
Hashsgshhwehshbsbsj aylar oldu hala unutamadın mıAmcaya ne oldu?
Yavri sen evli bir kadınsın şu an. Eski sevgilin sana dönse ne dönmese ne?Hashsgshhwehshbsbsj aylar oldu hala unutamadın mı
Sorduğum soru ile bunun ne alakası varSen evli değil misin?
Ne yapacaksın haksızlık yapıp dönen eski sevgilileri?
Hayatımda ne olup bittiğini bilmiyorsun bile arkadaşım. Buraya 3-4 ayda bir gelip soru sorup gidiyorum. Yani belki hala evliyim belki boşandım bunu nerden bildiğini düşünüpde hala evlisin diyosun ? Sanırsın yakın arkadaşısın da her haltımı biliyosunYavri sen evli bir kadınsın şu an. Eski sevgilin sana dönse ne dönmese ne?
Boşandın mı?Hayatımda ne olup bittiğini bilmiyorsun bile arkadaşım. Buraya 3-4 ayda bir gelip soru sorup gidiyorum. Yani belki hala evliyim belki boşandım bunu nerden bildiğini düşünüpde hala evlisin diyosun ? Sanırsın yakın arkadaşısın da her haltımı biliyosun
Ay size ne pardon da ? Niye bu kadar önemli bu sizin için ?Boşandın mı?
1. Bu konu dert değil , burda işi yok.Ay size ne pardon da ? Niye bu kadar önemli bu sizin için ?
Yine başladın atarlı giderli cevaplara mermad. Soruyu kocan için sorduğunu varsayıyorum. İlk karısı, kendisini yıllarca çeken çocuğunun annesi için pişman olmadıysa senin için hiç hiç olmaz.Ay size ne pardon da ? Niye bu kadar önemli bu sizin için ?
Pişmanlık değil o yoklukEveeeet herkesin vardır böyle hikayeleri. At gibi giden *t gibi dönermişSeneler önce bana haksızlık yapan eski sevgilim yıllar sonra yazdı valla şok oldum üstelik baya üzgün ve pişmandı kendisi 18-19-20 yaşımı mahfeden biriydi.Hiç yazmaz üzülmez pişman olmaz demiştim de baya baya olmuş. Konuyu kız arkadaşlarıma açtığımda çoğunun eski sevgilisi per perişan dönmüş olarak hikayeler dinledik.Burdan da dinleyelim bakalım.Hepsi bir gün döner diyorum
Kocam için mi sormuşum ?Yine başladın atarlı giderli cevaplara mermad. Soruyu kocan için sorduğunu varsayıyorum. İlk karısı, kendisini yıllarca çeken çocuğunun annesi için pişman olmadıysa senin için hiç hiç olmaz.
1- Konu dert arkadaşım. Çünkü seneler önce bana bir sürü kötülük edip seneler sonra neden yazar bunu öğrenmek istedim.1. Bu konu dert değil , burda işi yok.
2. Cevap vermiyorsan niye konu açıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?