- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.078
- 548
konu dert mi ben emin olamadim. sohbet bolumune acilmasi lazim bence cunku eski sevgilim bana yazdi xxx seklinde evliligime zarar geldi/ moralim bozuldu demiyor. siz de eski sevgililerinizin niye yazdiklarini anlatin diyor. bdvden tasinmasi lazim bence. bildirim de yaptim gerci.Sakin olsak mı?
Hakaret, küfür, üslupsuz mesajlar ve polemik olmadıkça el atmama gerek yok kimune cim benim tansiyonum düştü yine her sorumda beni linçliyolar çok sıkıldım bu durumdan bir el at
Ah canım senin huzurun da mı vardı kıyamam kızzz yerler.Katibin Ruhu yine linçledin bakalım neyse bir dahaki linçlerde görüşürüz hepiniz huzurumdan çelişebilirsiniz
bunlarin hepsi cok televizyon izlemektenKatibin Ruhu yine linçledin bakalım neyse bir dahaki linçlerde görüşürüz hepiniz huzurumdan çelişebilirsiniz
dert zaten konu hayır seneler sonra neden yazar bir insan mental olarak kötü hisettim kendimi oldu mu ?konu dert mi ben emin olamadim. sohbet bolumune acilmasi lazim bence cunku eski sevgilim bana yazdi xxx seklinde evliligime zarar geldi/ moralim bozuldu demiyor. siz de eski sevgililerinizin niye yazdiklarini anlatin diyor. bdvden tasinmasi lazim bence. bildirim de yaptim gerci.
oyle yazsaydiniz. dert degil. sizin hikayelerinizi dinleyelim yazmissiniz. size ne bizim hikayemizden? derdinizi yazin cozum arayin. hikaye dinlemek istiyorsaniz bdv disina yazin. ama pardon orda dikkat cekip linclenemezsiniz unutmusum.dert zaten konu hayır seneler sonra neden yazar bir insan mental olarak kötü hisettim kendimi oldu mu ?
Sanki kötülüğü için soruluyor. Önceki konularda da yalvardık başını yakma diye. Girer girmez boşalan bir adamla gitti evlendi. Adamin kızının bakıcısı oldu bu yaşta. Amaan ne desek boş, anlamsız.İki soru soruyoruz , linç ediyollaa diye basıyorlar feryadı. İyi öğrendiler bunu da.
sus kızMillete atar gider yapacağınıza neden böyle bir tepki aldığınızı ölçüp tartın diyeceğim ama, anladığım kadarıyla ahlak anlayışınız farklı o yüzden polemik çıkıyor
bu konu çok baydı ama yeterSanki kötülüğü için soruluyor. Önceki konularda da yalvardık başını yakma diye. Girer girmez boşalan bir adamla gitti evlendi. Adamin kızının bakıcısı oldu bu yaşta. Amaan ne desek boş, anlamsız.
Kim kimi lincledi acaba eski sevgili dönünce kocana ne oldu dedik hepsi buİki soru soruyoruz , linç ediyollaa diye basıyorlar feryadı. İyi öğrendiler bunu da.
Sen kocana ne oldu onu de sonra gizliliği derim sanabu arada bilen biri söylesin bakalım benim hesabım herkese açık mı nasıl gizlicem ?
Tatlım gizlemişsin profilini ama filtrelerden eski konularını görebiliyoruz, çözüm değil yani o.bu arada bilen biri söylesin bakalım benim hesabım herkese açık mı nasıl gizlicem ?
Bu sitede herkes bir şeyle nam salıyor. Yapacak bir şey yok. Ben de kayin aile pisliği ile tanınıyordum bir süre.bu konu çok baydı ama yeter
Duruyor koca, neyini anlamıyon?Sen kocana ne oldu onu de sonra gizliliği derim sana
Hemmen fal açtık sizin için. Tam size göre.dert zaten konu hayır seneler sonra neden yazar bir insan mental olarak kötü hisettim kendimi oldu mu ?
Deneyecektin katip bana ne diyecekti bakacaktıkTatlım gizlemişsin profilini ama filtrelerden eski konularını görebiliyoruz, çözüm değil yani o.
Ya daha ne anlatıcam iki farklı kişi algılamışsın tek bir kişiyiSen kocana ne oldu onu de sonra gizliliği derim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?