Eski sevgilim yazmamış mı ? Soruyu bence net okumadınız ya da körsünğz
Ne dediğiniz belli değil ondan anlaşılmıyor. Hadi yazmış olsun da, size ne bizim eski sevgililerimiz neden döndü? Sebepleri neydi. Madem yorumları beğenmiyorsunuz, evli misin sorularına cevap vermek zorunuza gidiyor, git kendi eski sevgiline sor neden dönmüş.1- Konu dert arkadaşım. Çünkü seneler önce bana bir sürü kötülük edip seneler sonra neden yazar bunu öğrenmek istedim.
2- Boşanmakla alakalı soru mu sordum da buna cevap verecekmişim sana ? Konuda boşanmak mı var ? Eş mi var ? Tamamen eski sevgililer neden yazar diye merak ettiğim bir konu. Anladığını umuyorum.Şimdi çekilebilirsin.
Sağ kol mu kankalar mı ahahahah nasıl bir fantazi dünyan var kızım senin? Geçen açtığın konuda gözlerinin beni aradığından haberim var şekerim.Sorduğum sorulara sürekli alakasız cevaplar vererek kendinizce linçliyorsunuz dabide 5-10 tane kanka yapmışsın ne zaman sen gelip yorum yapsan peşinden onlar da geliyor bide senin başın kuduro vardı sen de onun sağ koluydun öyle hatırlıyorum. Sorduğum soruyla evliliğim ne alaka mesela ? Sürekli tüm sorularıma ilişkim hakkında yorum yapıyosun.
Sana zorla yorum yaptıran mı var ? İsteyen yazar eski sevgilisi yazdı mı yazmadı mı tabi ki herkes anlatmak zorunda değil anlatmak istemeyen geçer soruyu.Sana zorla anlat mı diyorum da size ne diyosun ? Ay buranın zeka seviyesi iyice düşmüş yaNe dediğiniz belli değil ondan anlaşılmıyor. Hadi yazmış olsun da, size ne bizim eski sevgililerimiz neden döndü? Sebepleri neydi. Madem yorumları beğenmiyorsunuz, evli misin sorularına cevap vermek zorunuza gidiyor, git kendi eski sevgiline sor neden dönmüş.
Evet bak beni şaşırttın o kadar emindim ki gelip amca diye atlayacağından beni şaşırttın cevap vermemekle ama görevini senin yerine biri üstlendi merak etme. Aylardır unutamıyorsunuz beni nasıl bir tepki yarattım sizdeSağ kol mu kankalar mı ahahahah nasıl bir fantazi dünyan var kızım senin? Geçen açtığın konuda gözlerinin beni aradığından haberim var şekerim.Yazmamıştım bile ona, konu açar açmaz yollarımı gözlüyorsun hayatım, ona değil ama buna geldim işte, ne bu naz niyaz?
Tatlım sen de beni unutamıyorsun, ben adamı böyle yaparım işte, konu açarsın gözlerin beni arar ahahahahEvet bak beni şaşırttın o kadar emindim ki gelip amca diye atlayacağından beni şaşırttın cevap vermemekle ama görevini senin yerine biri üstlendi merak etme. Aylardır unutamıyorsunuz beni nasıl bir tepki yarattım sizde
He milletin de işi gücü yok 5 sene önceki eski kız arkadaşına aşık olduğunu hatırlayacak da dönüp af dileyecek.Tatlım sen kimsin seni linçleyeceğim? Linçlemeye kalksam yarısı boşa gider, canın yok cinin yok, ne anlatıyon sen Allah aşkına? At gibi giden it gibi dönmez bu arada, abazan döner. Kimse kalmamış elinin altında, kimi bulursa işte, emin ol tek değilsin. Evliliğin nasıl olursa olsun, kör bir abazan yüzünden saygısızlığı hak etmiyor.
benim tv kulturum bu sekilde olmadigi icin bahsettiginiz seyi anlamadim. alakasini da kuramadim. galiba anlayabilmek icin sizinle ayni zeka seviyesinde olmam gerekiyor ama o da kendime hakaret olacagi icin anlayabilecegimi sanmiyorum.Ya bide şunu eklicem geçenlerde tv de bi tane yarışma izliyordum. İnsanlar evlerini geziyolardı evin dekorunu yorumluyolardı. Bir tane kadın çıkıp “bu benim zevkim karışamazsınız” demişti halbuki yarışmanın amacı zaten zevkleri yorumlamaktı ben de içimden gülmüştüm o zaman burda ne işin var zevkine yorum yapılmayacaksa diye ona benzer bir şey yaşadım demin dejavu oldum sjejdjjdjej o derece saçma konuştunuz yok biz erkek miyiz nerden bilelim
Hayır eski konularına baktım bir yıl içinde iki farklı kişi konusu açmış ve bir konusunda bir yıldır birlikteyim ailesiyle tanıştırdı demişMerhaba arkadaşlar bilenleriniz bilir evliyim ben, onla ilgili konularımda var hatta burda.
Şimdi benim size bir sorum var benim eski sevgili pişman olmuş hiç beklemezdim yazdı tabi ben cevap vermedim engelledim direk. Neden pişman olup dönerler anlamış değilim.
Arkadaş çevreme anlattım bunu hemen hemen çoğundan, farklı pişman olup dönen eskilerle ilgili olaylar duydum burda da varsa dinlemek isterim :)
Demiş olsaydın şimdi herkes sen yerine eski sevgiline laf söylecekti.
Boşuna demiyorlar üslup herşeydir diye..
Ha bu arada ÇEKİLEBİLİRSİN
Bizle alakası hiç yok git sevgilinle konuş kocanı bosa yada ne yaparsan yapYa bir de evliliğimle ne alakası var demiş.
Tabi canım, mahallenin muhtarıyla alakası var, kocanla ne alakası olacak?
Üstün zekanız ile burada ne işiniz var acaba?Sana zorla yorum yaptıran mı var ? İsteyen yazar eski sevgilisi yazdı mı yazmadı mı tabi ki herkes anlatmak zorunda değil anlatmak istemeyen geçer soruyu.Sana zorla anlat mı diyorum da size ne diyosun ? Ay buranın zeka seviyesi iyice düşmüş ya
Bu durumun Mermad'ın şahsıyla da alakası yok.Bizle alakası hiç yok git sevgilinle konuş kocanı bosa yada ne yaparsan yap
Hem soruyor hem çemkiriyor
Böyle bir konuyu eşiniz açsa, eski sevgilisini düşünüyor, mesaj atmış diye dört köşe olmuş, pişman mı oldu diye seviniyor diye delirirdiniz değil mi? Size ne adam yazar yazar, bu pişman olduğu yA da ilahi adaletin tecelli ettiği anlamına gelmez. Yokluktadır, zamanında gık demeden kahrımı çekmişti, dur biraz daha uğraşayım der yazar. Erkekler niye yazar diye kadınlara sormak yerine erkelere sorun zira kadınların yıllar sonra eskide kalan aşklarına yazdıklarına pek şahit olmadım.1- Konu dert arkadaşım. Çünkü seneler önce bana bir sürü kötülük edip seneler sonra neden yazar bunu öğrenmek istedim.
2- Boşanmakla alakalı soru mu sordum da buna cevap verecekmişim sana ? Konuda boşanmak mı var ? Eş mi var ? Tamamen eski sevgililer neden yazar diye merak ettiğim bir konu. Anladığını umuyorum.Şimdi çekilebilirsin.
Kendisini Dr Redpill' e havale ediyorum, o bir güzel anlatır irkik psikolojisini.Böyle bir konuyu eşiniz açsa, eski sevgilisini düşünüyor, mesaj atmış diye dört köşe olmuş, pişman mı oldu diye seviniyor diye delirirdiniz değil mi? Size ne adam yazar yazar, bu pişman olduğu yA da ilahi adaletin tecelli ettiği anlamına gelmez. Yokluktadır, zamanında gık demeden kahrımı çekmişti, dur biraz daha uğraşayım der yazar. Erkekler niye yazar diye kadınlara sormak yerine erkelere sorun zira kadınların yıllar sonra eskide kalan aşklarına yazdıklarına pek şahit olmadım.
mune cim benim tansiyonum düştü yine her sorumda beni linçliyolar çok sıkıldım bu durumdan bir el atSakin olsak mı?
İki soru soruyoruz , linç ediyollaa diye basıyorlar feryadı. İyi öğrendiler bunu da.Yine herkese tırnaklarını çıkarmışsın mermad. Ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?