• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık yapan erkekler ayrıldıktan sonra aylar veya yıllar sonra perişan olarak dönüyorlar mı ?

Dönmez. Niye dönsün ki? Döncek olsa haksızlık yapmaz. Vicdan yoksunu bir insan ayrıldıktan sonra birden aydınlanma mı yaşıyor?
15 senenin ardından bana yaptığı ihanet sebebiyle boşandığım kocam “ Senden kurtuldum çok şükür. Seni gördüm kadın gördüm sandım” dedi. Herhangi bir pişmanlık ifadesi var mı?

Eveeeet herkesin vardır böyle hikayeleri. At gibi giden *t gibi dönermiş 😂 Seneler önce bana haksızlık yapan eski sevgilim yıllar sonra yazdı valla şok oldum üstelik baya üzgün ve pişmandı kendisi 18-19-20 yaşımı mahfeden biriydi.Hiç yazmaz üzülmez pişman olmaz demiştim de baya baya olmuş. Konuyu kız arkadaşlarıma açtığımda çoğunun eski sevgilisi per perişan dönmüş olarak hikayeler dinledik.Burdan da dinleyelim bakalım.Hepsi bir gün döner diyorum 😁
Pişmanlık degil o. Adam hayatini yaşamış gününü gün etmiş şimdi boş kalmış yazmış. Ilk fırsatta birini ayarlar ve size yine bye bye der.

Eveeeet herkesin vardır böyle hikayeleri. At gibi giden *t gibi dönermiş 😂 Seneler önce bana haksızlık yapan eski sevgilim yıllar sonra yazdı valla şok oldum üstelik baya üzgün ve pişmandı kendisi 18-19-20 yaşımı mahfeden biriydi.Hiç yazmaz üzülmez pişman olmaz demiştim de baya baya olmuş. Konuyu kız arkadaşlarıma açtığımda çoğunun eski sevgilisi per perişan dönmüş olarak hikayeler dinledik.Burdan da dinleyelim bakalım.Hepsi bir gün döner diyorum 😁
yooo dönmüyorlar

Bende her seferinde dondu 4 sene icinde ama her donusunde bir oncekinden beter hatalar yapip gitti yani donsede cok mutlu olamiyorsun .su an kusuz beni aldatti ve bi oyundan emoji yollayip duruyor yarin engelimi acar ama aslaaa myhattap olmayacagim bu sefer sondu sende

Back