En son resmi nikahla evlendim diye pişmandı. İmam nikahı neyimize yetmiyordu, al işte başıma bela oldu diye dövünüyordu.Sen kocana ne oldu onu de sonra gizliliği derim sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son resmi nikahla evlendim diye pişmandı. İmam nikahı neyimize yetmiyordu, al işte başıma bela oldu diye dövünüyordu.Sen kocana ne oldu onu de sonra gizliliği derim sana![]()
Ellerin çok bakımsız maniküre git bence burda bana yazacağınaHemmen fal açtık sizin için. Tam size göre.
Eki Görüntüle 3124446
Her ilişkide olur öyle şeyler :) herkes geçmiştir kavga gürültü yolundanEn son resmi nikahla evlendim diye pişmandı. İmam nikahı neyimize yetmiyordu, al işte başıma bela oldu diye dövünüyordu.![]()
8 saniye reis duruyor kızlar.Her ilişkide olur öyle şeyler :) herkes geçmiştir kavga gürültü yolundan
bi boşanmış olamazmiyim dedi bi sanane dedi bi Size ne dediDuruyor koca, neyini anlamıyon?
Yoooo biz geçmedik.Her ilişkide olur öyle şeyler :) herkes geçmiştir kavga gürültü yolundan
Aha aha ayy ne komik sen öyle exmermad senisus kız
Benim goca uslu ha var ha yok sesi soluğu çıkmaz ben hele hiç sorun yaşamadımHer ilişkide olur öyle şeyler :) herkes geçmiştir kavga gürültü yolundan
Pişmanlık degil o. Adam hayatini yaşamış gününü gün etmiş şimdi boş kalmış yazmış. Ilk fırsatta birini ayarlar ve size yine bye bye der.Eveeeet herkesin vardır böyle hikayeleri. At gibi giden *t gibi dönermişSeneler önce bana haksızlık yapan eski sevgilim yıllar sonra yazdı valla şok oldum üstelik baya üzgün ve pişmandı kendisi 18-19-20 yaşımı mahfeden biriydi.Hiç yazmaz üzülmez pişman olmaz demiştim de baya baya olmuş. Konuyu kız arkadaşlarıma açtığımda çoğunun eski sevgilisi per perişan dönmüş olarak hikayeler dinledik.Burdan da dinleyelim bakalım.Hepsi bir gün döner diyorum
![]()
İmam nikahı + yaş farkı + genç sevgilinin pişman olup dönmesi = ???En son resmi nikahla evlendim diye pişmandı. İmam nikahı neyimize yetmiyordu, al işte başıma bela oldu diye dövünüyordu.![]()
Konuyu mahvedenler çıkar mutlaka. Hayatlarına bakmadan geçmiş yazıları dikte edip konuyu yok ederler. Buranın kanunu bu.Ay size ne pardon da ? Niye bu kadar önemli bu sizin için ?
yooo dönmüyorlarEveeeet herkesin vardır böyle hikayeleri. At gibi giden *t gibi dönermişSeneler önce bana haksızlık yapan eski sevgilim yıllar sonra yazdı valla şok oldum üstelik baya üzgün ve pişmandı kendisi 18-19-20 yaşımı mahfeden biriydi.Hiç yazmaz üzülmez pişman olmaz demiştim de baya baya olmuş. Konuyu kız arkadaşlarıma açtığımda çoğunun eski sevgilisi per perişan dönmüş olarak hikayeler dinledik.Burdan da dinleyelim bakalım.Hepsi bir gün döner diyorum
![]()
+resmi nikahİmam nikahı + yaş farkı + üvey çocuk + erken boşalan koca + genç sevgilinin pişman olup dönmesi = ???
Yaşlı herif almayın konunun ana fikri galiba.İmam nikahı + yaş farkı + genç sevgilinin pişman olup dönmesi = ???