- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Allah razı olsun. Kv eşimin yanında olduğu için ve dönmediği için taziyeye gelen olmaz sonradan gelirler mi bilmiyorum. Buarada eşim yarın akşam nöbetçiymiş cuma günü akşama dönecekmiş. Gidersem cuma akşama kadar kv ve konuşmadığım görümceyle yalnız kalacağım yeni yıla beraber gireceğiz. İstanbul'da kar başladı acayip soğuk. Yerimde olsanız yine de gider miydiniz? Sanırım gitmekten vazgeçiyorum.
Yeniden bir bilet almam imkansız. Annemin biletini iptal ettiğim için kullanılmayacak bilete 150 tl ödedim zaten. Kendi biletimi de 6 ay önce promosyonla almıştım. Ya gideceğim ya da gitmeyeceğim.Eşiniz nöbetçiymiş, elbette gitmezdim. Cumaya erteleseniz ?
Gözümü karartmıştım gidecektim. Eşim bugün nöbetçi olduklarını söyledi. Zaten ayaklarımda geri geri gidiyordu. Tek korkum ileride gelmedin sen istemedin diye kavga esnasında başıma kakması :/Konunu ara ara takip ediyorum ama Gitme bosver. Daha cok sikılacaksin. Gitmendeki tek avantaj gece beraber uyumak baska hicbirsey olmayacak. Beraber yalniz kalmadiktan sonra niye gideyim ki ?
Teşekkür ederim. Sanırım benim bunları duymaya ihtiyacım var. Şimdi gitmezsem neden gitmediğimi onlar da anlamış olur değil mi? Huzursuzluk çıkarsa diye de korkuyorum ben galiba. Onlar düşünmüyorsa benim de düşünmemem lazım biliyorum. Eşim de küserse küssün. Havaalanına gidiş geliş beni götürüp alacak kimse de yok. Gitmemek en doğrusu bir de yarın uçuşlar iptal olursa süper olur :) Bugünküler hep olmuş.Hic birseyi basina kakmasina izin verme. Asil onun dusunmesi lazimdi ve 3 gun tatil var evinize gidin esim gelecek demeliydi. Onlar dusuncesiz sen niye oyle olasinki ?. Karda kista rotar yapar ucak vs. Hic gittigine degmez. Insallah esinin basina vururda bir seyler seni anlar. Bence evinde guzel dinlen. Gittigine degecek birsey yok ortada.
Gözümü karartmıştım gidecektim. Eşim bugün nöbetçi olduklarını söyledi. Zaten ayaklarımda geri geri gidiyordu. Tek korkum ileride gelmedin sen istemedin diye kavga esnasında başıma kakması :/
Gelme diyor, belki diğer günlere de yazarlar nöbet diyor. Şuan kesinleşti gibi. Sonradan gel gel diye tutturmazsa. Ben galiba Allahın sevgili kuluyum o kadar istemedim ki gitmeyi uçak seferleri iptal oluyor, eşime nöbet yazılıyor çok şaşkınımGitmeye karar vermiştiniz sonuçta. Nöbetten dolayı iptal ettiniz. Bu durumda ne söyledi eşiniz ?
Gelme diyor, belki diğer günlere de yazarlar nöbet diyor. Şuan kesinleşti gibi. Sonradan gel gel diye tutturmazsa. Ben galiba Allahın sevgili kuluyum o kadar istemedim ki gitmeyi uçak seferleri iptal oluyor, eşime nöbet yazılıyor çok şaşkınım
İnşallah teşekkür ederim. Bir aksilik olmaz da uçak seferleri yarın da iptal olursa biletim de yanmaz hadi hayırlısı :)Evet :) Bu durumda zaten başınıza kakamaz ki.
Çok ince düşünüp dert ediniyorsunuz..
Hadi geçmiş ola. :)
Ben de çok sinirleniyorum arkadaşım ama maalesef yapacak bir şey yok. Elbet anlayacaklar anlamazlarsa ben anlatacağım.YA SİZİ BÖYLE YALNIZ BIRAKMAZLARSA NASIL YÜRÜYECEK BU EVLİLİK?
HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYORLAR ÖZEL HAYATINIZIN OLABİLECEĞİNİ PESSSS...
KAYINVALİDENİZ EŞİNİZİ NASIL YAPMIŞ Bİ HATIRLASA SÜPER OLUR.. Bİ YATAK Bİ KARI Bİ KOCA VE YALNIZ BİR EV.. TÖVBE YARABBİM BÖYLE TİPLER YUVA YIKAR ARKADAŞŞŞ ÇOK SİNİRLENDİM
Bana çocuk dedikleri zaman ilk lafım bu olacak zaten :)Çocuk baskısı yaptıkları zaman basbasa kalamadıgınızı hatırlatırsınız.. Bu kadarda olmazkii.. Hadi bir iki neyse de.. Allah sabır versın.. Esiniz size yakınlasmak istediği zaman en azından ailesinin yanında olmayacagını belırtırsenız kendısı bılır ısını..
Teşekkür ederim. Sanırım benim bunları duymaya ihtiyacım var. Şimdi gitmezsem neden gitmediğimi onlar da anlamış olur değil mi? Huzursuzluk çıkarsa diye de korkuyorum ben galiba. Onlar düşünmüyorsa benim de düşünmemem lazım biliyorum. Eşim de küserse küssün. Havaalanına gidiş geliş beni götürüp alacak kimse de yok. Gitmemek en doğrusu bir de yarın uçuşlar iptal olursa süper olur :) Bugünküler hep olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?