- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
İş yapmamak İçin mutfaktan kaçarken çaydanlığa yansıyan görüntümMerabalar hemen konuya gireyim, eşimde bende çalışıyoruz eve geldik birlikte biseyler hazirlamaya basladik.Kiraciyiz maalesef ev sahipleri iyice sapittigi için bizde mecburen ev aramaya başladık, eşime bı arkadaşından ev için haber gelmiş ev sahibinin bekar kızı olduğu için ,bekar erkekli bir aileye vermiyormuş, bende öylesine dedim ki sanki Angelina Jolie kızı dedim,benimki bı baktım mutfakta yok, geçmiş TV nin karsisina, hangi ara gitti mutfaktan görmedim bile,neyse geldim yanına noldu dedim yok Angelina Jolie ymis saçma sapan konuşuyorsun dedi,ya ben öylesine dedim dedim,,, ev sahiplerine bu aralar cok kizdigim için belkide öyle bı laf çıktı ağzımdan,sana noluyor dedim ailenemi küfür ettim dedim başladık kavga etmeye Allah aşkına haksız mıyım ne var bu lafta ya
Bencede insanlık nereye gidiyorHaydaaaa
İki insan sohbet edemeyecek mi ya, ne var ona alın buna alın
Delirmiş valla bu insanlar
YaniBekar erkekli aile ne demek? Ben onu anlamadım. Söylediğinizde de bir şey yok tabi ki.
Büyük erkek çocuğu olan aile yanıBekar erkekli aile ne demek? Ben onu anlamadım. Söylediğinizde de bir şey yok tabi ki.
ne var bunda bende aynısını söylerdim eşin burda hee yaaa diyip desteklemesi lazımMerabalar hemen konuya gireyim, eşimde bende çalışıyoruz eve geldik birlikte biseyler hazirlamaya basladik.Kiraciyiz maalesef ev sahipleri iyice sapittigi için bizde mecburen ev aramaya başladık, eşime bı arkadaşından ev için haber gelmiş ev sahibinin bekar kızı olduğu için ,bekar erkekli bir aileye vermiyormuş, bende öylesine dedim ki sanki Angelina Jolie kızı dedim,benimki bı baktım mutfakta yok, geçmiş TV nin karsisina, hangi ara gitti mutfaktan görmedim bile,neyse geldim yanına noldu dedim yok Angelina Jolie ymis saçma sapan konuşuyorsun dedi,ya ben öylesine dedim dedim,,, ev sahiplerine bu aralar cok kizdigim için belkide öyle bı laf çıktı ağzımdan,sana noluyor dedim ailenemi küfür ettim dedim başladık kavga etmeye Allah aşkına haksız mıyım ne var bu lafta ya
Bencedene var bunda bende aynısını söylerdim eşin burda hee yaaa diyip desteklemesi lazım
Abartmissiniz karı koca.Ayrica ev sahibi kiracisiyla yakın oturacaksa gerikafalilik diyebilirsiniz.Bekara ev vermemekte haklı.Merabalar hemen konuya gireyim, eşimde bende çalışıyoruz eve geldik birlikte biseyler hazirlamaya basladik.Kiraciyiz maalesef ev sahipleri iyice sapittigi için bizde mecburen ev aramaya başladık, eşime bı arkadaşından ev için haber gelmiş ev sahibinin bekar kızı olduğu için ,bekar erkekli bir aileye vermiyormuş, bende öylesine dedim ki sanki Angelina Jolie kızı dedim,benimki bı baktım mutfakta yok, geçmiş TV nin karsisina, hangi ara gitti mutfaktan görmedim bile,neyse geldim yanına noldu dedim yok Angelina Jolie ymis saçma sapan konuşuyorsun dedi,ya ben öylesine dedim dedim,,, ev sahiplerine bu aralar cok kizdigim için belkide öyle bı laf çıktı ağzımdan,sana noluyor dedim ailenemi küfür ettim dedim başladık kavga etmeye Allah aşkına haksız mıyım ne var bu lafta ya
Adam ev konusunda ne kadar strese girdiyse şaka kaldıracak durumu bile yokMerabalar hemen konuya gireyim, eşimde bende çalışıyoruz eve geldik birlikte biseyler hazirlamaya basladik.Kiraciyiz maalesef ev sahipleri iyice sapittigi için bizde mecburen ev aramaya başladık, eşime bı arkadaşından ev için haber gelmiş ev sahibinin bekar kızı olduğuiçin ,bekar erkekli bir aileye vermiyormuş, bende öylesine dedim ki sanki Angelina Jolie kızı dedim,benimki bı baktım mutfakta yok, geçmiş TV nin karsisina, hangi ara gitti mutfaktan görmedim bile,neyse geldim yanına noldu dedim yok Angelina Jolie ymis saçma sapan konuşuyorsun dedi,ya ben öylesine dedim dedim,,, ev sahiplerine bu aralar cok kizdigim için belkide öyle bı laf çıktı ağzımdan,sana noluyor dedim ailenemi küfür ettim dedim başladık kavga etmeye Allah aşkına haksız mıyım ne var bu lafta ya
sinirleri bozulmuş eşinizin he hü diyerek geçiştirin.Merabalar hemen konuya gireyim, eşimde bende çalışıyoruz eve geldik birlikte biseyler hazirlamaya basladik.Kiraciyiz maalesef ev sahipleri iyice sapittigi için bizde mecburen ev aramaya başladık, eşime bı arkadaşından ev için haber gelmiş ev sahibinin bekar kızı olduğu için ,bekar erkekli bir aileye vermiyormuş, bende öylesine dedim ki sanki Angelina Jolie kızı dedim,benimki bı baktım mutfakta yok, geçmiş TV nin karsisina, hangi ara gitti mutfaktan görmedim bile,neyse geldim yanına noldu dedim yok Angelina Jolie ymis saçma sapan konuşuyorsun dedi,ya ben öylesine dedim dedim,,, ev sahiplerine bu aralar cok kizdigim için belkide öyle bı laf çıktı ağzımdan,sana noluyor dedim ailenemi küfür ettim dedim başladık kavga etmeye Allah aşkına haksız mıyım ne var bu lafta ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?