Koca kişisi çatmaya yer aramış belli, aksine sizi desteklemesi gerekirdiMerabalar hemen konuya gireyim, eşimde bende çalışıyoruz eve geldik birlikte biseyler hazirlamaya basladik.Kiraciyiz maalesef ev sahipleri iyice sapittigi için bizde mecburen ev aramaya başladık, eşime bı arkadaşından ev için haber gelmiş ev sahibinin bekar kızı olduğu için ,bekar erkekli bir aileye vermiyormuş, bende öylesine dedim ki sanki Angelina Jolie kızı dedim,benimki bı baktım mutfakta yok, geçmiş TV nin karsisina, hangi ara gitti mutfaktan görmedim bile,neyse geldim yanına noldu dedim yok Angelina Jolie ymis saçma sapan konuşuyorsun dedi,ya ben öylesine dedim dedim,,, ev sahiplerine bu aralar cok kizdigim için belkide öyle bı laf çıktı ağzımdan,sana noluyor dedim ailenemi küfür ettim dedim başladık kavga etmeye Allah aşkına haksız mıyım ne var bu lafta ya
Aynen öyleKoca kişisi çatmaya yer aramış belli, aksine sizi desteklemesi gerekirdi
Bende böyle düşünüyorumÇatmaya yer aramış
Gerçekten öyleEşiniz manyamış, söylediğinizde hiçbir şey yok
Bende aynisini dedimElin kızı için size niye trip atıyor ki
Normalde size katılıp gülüp geçmesi lazım.Merabalar hemen konuya gireyim, eşimde bende çalışıyoruz eve geldik birlikte biseyler hazirlamaya basladik.Kiraciyiz maalesef ev sahipleri iyice sapittigi için bizde mecburen ev aramaya başladık, eşime bı arkadaşından ev için haber gelmiş ev sahibinin bekar kızı olduğu için ,bekar erkekli bir aileye vermiyormuş, bende öylesine dedim ki sanki Angelina Jolie kızı dedim,benimki bı baktım mutfakta yok, geçmiş TV nin karsisina, hangi ara gitti mutfaktan görmedim bile,neyse geldim yanına noldu dedim yok Angelina Jolie ymis saçma sapan konuşuyorsun dedi,ya ben öylesine dedim dedim,,, ev sahiplerine bu aralar cok kizdigim için belkide öyle bı laf çıktı ağzımdan,sana noluyor dedim ailenemi küfür ettim dedim başladık kavga etmeye Allah aşkına haksız mıyım ne var bu lafta ya
Alınmadım da bı kaç gün görsün bakalım trip nasıl oluyormuşAdam niye alındı?
Sanki anasına küfür ettiniz.Soylediginde bir şey yok,"sanki Angelina sanki bred bitt "
Çok söylenen şeyler ya eşiniz muayen günde ( lütfen alinmayin) ya da bir yarası var ........
İşten kaçmak için bahane ararken ben
Çok doğru söyledinizNormalde size katılıp gülüp geçmesi lazım.
Kaç yaşında bu bekar kız ?
Çok doğru söylediniz
Bir ara kendinizle ilgili olumsuz cumle soyleyin bakalim ayni tepkiyi verir mi? Ne saçma kavga nedeniMerabalar hemen konuya gireyim, eşimde bende çalışıyoruz eve geldik birlikte biseyler hazirlamaya basladik.Kiraciyiz maalesef ev sahipleri iyice sapittigi için bizde mecburen ev aramaya başladık, eşime bı arkadaşından ev için haber gelmiş ev sahibinin bekar kızı olduğu için ,bekar erkekli bir aileye vermiyormuş, bende öylesine dedim ki sanki Angelina Jolie kızı dedim,benimki bı baktım mutfakta yok, geçmiş TV nin karsisina, hangi ara gitti mutfaktan görmedim bile,neyse geldim yanına noldu dedim yok Angelina Jolie ymis saçma sapan konuşuyorsun dedi,ya ben öylesine dedim dedim,,, ev sahiplerine bu aralar cok kizdigim için belkide öyle bı laf çıktı ağzımdan,sana noluyor dedim ailenemi küfür ettim dedim başladık kavga etmeye Allah aşkına haksız mıyım ne var bu lafta ya
O kızin adının baş harfini bile bilmiyoruzKaç yaşında bu bekar kız ?
Denemekte fayda varBir ara kendinizle ilgili olumsuz cumle soyleyin bakalim ayni tepkiyi verir mi? Ne saçma kavga nedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?