Haksız mıyım

Papaaaaaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
170
6
46
41
Merabalar hemen konuya gireyim, eşimde bende çalışıyoruz eve geldik birlikte biseyler hazirlamaya basladik.Kiraciyiz maalesef ev sahipleri iyice sapittigi için bizde mecburen ev aramaya başladık, eşime bı arkadaşından ev için haber gelmiş ev sahibinin bekar kızı olduğu için ,bekar erkekli bir aileye vermiyormuş, bende öylesine dedim ki sanki Angelina Jolie kızı dedim,benimki bı baktım mutfakta yok, geçmiş TV nin karsisina, hangi ara gitti mutfaktan görmedim bile,neyse geldim yanına noldu dedim yok Angelina Jolie ymis saçma sapan konuşuyorsun dedi,ya ben öylesine dedim dedim,,, ev sahiplerine bu aralar cok kizdigim için belkide öyle bı laf çıktı ağzımdan,sana noluyor dedim ailenemi küfür ettim dedim başladık kavga etmeye Allah aşkına haksız mıyım ne var bu lafta ya

Koca kişisi çatmaya yer aramış belli, aksine sizi desteklemesi gerekirdi

Adam niye alındı?
Sanki anasına küfür ettiniz.Soylediginde bir şey yok,"sanki Angelina sanki bred bitt "
Çok söylenen şeyler ya eşiniz muayen günde ( lütfen alinmayin) ya da bir yarası var ........

Normalde size katılıp gülüp geçmesi lazım.

Bir ara kendinizle ilgili olumsuz cumle soyleyin bakalim ayni tepkiyi verir mi? Ne saçma kavga nedeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…