• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız mıyım sizce lütfen bakin

Ben habersiz gelen olursa mutlaka önceden haber vermesi gerektiğini söylüyorum. Bir dahakine haber verip geliyorlar.
Sadece evin dağınık olması değil, üstüm başım uygun olmayabilir, duşta olabilirim, hasta olabilirim, bakım yapıyor olabilirim, canım istemiyor olabilir. Birisine gideceksem de en geç 1 gün önceden haber veririm, çat kapı gelip gitmeyi sevmiyorum. Sen de alt metin şeklinde mesaj verme, rahatsız olduğun şeyi direkt söyle bence.

Sorun sen de değil onlarda. Bir gidilir, iki gidilir. Nereye kadar insanın dayanacak gücü kalmaz. Sürekli habersiz gidilmez. Çok da takmayın. Sonuçta yeni doğum yapmışsınız. Çocukla uğraşacaksınız. Mecburen.

eltinizin bilerek "dur haber vermeden gideyim de rahatsız olsun" diye düşündüğünü sanmıyorum...
ha kendisi sie haber vermeden gelmeyin deyip çat kapı gelse anlarım ama durum öyle de değil...
böyle negatif düşünmeyin size zarar verir..
ayrıca çözümünüz de gayet basit..
bir gün tatlı bir dille " bir dahakine gelmeden haber verin, daha iyi ağırlarım sizi daha güzel oluur, böyle hazırslıksız yakalnıyorum" falan deyin.. halden anlayan insanlarsa o şekilde gelirler zaten :KK15:

Hahaha ya benim daha eltim yok iki tane kaynım var. Korktum şimdi 😁😁😁😁
İnsan eltisinin iyi olup olmadıgını düğünden hemen sonra anlıyor benim elti evime ilk gelişinde gelip gittikten sonra hemen başladı o zaman anladım nasıl oldugunu hiç yüz vermedim bana göre yanlış birşey insanların evini çekiştirmek çat kapı gelipte tuvaletin dezini çekiştiremek nasıl bir zihniyet siz düşünün bir eltim var onada oldukça mesafeliyim kendisi tuhaf ilk zamanlar evlerine gidince sürekli birilerini kötülüyor kaynanamı görümcemi kendi kocasını eşimle karar aldık gitmiyoruz bana sürekli yok senin hakkında şunu diyorlar yok bunu diyorlar yok çoçukları olmaz kısır diyorlar size kaynanam böyle konuşuyormuş sözde meaafeyi koyduk gitti. Dahada oturup ta konuşmam bayramda hoş geldin güle güle konuyu kitledim çok şükür.çoçuklara bayram harçlığı verdirmiyor diye bile ortaya düştü siz düşünün. İnsanları seçemiyoruz böyle biri degilde kardeş gibi bir eltim olsun isterdim.

Bence insan biraz ince düşünmeli. Bebeği olan kimseye habersiz gitmek çok yanlis

Acikca soyleyin haber vermeden gelmeyin sonucta ben musait olamayabilirim diyin..darilan darilsın gucenen gucensin..sinra emin ol laf edecek yok soyle pisti yok boyle daginikti...madem geliyorlar evi derleyip topladiginizda siz caya falan cagirin zirt pirt gelmezler hic degilse

Cocuklunun halinden ancak cocuklu anlar..arada kapiyi acmayin banyodaydim vs diyin..siz yinede eltinize aciginizi vermeyin..
Musait oldukca siz cagirinki anlasin

Kaynanamlarla aynı binadayiz nerden taşındım işte ah ah... İki cocugum var biri üç yasinda ikincisi daha bir aylık yeni doğum yaptım yani. Akşama kadar bebeğim huysuz onla ilgileniyorum diğer çocuğumla ilgileniyorum ev toplama bu aralar hak getire. Canımın skldigi su eltim le kaynım bizle aynı binada değil başka mahalle de . Haftada bir kaç kere kaynanamlarla gelirler ve bu aralar her geldiklerinde vizede uğrarlar bebek için. Ama aniden Cat kapi geliyorlar üstün basım ev müsait olmuyor çekiniyorum . Dün yine geldiler akşam kapı çaldı bir baktık onlar insan bi mesaj atmaaz mi biraz dan ugrayacagiz falan diye ya. Uzakta olsak haber verirlerdi burda kaynanamlarla gelince vizede geliyolar .geldikleri bir şey değil dün mutfağım onkadar daginikti ki eltimdr mutfağa girecegi tuttu:( su almaya. Sizin evler nasıl coluklu çocuklu olanlar ve haksız mıyım. Doğum yapmadan önce eltimin yanında masus başka birşeyden konu açıp kimsenin evinehaber vermeden gitmem geçen size gelecektik sizin otaraftaydik dedim ama habersiz için rahat etmedi müsait olursun olmazssin dedim. Ben her zaman musaitim dedi daha cocuklari yok yeni evliler. İnanın onu dusundugumden gitmemiştim müsait değildir çekinir diye. Neyse bu ragmen aniden geliyolar
Canim o kadar haklısın ki çocuklu aile ile yeni evli bir olmuyor. Ben bile şuan hamileyim. Ve zor geçiyor. Yerimden kalkamıyorum resmen. Cok halsizim. Eşim yardım ediyor ama beceremiyor ev toplamayı. Ev dağınıkken içim rahat etmiyor ama yapabileceğim bir şey yok. Daha şimdiden böyleysem çocuk doğduğunda nasıl olurum kim bilir. ☹️

Haber vermeleri gerekir çocuk olsun ya da olmasın. Çocuğum yok ama çocuklu eve giderken 1 hafta önceden dahi arasam bile evin dağınıklığı ve kirli oluşu beni rahatsız etmez. Ev temizlendikten 2 saat sonra çocuklu evler eski haline dönebiliyor. Adı üstünde çocuk döküp saçıyor birçok şeyi :KK51: Kadınlara da yazık ya. Şu herşey dört dörtlük olmalı kafasını da bırakmak lazım. Bu zulmü en çok kadınlar kadınlara yapıyor malesef.

Lohusasiniz gelip yardim etmeleri gerekir. Ev daginik diye siz niye uzuluyorsunuz ki

İyi de eltiniz kayınvalideniz zaten size bu evin hali ne diye birşey dememiş ki. Siz kendi kendinize rahatsız olmuşsunuz ki olmayın bebekli kadındınsınız

Haa çatkapıdan çok rahatsızsınız kapıyı çalınca içeriden şu an müsait değiliz biz 15 dakika sonra yanınıza inelim diyebilirsiniz kapıyı hiç açmadan

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Onun çocukları kuccukken seninkiler büyümüş,ev düzeni rayına oturmuş olur. Sende catkapi gidersin,kinamissa eğer sen değilsen bile başkasında mutlaka yaşar,o utancı. Evi bide bal dök yala olursa o sıkıntı işte🙄

İnsan eltisinin iyi olup olmadıgını düğünden hemen sonra anlıyor benim elti evime ilk gelişinde gelip gittikten sonra hemen başladı o zaman anladım nasıl oldugunu hiç yüz vermedim bana göre yanlış birşey insanların evini çekiştirmek çat kapı gelipte tuvaletin dezini çekiştiremek nasıl bir zihniyet siz düşünün bir eltim var onada oldukça mesafeliyim kendisi tuhaf ilk zamanlar evlerine gidince sürekli birilerini kötülüyor kaynanamı görümcemi kendi kocasını eşimle karar aldık gitmiyoruz bana sürekli yok senin hakkında şunu diyorlar yok bunu diyorlar yok çoçukları olmaz kısır diyorlar size kaynanam böyle konuşuyormuş sözde meaafeyi koyduk gitti. Dahada oturup ta konuşmam bayramda hoş geldin güle güle konuyu kitledim çok şükür.çoçuklara bayram harçlığı verdirmiyor diye bile ortaya düştü siz düşünün. İnsanları seçemiyoruz böyle biri degilde kardeş gibi bir eltim olsun isterdim.
Kısır ne ya terbiyesizlik bu yani. Sanki onlara soracaksınız bebek yaparken. Çok kızıyorum böyle seylere. Bence de uzak olmak en iyisi. Valla bende arkadaş gibi yakın olan bir elti istiyorum. İnşallah bana fesat sinsi biri denk gelmez. Haklısınız insanlar elti ya da gorumce adı altında kötülük yapiyorlar. Bende çok tedirginim.

Back