Nebiliyim sinir oldumBu kadar takma yeni Doğum yapmışsın iki çocuk var ev dağınık olsa ne olur.
Eltinin evi sanki hep toplu mu
Masslh kayınvalidem yardm ediyormuş bende nerdeeVallaha kardeşim benim iki küçük çocuğum var. Ikisi tornada gibi oda dağıtabiliyor engellemesem. Ve bende herseye istediğim gibi yetişemiyorum. Nefeslenmeye zamam bulsam bir kahve alip balkona oturup kitap okuyorum. Gerisini evde yürürken yapıyorum. 1 dakikadan daha az süren işleri hemen yapmaya çalışırim. Veya yürürken birseyi bir odadan geri yerine taşırım. Ama yinede is bir yerde toplanıyor. Eskiden ailem ne zaman gelse laf sokuyordu. Ama cidden yardım teklif eden kimse yoktu. Yardım etmediği gibi laf esitiyordum. Artık bosverdim. Elimden geldiği kadar. Mutfağı akşam eşim gelince temizliyorum yemek yaparken o sırada o çünkü çocukları alıp oynuyor. Bulaşık makinesinu mümkün oldukça sabah boşalt veya aksamdan bulaşığı hemen yerleştir içine. Tezgah o kadar dolmuyor o zaman. Misafirlere gelince: Evet evin dağınık olması insanı kötü hissettiriyor, çünkü beceriksiz hissediyorsunuz kendinizi. Banyonun temiz olmasına dikkat ederim. Akşam girince söyle bir silerim, dip köşe yapamiyorsam bile. Sahsen insanlara söylüyorum yetişemiyorum şu anda diye. Utanılacak birsey mi? Bir kac ay sonra küçük oğlum da daha olgun olur ondan sonra daha iyi işlerime bakarım eskisi gibi. O zamana kadar niye kendimi veya çocukları strese sokayim. Ha şöyle birşey var: annem bize hep misafir gelince ev 4/4 lük olacak. Kp ve kv gelince özelikle diye empoze etti. Ben kvdeme dedim yetişemiyorum bu aralar. Oda yardımını teklif ettiği gibi çocuklar icin yemek yapıp da getiriyor. Allah razı olsun. Ilk zamanlar zordur. Eşim yardımcı alabilirsin de dedi ama ben yabancı birini evde istemiyorum. Eltinizle aranız iyise açık söyleyin gelecek olurlarsa haber versinler. Pozitif bir şekilde "Gelseniz çoğu zaman hazırlıksız yakalanıyorum. Çay bile koymuş olmuyorum." gibi
Masslh kayınvalidem yardm ediyormuş bende nerdee
Kimse seni yargilayamaz inan cocuklu bayanlarin boyle.takintilari.olamamali o kadar dogal ki...ayrica habersiz gelen de karsilasacagi manzaraya hazirlikli olsun bir zahmet ne yapalim yani illa.insani utandiracaklar ....
Ben duymadim.yapabileni ama.yarisini ayni.anda.yapsin.bu kadin 40 da çöker yazik.kadinlara yaKadınlara hep öyle empoze ediliyor çünkü. Hem çocuklarına 4/4 lük bakacaksiniz, Esinin donu bile ütülü olacak, sen bakımlı olacak ev tertemiz olacak, en az 2 cesit yemek salata felan. bunları yaparken güler yüzlü ol. Pasta kek birseyde hazır tut çünkü her an misafir gelebilir. Bunu yapabilen kadinlar önünde saygı ile eğilirim. Ben yapabilmiyorum
Hahaha ya benim daha eltim yok iki tane kaynım var. Korktum şimdiAman boşverin eltininiz kötü biriyse ev toplu da olsa dagınık da olsa laf edicek bir şey bulur merak etmeyin kafanıza da takmayın. İyi biriyse halden anlar insan boşverin benim elti çat kapı gelip laf edecek birşey bulamayınca tuvaletin dez dolguların lafını etmişti
bunların hepsi aynı model demekki :)))Aman boşverin eltininiz kötü biriyse ev toplu da olsa dagınık da olsa laf edicek bir şey bulur merak etmeyin kafanıza da takmayın. İyi biriyse halden anlar insan boşverin benim elti çat kapı gelip laf edecek birşey bulamayınca tuvaletin dez dolguların lafını etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?