Kaynanamlarla aynı binadayiz nerden taşındım işte ah ah... İki cocugum var biri üç yasinda ikincisi daha bir aylık yeni doğum yaptım yani. Akşama kadar bebeğim huysuz onla ilgileniyorum diğer çocuğumla ilgileniyorum ev toplama bu aralar hak getire. Canımın skldigi su eltim le kaynım bizle aynı binada değil başka mahalle de . Haftada bir kaç kere kaynanamlarla gelirler ve bu aralar her geldiklerinde vizede uğrarlar bebek için. Ama aniden Cat kapi geliyorlar üstün basım ev müsait olmuyor çekiniyorum . Dün yine geldiler akşam kapı çaldı bir baktık onlar insan bi mesaj atmaaz mi biraz dan ugrayacagiz falan diye ya. Uzakta olsak haber verirlerdi burda kaynanamlarla gelince vizede geliyolar .geldikleri bir şey değil dün mutfağım onkadar daginikti ki eltimdr mutfağa girecegi tuttu su almaya. Sizin evler nasıl coluklu çocuklu olanlar ve haksız mıyım. Doğum yapmadan önce eltimin yanında masus başka birşeyden konu açıp kimsenin evinehaber vermeden gitmem geçen size gelecektik sizin otaraftaydik dedim ama habersiz için rahat etmedi müsait olursun olmazssin dedim. Ben her zaman musaitim dedi daha cocuklari yok yeni evliler. İnanın onu dusundugumden gitmemiştim müsait değildir çekinir diye. Neyse bu ragmen aniden geliyolar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haksız mıyım sizce lütfen bakin
- Konu Sahibi Se_n_299
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nebiliyim sinir oldumBu kadar takma yeni Doğum yapmışsın iki çocuk var ev dağınık olsa ne olur.
Eltinin evi sanki hep toplu mu
- 23 Eylül 2019
- 563
- 1.739
- 33
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Benimde yeni bebeğim var.. Bende temizlik yapamıyorum kaynanamla altlı üstlü oturuyorum.. Evin dağınk diye sana birşey demiyorsa kimse sakın üzme kendini.. Bana diyorlar çünkü.. İlk bebeğim daha önce hiç bebek bakmamışım prematüre sürekli onunla ilgileniyorum diye kaynanam gelip camların çok pis demişti.. yatağımı toplayıp azıcık buruşuk kalsa yatak mı düzelttin şimdi dio.. Hakkını yiyemem herşeyime koşar amaaaaae dil de önemli cancağzım.. Konuşmuyorlarsa seni kırmıyrlarsa sakın umursama
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Haber verseler daha guzel olur,
ama aile apartmaninin cilveleri bunlar da,
bence kafaniza takmayin,
illa ki herkesin evi donem donem daginik pis oluyor yani, kim her zaman hazir ve nazir oluyor ki.
Ben bir odayi temizleyip duzenledikten sonra ikinci odaya gectigimde cocuklar ilk odaya giriyorlar hooop her sey yerde, daha temizlik bitmeden daginiklik geri basliyor mesela, ne yapabilirim ki.
ama aile apartmaninin cilveleri bunlar da,
bence kafaniza takmayin,
illa ki herkesin evi donem donem daginik pis oluyor yani, kim her zaman hazir ve nazir oluyor ki.
Ben bir odayi temizleyip duzenledikten sonra ikinci odaya gectigimde cocuklar ilk odaya giriyorlar hooop her sey yerde, daha temizlik bitmeden daginiklik geri basliyor mesela, ne yapabilirim ki.
- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.813
- 598
Vallaha kardeşim benim iki küçük çocuğum var. Ikisi tornada gibi oda dağıtabiliyor engellemesem. Ve bende herseye istediğim gibi yetişemiyorum. Nefeslenmeye zamam bulsam bir kahve alip balkona oturup kitap okuyorum. Gerisini evde yürürken yapıyorum. 1 dakikadan daha az süren işleri hemen yapmaya çalışırim. Veya yürürken birseyi bir odadan geri yerine taşırım. Ama yinede is bir yerde toplanıyor. Eskiden ailem ne zaman gelse laf sokuyordu. Ama cidden yardım teklif eden kimse yoktu. Yardım etmediği gibi laf esitiyordum. Artık bosverdim. Elimden geldiği kadar. Mutfağı akşam eşim gelince temizliyorum yemek yaparken o sırada o çünkü çocukları alıp oynuyor. Bulaşık makinesinu mümkün oldukça sabah boşalt veya aksamdan bulaşığı hemen yerleştir içine. Tezgah o kadar dolmuyor o zaman. Misafirlere gelince: Evet evin dağınık olması insanı kötü hissettiriyor, çünkü beceriksiz hissediyorsunuz kendinizi. Banyonun temiz olmasına dikkat ederim. Akşam girince söyle bir silerim, dip köşe yapamiyorsam bile. Sahsen insanlara söylüyorum yetişemiyorum şu anda diye. Utanılacak birsey mi? Bir kac ay sonra küçük oğlum da daha olgun olur ondan sonra daha iyi işlerime bakarım eskisi gibi. O zamana kadar niye kendimi veya çocukları strese sokayim. Ha şöyle birşey var: annem bize hep misafir gelince ev 4/4 lük olacak. Kp ve kv gelince özelikle diye empoze etti. Ben kvdeme dedim yetişemiyorum bu aralar. Oda yardımını teklif ettiği gibi çocuklar icin yemek yapıp da getiriyor. Allah razı olsun. Ilk zamanlar zordur. Eşim yardımcı alabilirsin de dedi ama ben yabancı birini evde istemiyorum. Eltinizle aranız iyise açık söyleyin gelecek olurlarsa haber versinler. Pozitif bir şekilde "Gelseniz çoğu zaman hazırlıksız yakalanıyorum. Çay bile koymuş olmuyorum." gibi
Masslh kayınvalidem yardm ediyormuş bende nerdeeVallaha kardeşim benim iki küçük çocuğum var. Ikisi tornada gibi oda dağıtabiliyor engellemesem. Ve bende herseye istediğim gibi yetişemiyorum. Nefeslenmeye zamam bulsam bir kahve alip balkona oturup kitap okuyorum. Gerisini evde yürürken yapıyorum. 1 dakikadan daha az süren işleri hemen yapmaya çalışırim. Veya yürürken birseyi bir odadan geri yerine taşırım. Ama yinede is bir yerde toplanıyor. Eskiden ailem ne zaman gelse laf sokuyordu. Ama cidden yardım teklif eden kimse yoktu. Yardım etmediği gibi laf esitiyordum. Artık bosverdim. Elimden geldiği kadar. Mutfağı akşam eşim gelince temizliyorum yemek yaparken o sırada o çünkü çocukları alıp oynuyor. Bulaşık makinesinu mümkün oldukça sabah boşalt veya aksamdan bulaşığı hemen yerleştir içine. Tezgah o kadar dolmuyor o zaman. Misafirlere gelince: Evet evin dağınık olması insanı kötü hissettiriyor, çünkü beceriksiz hissediyorsunuz kendinizi. Banyonun temiz olmasına dikkat ederim. Akşam girince söyle bir silerim, dip köşe yapamiyorsam bile. Sahsen insanlara söylüyorum yetişemiyorum şu anda diye. Utanılacak birsey mi? Bir kac ay sonra küçük oğlum da daha olgun olur ondan sonra daha iyi işlerime bakarım eskisi gibi. O zamana kadar niye kendimi veya çocukları strese sokayim. Ha şöyle birşey var: annem bize hep misafir gelince ev 4/4 lük olacak. Kp ve kv gelince özelikle diye empoze etti. Ben kvdeme dedim yetişemiyorum bu aralar. Oda yardımını teklif ettiği gibi çocuklar icin yemek yapıp da getiriyor. Allah razı olsun. Ilk zamanlar zordur. Eşim yardımcı alabilirsin de dedi ama ben yabancı birini evde istemiyorum. Eltinizle aranız iyise açık söyleyin gelecek olurlarsa haber versinler. Pozitif bir şekilde "Gelseniz çoğu zaman hazırlıksız yakalanıyorum. Çay bile koymuş olmuyorum." gibi
- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.813
- 598
Masslh kayınvalidem yardm ediyormuş bende nerdee
Sizinki hiç mi yardim etmiyor? Ayni binadasiniz sonuçta. Insan yeri geldiğinde komsusunada yardim eder
- 13 Haziran 2015
- 5.881
- 19.318
- 248
- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.813
- 598
Kimse seni yargilayamaz inan cocuklu bayanlarin boyle.takintilari.olamamali o kadar dogal ki...ayrica habersiz gelen de karsilasacagi manzaraya hazirlikli olsun bir zahmet ne yapalim yani illa.insani utandiracaklar ....
Kadınlara hep öyle empoze ediliyor çünkü. Hem çocuklarına 4/4 lük bakacaksiniz, Esinin donu bile ütülü olacak, sen bakımlı olacak ev tertemiz olacak, en az 2 cesit yemek salata felan. bunları yaparken güler yüzlü ol. Pasta kek birseyde hazır tut çünkü her an misafir gelebilir. Bunu yapabilen kadinlar önünde saygı ile eğilirim. Ben yapabilmiyorum
- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
- 13 Haziran 2015
- 5.881
- 19.318
- 248
Ben duymadim.yapabileni ama.yarisini ayni.anda.yapsin.bu kadin 40 da çöker yazik.kadinlara yaKadınlara hep öyle empoze ediliyor çünkü. Hem çocuklarına 4/4 lük bakacaksiniz, Esinin donu bile ütülü olacak, sen bakımlı olacak ev tertemiz olacak, en az 2 cesit yemek salata felan. bunları yaparken güler yüzlü ol. Pasta kek birseyde hazır tut çünkü her an misafir gelebilir. Bunu yapabilen kadinlar önünde saygı ile eğilirim. Ben yapabilmiyorum
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 30 Ocak 2020
- 157
- 89
- 53
- 29
Hahaha ya benim daha eltim yok iki tane kaynım var. Korktum şimdiAman boşverin eltininiz kötü biriyse ev toplu da olsa dagınık da olsa laf edicek bir şey bulur merak etmeyin kafanıza da takmayın. İyi biriyse halden anlar insan boşverin benim elti çat kapı gelip laf edecek birşey bulamayınca tuvaletin dez dolguların lafını etmişti
- 28 Kasım 2019
- 131
- -69
- 18
- 33
bunların hepsi aynı model demekki :)))Aman boşverin eltininiz kötü biriyse ev toplu da olsa dagınık da olsa laf edicek bir şey bulur merak etmeyin kafanıza da takmayın. İyi biriyse halden anlar insan boşverin benim elti çat kapı gelip laf edecek birşey bulamayınca tuvaletin dez dolguların lafını etmişti
- 28 Kasım 2019
- 131
- -69
- 18
- 33
- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.976
- 598