- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Aileniz zor zamanlarında onlara destek olamadığınıza üzülmedi mi peki?Kıymetli falan değil. Ben bi kere ayrildim bu adamdan ailem saglikliydi üzüntüden perisan oldular . Sonra barıştık bi sekilde yalvarmalar pişmanlıklar süründü ozaman cok yeni evliydik dedim 1 sansi daha hakediyoruz akillandi evet çoğu seyi duzeldi ama aileme tamamen düşman oldu .bende ailemn hasta zamaninda bunları bidaha yasamasinlar diye kendimi hasta ettim burda .
Kıymetli falan değil. Ben bi kere ayrildim bu adamdan ailem saglikliydi üzüntüden perisan oldular . Sonra barıştık bi sekilde yalvarmalar pişmanlıklar süründü ozaman cok yeni evliydik dedim 1 sansi daha hakediyoruz akillandi evet çoğu seyi duzeldi ama aileme tamamen düşman oldu .bende ailemn hasta zamaninda bunları bidaha yasamasinlar diye kendimi hasta ettim burda .
Idare edilecek sey var edilmeyecek sey var. pirasa sevmiyorum yemem diyen adam idare edilir. Ailesi kanserken kavga cikaran adam idare edilmez.Geçen sene ayrılmadığım için çok pişmanım. Geçen seneye gore baya bi törpülendi bu yil ama beni çok yordu . Ailem hasta iyice üzülmesinler diye idare ettim ama bosa etmisim
Aileme neden tepkili ailem hep arkamda olduğu iÇin ve annesinin doldurusuna geldiği için.
Ben kavga edip gidiyorum diye benimle 8 ay konuşmadi.
+10000Idare edilecek sey var edilmeyecek sey var. pirasa sevmiyorum yemem diyen adam idare edilir. Ailesi kanserken kavga cikaran adam idare edilmez.
O zaman aileme gidelim derse eee olabilir seninki aile de benimki ne dersin.Izin almiyorum gidicem diyorum neden gidiyorsun napacaksin diyor annem babam diyorum ee olabilir diyor benim cinlerim tepeme geliyo haliyle kavga ediyoruz. Sonrada insanlarin icinde beni yalanci cikariyo ben gitme demiyorum diyo
Lafini hic dinlemedim oturmadim tartistiktan sonra hep gittim ama hatam şuydu gidip geri döndüm gecen yil olanlar icin cok pismanim burada çok yanliz surekli evde olan ailesi orda skntidayken cirpinan bernat bi pskolojideydim cok kotuydum doğruyu yanlisi ayirt edemiyodm dedigim gbi smdiki aklm olsa sabretmezdimhazırlanıp, açıp kapıyı çıkacaksınız bu kadar.
onca tartışmanın üstüne birde oturup sözünü dinliyorsunuz.
Çok geçmiş olsun name. Allah şifa versin anneciğine bir babacığına.Annem rahatsız babam kaza geçirdi
1.5 aydır evimde değilim.
Ki kızım var okula gidiyor.
Ara ara onlar geliyor.
Gelirken kimseden izin almadım.
Bana böyle günde destek olmayan kocanın kocalığı kalsın bi zahmet
8 ay konuşmamışmış defolsun gitsin hiç umrumda olmaz.
Kisisel gelisim kursları.mesleğiniz var mı? kurs ne kursu? meslek edinin ve terk edin o evi. çocuk işlerine girmeyin sakın.
gerçi nedense siz ayrılmazsınız gibi geldi bana.
+1000000000Evlilikten çok yoruldum.
Karşındakine ne kadar iyilik yaparsan. O kadar eziliyorsun nasil haktan revadir bu .
Kavga etsem bi türlü, konusmasam bi türlü ben benlikten çıktım zaten sabir taşı oldum artık ruhsuzum .