Haklıymışsım Eşim Parayı Kendi Hesabına Yatıracakmış..

sizin 40 bin tl paranız olsaydı ve eşiniz size bu parayıda benm üzerime yatır deseydi kabul edermydiniz peki ?
Gereksiz bence Konuşmaya bile değmez güven önemli ama bu şekilde senin paran benim param hesabı yapmış.

Bence konuşmamaya devam edin. Ya boşanırsınız yada orta yolu bulursunuz. Off off ne desem bilemedim ya eli sıkı mıdır. Puff konuyu görünce benim içim giden paralara yandı zamanın da annesi ödemiş onları geldi ama çarçur etmesi sinir ediyor beş yaş büyük benden ama uff valla daraldım ya ne desem bilemedim

hayır o başka bi para
onu vermeni istememeli
ortak paranıza ortak bir çözüm bulun
ama ihtiyaç dahilinde sen de aileye destek olmak için o çeyiz paranı kullanmalısın.
bak benim bi alyansım vardı bi de altın incecik bir kolyem
sıkışık bir zaman geçirdik
hiç düşünmedim çıkarttım parmağımdan alyansımı boynumdan kolyemi eşime verdim
8 aydır alyanssız geziyorum hala ama biliyorum ki maddi durum düzeldiğinde daha iyisini alacağız.
evlilik bir ticaret kurumu değil
böyle şeylerde birbirinize güvenininz yoksa da yürümez

Boşver eşinin o tavırlarını onemseme. Erkekler bu konuda malesef bencil. Kesinlikle kendi hesabına yatır.yada ortak hesaba ikna et ama ikna olmaz ona. Anneni karıştırma tatlı dille kendi hesabına yatır. Bunun için ayrılık olmaz. .güvenle de bir ilgisi yok. Bir cok kisinin sorunudur bu.hele ki çalışan bayansaniz .

Vay arkadas benim butun altinlarim kv durdu aylarca hic aklima kotu birsey gelmedi.O zaman babamin durumu yoktu ceyiz desen sadece ivir zivir alabildim.Ceyiz parasi aldim 10 bine yakin onuda babam darda diye avcuna saydim.Ha bugun bosansam babama gitsem anlasamayiz bunu da biliyorum.Ama hic para hesabi yapmadik arkadas biz mi cok saf salagiz senin tabirinle.Bunlar nasil iliskiler ?

Ya arkadaşlar kadın açısından bakıyorsunuz anlıyorum. Her gün tv de neler neler görüyoruz, burada neler neler okuyoruz yine anlıyorum sizi ama...

Erkek kardeşiniz olduğunu düşünün, kendi oglunuz...

Yahu kaynana daha evlenmeden bırakır giderse parani alır demeye başlamış, kadın sürekli haklıymışim diyip diyip paraya üstüne yapacak parayi üstüne yapacak..

Yahu adama %99 bile değil %100 hak veriyorum. Hanimefendi bugün bu adam o parayi o şekilde üstüne yatırıyorsa emin olun tek sebebi sizsiniz... Adam inada bindirmis işi ve ben onun yerinde olsam inanin aynısını yapardım.

Yaa, siz bu adamla neden evlendiniz?

Ve üzülerek söylüyorum, öyle giderseniz bu evlilik biter. Lütfen mal bir kenarda dursun.. Gidin Sevin kocanızi bir ya, tatlı tatlı konuşun. Adam da karım benim desin bi, mal da mal para da para

herşeyde haklı peki madem çeyiz paramın üzerine yatmasını istemeklede mi haklı ?

sakın verme bence,
bizde ilk evlendiğimizde eşim kendisi dedi ortak hesap açalım diye
ama benim üstüme olsun dese asla kabul etmezdim.
inan ki evliliğin boyunca çoooook şeyler yaşıosun
onun için verme, ha ortak hesap derse ona bişey diyemem...

Faizden sonrasını okumadım. Hangi hesaba yatarsa yatsın paranında evliliğinde bereketi kaçar.Şimdi ortak hesaplar var hem biri gelmeden diğeri parayı çekemiyor.

ortak hesabı kabul etmedi üstelik çeyiz paramında gelince onun üzerine yatmasını istedi.

herşeyde haklı peki madem çeyiz paramın üzerine yatmasındada mı haklı ?
bak hala üzerine yatmak diyosun
ne demek üzerine yatmak
ev mi alınacak araba mı?

o evde de siz oturacaksınız o arabaya da siz bineceksiniz
bu mu üzerine yatmak oluyor?

çeyiz parasını dursun hesapta lazım olduğunda söylersin çekerim diyeceksin
ev mi alıncak çıkarıp sen de verceksin diğer paralarla birleştirceksiniz

söyledim zaten ev alırken koyacam yinede kendi üzerine yatmasını istedi..

herşeyde haklı peki madem çeyiz paramın üzerine yatmasını istemeklede mi haklı ?

Haklı.. Benim 15 günlük kocam bana senin yaptığını yapacak valla kocan gibi davranırim.

Yaa adamın damarına damarina basiyorsun, görmüyor musun?

Bir sussan, tatlı tatlı bir evliliğiniz olsa adam o gün geldiğinde karismayacak belki.

Sen şimdiden başlıyosun, benim üstüme benim üstüme.. Annem hakkımı Hella etmem dedi.

Ayy ben böyle adami boşarim

Bizimde takılarımız vardı ne yapalım diye düşündük hepsini bozdurup gram altın aldık bankadan eşimin üzerine , aradan
5 sene geçti ben kendi hesabıma aldım gramları parayı biraz yöneteyim diye ve hala benim hesabımda, biz aramızda sende olacak bende olacak diye hiç konuşmadık su aktı yolunu buldu.
Annen çok fazla dahil olmasın konulara .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…