Haklı çıktınız-Boşanıyorum

Arkadaş konuyu anımsamıyorsan eski konusuna göz atma zahmetinde bulunmuyorsan konuyu geçer gidersin…

Kaprisini mi çekecek kızın zaten derdi boyundan büyük…

Yorumuna haberim yok beni bilgilendirin diye yaz olmadı işimiz gücümüz yok seni bilgilendirelim olur.
Hay cok yasa ya.okuyunca ben bile delirdim.millet hirsini cikaracak yer ariyor...kadinin derdi basindan buyuk bide bu huysuz tiplere laf anlatiyor.
Konuyu bende bilmiyorum ama bikac yorum okuyunca ne oldugunu anladim.
Anlamiyorsan don kendine bi bak ben anlarken sen niye anlamiyorsun.

Hay cok yasa ya.okuyunca ben bile delirdim.millet hirsini cikaracak yer ariyor...kadinin derdi basindan buyuk bide bu huysuz tiplere laf anlatiyor.
Konuyu bende bilmiyorum ama bikac yorum okuyunca ne oldugunu anladim.
Anlamiyorsan don kendine bi bak ben anlarken sen niye anlamiyorsun.

başlık bile yeterli anlamaya da illa laf söyleyecek birileri…

Çok üzüldüm. Ben de boşanacağınızı düşünüyordum, karakterleriniz çok zıt ve eşinizin davranışları çok tuhaf gelmişti. Bir noktada size tak eder diye düşünmüştüm ama böyle olmasına çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda boşanıp toparlarsınız.

Çok TLC suç ve araştırma kuşağı izlediğim için midir nedir, alanla uzaktan yakından alakam yok ama ben eşinizin çok ciddi sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Psikolojik muayene falan yapsalar keşke.

Çok üzüldüm. Ben de boşanacağınızı düşünüyordum, karakterleriniz çok zıt ve eşinizin davranışları çok tuhaf gelmişti. Bir noktada size tak eder diye düşünmüştüm ama böyle olmasına çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda boşanıp toparlarsınız.

Çok TLC suç ve araştırma kuşağı izlediğim için midir nedir, alanla uzaktan yakından alakam yok ama ben eşinizin çok ciddi sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Psikolojik muayene falan yapsalar keşke.
Çok teşekkür ederim🙏🏻 Ben çok teklif ettim, götürdüm de ama ilaçlarını kullanmadı. Uyku yaptı, işe gidemeyecek hale geldi. Şimdi de beni gelip hastaneye yatırsın diyormuş. Ben hastayım, bunları bilerek yapmadım falan diyormuş. İş işten geçince hatalıyım desen ne fayda ki.

X