- 18 Ağustos 2022
- 1.152
- 2.111
- 29
Teşekkür ederim, hayır yok.hayırlısı olsun...
cocuk var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, hayır yok.hayırlısı olsun...
cocuk var mı
O önce benim adıma olan, kullandığı kredi kartının borcunu ödesin. Kapattırdım tabi kartı ama borcu duruyor.Umarım ailene verdiği paraları isteyip de iyice çirkinleşmez
Geçmiş olsun bi soğuk su iç derim aslında para pul işlerini ayarla diye geçen sefer bosanacaksiniz dikkatli iş yap demiştim. Pisleşirse borçlu bile çıkarsın.O önce benim adıma olan, kullandığı kredi kartının borcunu ödesin. Kapattırdım tabi kartı ama borcu duruyor.
İlk kez postunu görüyorum olaylardan haberdar değilim evliliğinin bittiğine üzüldüm ama hayırlı olan buymuş demek ki çoğu kadın şiddet görse bile boşanmaya cesaret edemiyor tebrik ederim seni yeni hayatında umarım hep güzellikler bulur seniForumda bir konu altına şöyle bir yorum gelmişti; 'bu forumda boşanacak 3 kişi varsa biri sensin' ismini hatırlamıyorum ama sen ve daha niceleri haklı çıktınız. Ben de zaten uzatmaları oynadığımızı biliyordum. Yaptığı o saçma sapan işlerin üzerine bir de fiziksel şiddet eklenince olay bende bitti. Zaten uzun zamandır hissim de kalmamıştı. Şu an aile evindeyim. Bir an önce kurtulmak istiyorum. Çiçekli yollar beni bekliyor, bunu biliyorum
Çok büyük bir meblağ değil. Altınlarımı da aldım zaten.Geçmiş olsun bi soğuk su iç derim aslında para pul işlerini ayarla diye geçen sefer bosanacaksiniz dikkatli iş yap demiştim. Pisleşirse borçlu bile çıkarsın.
Çok teşekkür ederimmmİlk kez postunu görüyorum olaylardan haberdar değilim evliliğinin bittiğine üzüldüm ama hayırlı olan buymuş demek ki çoğu kadın şiddet görse bile boşanmaya cesaret edemiyor tebrik ederim seni yeni hayatında umarım hep güzellikler bulur seni
Uzatmaları oynadık. Çok teşekkür ederimAh Hande ah biliyordum ama çok üzüldüm.
Hayırlı kapılar açılsın inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun dilerimUzatmaları oynadık. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Hayır asla, olay benden çıktı artık. Ailem de müdahil oldu. Geri dönüşü yok.Konunuzda hakim degılım
Sızı de hıc gormedım tanımıyorum
Geçmiş olsun umarım kararlı olursunuz, soyle oldu da affettım'e evrılmezsınız
Konularınızı hatırlıyorum. Ama şiddet beklemediğim bir olaydı. Umarım daha biran önce sonuçlanır.Forumda bir konu altına şöyle bir yorum gelmişti; 'bu forumda boşanacak 3 kişi varsa biri sensin' ismini hatırlamıyorum ama sen ve daha niceleri haklı çıktınız. Ben de zaten uzatmaları oynadığımızı biliyordum. Yaptığı o saçma sapan işlerin üzerine bir de fiziksel şiddet eklenince olay bende bitti. Zaten uzun zamandır hissim de kalmamıştı. Şu an aile evindeyim. Bir an önce kurtulmak istiyorum. Çiçekli yollar beni bekliyor, bunu biliyorum
Teşekkür ederim. Çok az bir meblağ verdik.Konularınızı hatırlıyorum. Ama şiddet beklemediğim bir olaydı. Umarım daha biran önce sonuçlanır.
Affınıza sığınarak sorucam. Ev için ailenize yüklü meblağ para vermeyi teklif etmişti eşiniz. Umarım vermemiştir. Eğer verdiyse o para için işleri pisleştirebilir.
27, 2.5 senelikYaşınız kaç ? Kaç senelik evliydiniz
Benim konuları burada tek tek yazmaya kalksam kimse okumaz, çok uzun olur. Herkes yorum yapmak zorunda değil zaten.Yani burada da bi de böyle bi şey var, eski konuşarı bilenler şakır şakır döktürüyor bilmeyenler de bu ne ki diye bakıyor. 7/24 kadınlar kulubunde gezinmediğimiz için eski konularınızı bilemiyoruz. Profile girip eski konulara niye bakalım mesela bu da ayrı bi hamallık.
Keşke konu açarken, konunuzu ilk defa okuyanlar olacakmış gibi açsanız da biz de ney neymiş öğrensek.
Yorumum da yok. Olayın ne olduğunu bilmiyorum çünkü, bilmediğim şey hakkında yorumum bu kadar oluyor.
Benim konuları burada tek tek yazmaya kalksam kimse okumaz, çok uzun olur. Herkes yorum yapmak zorunda değil zaten.