Haklı çıktınız-Boşanıyorum

Yani burada da bi de böyle bi şey var, eski konuşarı bilenler şakır şakır döktürüyor bilmeyenler de bu ne ki diye bakıyor. 7/24 kadınlar kulubunde gezinmediğimiz için eski konularınızı bilemiyoruz. Profile girip eski konulara niye bakalım mesela bu da ayrı bi hamallık.

Keşke konu açarken, konunuzu ilk defa okuyanlar olacakmış gibi açsanız da biz de ney neymiş öğrensek.

Yorumum da yok. Olayın ne olduğunu bilmiyorum çünkü, bilmediğim şey hakkında yorumum bu kadar oluyor.
Bakamıyorum zaten, msjlar var ama profili kapalı eski konular diye arayamıyosun

Boşanmanızı bende beklemiyordum ya, şiddeti zaten hiç aklıma getirmemiştim. Sadece gereksiz yalancı bir adam ve sende onu idare edersin gibi gelmişti o konuda bana ama hakkınızda hayırlısı olsun en doğru kararı siz verirsiniz.

Pardon hayatınızı günlük olarak buraya yazdığınızı bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu :) Herkes yorum yazmaz bundan sonra kadınlarklubu demirbaş üyesi...
Böyle bir konunun altına bile şöyle şeyler yazıyorsunuz ya. Şaşırıp kalıyorum. Kalbiniz bu kadar mı kötü? Bilmiyorsan yorum yapmayabilirsin diyorum. Oku geç. Aklınca dalga geçiyor bir de benimle. Ne kötü insanlar var şu dünyada yahu!

Pardon hayatınızı günlük olarak buraya yazdığınızı bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu :) Herkes yorum yazmaz bundan sonra kadınlarklubu demirbaş üyesi...

Arkadaş konuyu anımsamıyorsan eski konusuna göz atma zahmetinde bulunmuyorsan konuyu geçer gidersin…

Kaprisini mi çekecek kızın zaten derdi boyundan büyük…

Yorumuna haberim yok beni bilgilendirin diye yaz olmadı işimiz gücümüz yok seni bilgilendirelim olur.

Arkadaş konuyu anımsamıyorsan eski konusuna göz atma zahmetinde bulunmuyorsan konuyu geçer gidersin…

Kaprisini mi çekecek kızın zaten derdi boyundan büyük…

Yorumuna haberim yok beni bilgilendirin diye yaz olmadı işimiz gücümüz yok seni bilgilendirelim olur.
Keşke herkes şu kadar anlayışlı olsa. Pazartesi gününden beri her gün avukat yanındayım. Karşı tarafı anlaşmalıya ikna edemiyoruz. Çekişmeli de çok uzayabilir. Benim uğraştığım şeylere bak, bir de dediğin gibi kapris çekiyorum...

Keşke herkes şu kadar anlayışlı olsa. Pazartesi gününden beri her gün avukat yanındayım. Karşı tarafı anlaşmalıya ikna edemiyoruz. Çekişmeli de çok uzayabilir. Benim uğraştığım şeylere bak, bir de dediğin gibi kapris çekiyorum...
Barışmak mı istiyor seninkisi neden anlaşmalıyı kabul etmiyor?

Boş ver takma böyle yazanları canını bunun içinde sıkma.

Barışmak mı istiyor seninkisi neden anlaşmalıyı kabul etmiyor?

Boş ver takma böyle yazanları canını bunun içinde sıkma.
Evet, asla boşanmicam diyor. Araya en az 15 kişi soktu. Bütün çevresi, annesi dahil bana yalvarıyor. Kendisinin attığı mesajları görseniz acırsınız. Herkes üzüntüden hastalandı diyor. Görüşmek istiyor, asla kabul etmedim. Herkes en azından bir görüş diyor, avukatım da dahil. Korktuğum şey ağzı öyle iyi laf yapıyor ki beni bile suçlu çıkarabilir.

Evet, asla boşanmicam diyor. Araya en az 15 kişi soktu. Bütün çevresi, annesi dahil bana yalvarıyor. Kendisinin attığı mesajları görseniz acırsınız. Herkes üzüntüden hastalandı diyor. Görüşmek istiyor, asla kabul etmedim. Herkes en azından bir görüş diyor, avukatım da dahil. Korktuğum şey ağzı öyle iyi laf yapıyor ki beni bile suçlu çıkarabilir.
İşin içinde fiziksel ve psikolojik şiddet varken hangi akla hizmet görüş diyorlar. pes.

Zaten böyleleri çok manipülatif oluyor, bir bakarsın kendini suçlamaya başladın ve barıştın…
Kendinden eminsen gerekirse çekişmeli olsun kurtul. Seni hiç hak etmiyor.

İşin içinde fiziksel ve psikolojik şiddet varken hangi akla hizmet görüş diyorlar. pes.

Zaten böyleleri çok manipülatif oluyor, bir bakarsın kendini suçlamaya başladın ve barıştın…
Kendinden eminsen gerekirse çekişmeli olsun kurtul. Seni hiç hak etmiyor.
Yani durumu düzeltmem için değil de en azından boşanma üzerine konuşun diyorlar, ben onu bile istemiyorum. Çekişmeli olmasını istemiyorum, yıllarımı o davaya vermek istemiyorum ama ikna da edemedik. Bakalım zaman ne gösterecek.

Yani durumu düzeltmem için değil de en azından boşanma üzerine konuşun diyorlar, ben onu bile istemiyorum. Çekişmeli olmasını istemiyorum, yıllarımı o davaya vermek istemiyorum ama ikna da edemedik. Bakalım zaman ne gösterecek.
Hakkında hayırlısı en güzel şekilde olsun inşallah canım🙏🏻

Umarım anlaşmalı boşanmaya razı olur. Darp raporunuz var mı ? Çekişmeli bile olsa darp raporu süreci hızlandırabilir. Avukatla ilerlemeniz çok daha sağlıklı. Bence de kendisiyle muhatap olmayın, avukatınız muhatap olsun. Engelleyin gitsin numaralarını. Ben ilk aylarda çok ayıp olur diye engellemiyordum, saçma sapan mesajlara maruz kalıyordum, engelledim kafam o kadar rahatladı ki.

Onun demesiyle olmuyor. Şiddet var. Ağzı isterse bülbül olsun. Şiddet şiddettir. Mahkemelerin farkı mahalle teyzeleri ve abileri gibi kızım sen de adamı kaşımışın ama dememeleridir. Arada şiddet, aldatma dahi yokken kuzenim 1.5 yılda boşandı, karısı daha da uzasın diye erteletmeye çalışıyodu bi de boyna. Onun gönlüne göre değil yani o işler.

Sizi oyalayıp durmasına müsade etmeyin gidin siz açın çekişmeli, yoksa böyle aylarca yalvarırsınız, 6 ay geçince zaten darbı kullanamıyorsunuz, 6 ayda affetmiş sayılırsınız. Bi öyle bi böyle yapar, gider anlaşmalı açarsınız sonra ay ben caydım diye istinafa yollatır sizin delil yine nanayto. Sonra bi daha elini de kaldırmaz gider dava açarsınız diye ama canınıza da okur. Çekişmeli de anlaşmalıya döndürülür sonra hem böylesi daha emniyetli olur, herife yalvarıp durmaktan iyidir bırakın o size yalvarsın sıkıyı görsün bir an önce bitsin istesin.

Sizi oyalayıp durmasına müsade etmeyin gidin siz açın çekişmeli, yoksa böyle aylarca yalvarırsınız, 6 ay geçince zaten darbı kullanamıyorsunuz, 6 ayda affetmiş sayılırsınız. Bi öyle bi böyle yapar, gider anlaşmalı açarsınız sonra ay ben caydım diye istinafa yollatır sizin delil yine nanayto. Sonra bi daha elini de kaldırmaz gider dava açarsınız diye ama canınıza da okur. Çekişmeli de anlaşmalıya döndürülür sonra hem böylesi daha emniyetli olur, herife yalvarıp durmaktan iyidir bırakın o size yalvarsın sıkıyı görsün bir an önce bitsin istesin.
Hande de haklı kim çekişmeli de kısa zamanda boşanmış?
Uzattıkça uzuyor duruşma günü yok tanık dinleme…
Kız yıpranacak bu süreçte karşı tarafa bir şey olmuyor…

Hande de haklı kim çekişmeli de kısa zamanda boşanmış?
Uzattıkça uzuyor duruşma günü yok tanık dinleme…
Kız yıpranacak bu süreçte karşı tarafa bir şey olmuyor…
Anlaşmalı olmazsa dava açmayalım kafasını anlamıyorum. Büyük hak kaybına uğrar. Bu adam anlaşmayacak, diyelim anlaştı karara itiraz edecek yokuşa sürecek. Hayal aleminden çıkmayı öneriyorum kendisine. Sıkıntı büyük yoksa.

Anlaşmalı olmazsa dava açmayalım kafasını anlamıyorum. Büyük hak kaybına uğrar. Bu adam anlaşmayacak, diyelim anlaştı karara itiraz edecek yokuşa sürecek. Hayal aleminden çıkmayı öneriyorum kendisine. Sıkıntı büyük yoksa.
Yok yav anlaşmalı olmazsa mecbur çekişmeli olur… Herhalde acele etmesi gerektiğini biliyordur…

Yok yav anlaşmalı olmazsa mecbur çekişmeli olur… Herhalde acele etmesi gerektiğini biliyordur…
E olmuyor işte.. Vakit ve hak kaybı geçen her gün. Bu adamların oyalamak ve elindekileri boşa çıkarmak için seçtikleri yöntemi anlattım. Handeye kalmış gerisi artık.

X