Haklı çıktınız-Boşanıyorum

Forumda bir konu altına şöyle bir yorum gelmişti; 'bu forumda boşanacak 3 kişi varsa biri sensin' ismini hatırlamıyorum ama sen ve daha niceleri haklı çıktınız. Ben de zaten uzatmaları oynadığımızı biliyordum. Yaptığı o saçma sapan işlerin üzerine bir de fiziksel şiddet eklenince olay bende bitti. Zaten uzun zamandır hissim de kalmamıştı. Şu an aile evindeyim. Bir an önce kurtulmak istiyorum. Çiçekli yollar beni bekliyor, bunu biliyorum 🌸
Şiddete uğramana çok üzüldüm, her şey güzel olur umarım senin için

Avukatın da değişme vakti gelmiş geçiyor.
Yanlış ifade ettim sanırım. Avukatın dediği şu; anlaşmalıyı kabul etmediği için, beni ailemin doldurduğunu söylediği için kesin dille ben artık o eve dönmüyorum demeni bekliyor bence dedi. Hani arayıp kendi dilinle bu iş bitti dersen belki anlaşır dedi.

Umarım anlaşmalı boşanmaya razı olur. Darp raporunuz var mı ? Çekişmeli bile olsa darp raporu süreci hızlandırabilir. Avukatla ilerlemeniz çok daha sağlıklı. Bence de kendisiyle muhatap olmayın, avukatınız muhatap olsun. Engelleyin gitsin numaralarını. Ben ilk aylarda çok ayıp olur diye engellemiyordum, saçma sapan mesajlara maruz kalıyordum, engelledim kafam o kadar rahatladı ki.
Evet var darp raporu ve uzaklaştırma. Ben aslında her yerden engellemiştim ama telegram hesabım aklıma gelmedi, gece oradan yazmış destan gibi yazı.

E olmuyor işte.. Vakit ve hak kaybı geçen her gün. Bu adamların oyalamak ve elindekileri boşa çıkarmak için seçtikleri yöntemi anlattım. Handeye kalmış gerisi artık.
Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Elbette anlaşmalı olmazsa çekişmeli olacak ama bizim amacımız anlaşıp bir an önce bitirmek. Uzamasını istemiyorum ama anlaşamazsak da tabi ki davadan vazgeçmicem.

Yanlış ifade ettim sanırım. Avukatın dediği şu; anlaşmalıyı kabul etmediği için, beni ailemin doldurduğunu söylediği için kesin dille ben artık o eve dönmüyorum demeni bekliyor bence dedi. Hani arayıp kendi dilinle bu iş bitti dersen belki anlaşır dedi.
Bu adam boşanmak istemiyor. Şiddet durduk yere olmadı. Derdi sizi işten uzaklaştırıp eve çekip bi de çocuğu koymak. Bu şekilde boşamazsınız çünkü ona göre. Aslında hep bu sondan korkmuş. Sonuç şiddet. Şimdi pişman. Ama sizi kaybettiğine değil, fiziksel şiddete başvurup elinize koz verdiği için. Şimdi de onu hiç etmek için uğraşıyor. Beklemeyin davayı açın.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Elbette anlaşmalı olmazsa çekişmeli olacak ama bizim amacımız anlaşıp bir an önce bitirmek. Uzamasını istemiyorum ama anlaşamazsak da tabi ki davadan vazgeçmicem.
Bu şekilde uzar işte onu anlatamıyorum. Kısa yoldan kurtulamayacaksınız, şimdi dava açıp delilleri işletin, eşşek gibi gelip anlaşacak. Böyle peşinde koşarsanız sittin sene boşanmaz.

Evet var darp raporu ve uzaklaştırma. Ben aslında her yerden engellemiştim ama telegram hesabım aklıma gelmedi, gece oradan yazmış destan gibi yazı.

İkna olmayacağınızı anlayınca anlaşmalı boşanmaya razı olur diye düşünüyorum. Şu an çok yeni. O da çırpınıyor ve kurtarmak istiyor muhtemelen. Hepsi geçecek, sabır diliyorum size. Ben hiç boşanamayacağım herhalde anne diyordum anneme, annem de beni rahatlatıyordu. Geçti gitti. Artık ikimiz de yolumuzu çizdik, hayatımıza bakıyoruz.

Sizi oyalayıp durmasına müsade etmeyin gidin siz açın çekişmeli, yoksa böyle aylarca yalvarırsınız, 6 ay geçince zaten darbı kullanamıyorsunuz, 6 ayda affetmiş sayılırsınız. Bi öyle bi böyle yapar, gider anlaşmalı açarsınız sonra ay ben caydım diye istinafa yollatır sizin delil yine nanayto. Sonra bi daha elini de kaldırmaz gider dava açarsınız diye ama canınıza da okur. Çekişmeli de anlaşmalıya döndürülür sonra hem böylesi daha emniyetli olur, herife yalvarıp durmaktan iyidir bırakın o size yalvarsın sıkıyı görsün bir an önce bitsin istesin.

Bence çok mantıklı bir yol.
Ben hiç böyle düşünmedim, yalvar yakar onun "boşanmıyorum" tehditlerini alttan aldım salak gibi.
Gidip açsana çekişmeli dava. Uzarsa uzasın. İşte o dönemki psikoloji çok farklı oluyor, bi an önce kurtulmak istiyorsun.

İkna olmayacağınızı anlayınca anlaşmalı boşanmaya razı olur diye düşünüyorum. Şu an çok yeni. O da çırpınıyor ve kurtarmak istiyor muhtemelen. Hepsi geçecek, sabır diliyorum size. Ben hiç boşanamayacağım herhalde anne diyordum anneme, annem de beni rahatlatıyordu. Geçti gitti. Artık ikimiz de yolumuzu çizdik, hayatımıza bakıyoruz.
Çok teşekkür ederim. Değişik bir psikoloji onunkisi. Her şeye razı olmamı bekliyordu herhalde. Şu anda para gönderip duruyor, özürler, affetler havada uçuşuyor. Ben yaşadığım ili bile terk ettim. Çünkü ailemin kapısından ayrılmıyor. Buraya gelip uzaklaştırmayı aldım. Her adımımda ayrı şok yaşıyor. Avukatım da hiç sağlıklı bir kafada değil şu an, seni takıntı yapmış ve ne olursa olsun boşanmam deyip duruyor dedi. Ben karımı seviyorum, onsuz yaşayamam falan. Mesajların ekran görüntülerini atsam gerçekten şaşırırsınız, bu mu şiddet uyguladı diye. Çift karakterli gibi. Onun yüzünden işimden bile ayrılmak zorunda kaldım, onun iş yeri ile aramız 5 dakikaydı çünkü. Karşılamamak için bütün emeklerimden cayıp istifa ettim.

Hande soracağım ama yaranı deşmekten çekiniyorum. İtekledi mi naptı tam olarak? Umarım çok canın yanmamıştır.:KK43:

Bence çok mantıklı bir yol.
Ben hiç böyle düşünmedim, yalvar yakar onun "boşanmıyorum" tehditlerini alttan aldım salak gibi.
Gidip açsana çekişmeli dava. Uzarsa uzasın. İşte o dönemki psikoloji çok farklı oluyor, bi an önce kurtulmak istiyorsun.
Geçmiş olsun. Sizinki de mi şiddet?

Hande soracağım ama yaranı deşmekten çekiniyorum. İtekledi mi naptı tam olarak? Umarım çok canın yanmamıştır.:KK43:
Boğazımı sıkıp tokat attı. Boğazım ve yüzüm kıpkırmızı oldu. Bir de saniye geçmeden pişman olup öpmeye kalktı :) Özür dilerim deyip öpmek sarılmak istedi. Ruh hastası tam.

Boğazımı sıkıp tokat attı. Boğazım ve yüzüm kıpkırmızı oldu. Bir de saniye geçmeden pişman olup öpmeye kalktı :) Özür dilerim deyip öpmek sarılmak istedi. Ruh hastası tam.
Offff.:KK43: Tam ruh hastası bu ya. Şiddet şekli sonrası yaptıkları. Seni tebrik ediyorum net duruşun için.

Çok teşekkür ederim. Değişik bir psikoloji onunkisi. Her şeye razı olmamı bekliyordu herhalde. Şu anda para gönderip duruyor, özürler, affetler havada uçuşuyor. Ben yaşadığım ili bile terk ettim. Çünkü ailemin kapısından ayrılmıyor. Buraya gelip uzaklaştırmayı aldım. Her adımımda ayrı şok yaşıyor. Avukatım da hiç sağlıklı bir kafada değil şu an, seni takıntı yapmış ve ne olursa olsun boşanmam deyip duruyor dedi. Ben karımı seviyorum, onsuz yaşayamam falan. Mesajların ekran görüntülerini atsam gerçekten şaşırırsınız, bu mu şiddet uyguladı diye. Çift karakterli gibi. Onun yüzünden işimden bile ayrılmak zorunda kaldım, onun iş yeri ile aramız 5 dakikaydı çünkü. Karşılamamak için bütün emeklerimden cayıp istifa ettim.
Adam uçlarda yaşıyor çünkü. Asla normal ve dengeli bir ruh hali olmayacak. Hep böyle bir gün öldüresiye dövecek öbür gün ayağına dünyaları serecek. Çünkü karakter yapısı bu. Ortadan gidebilen biri değil. Anksiyete olursunuz bu herifin yanında.

Adam uçlarda yaşıyor çünkü. Asla normal ve dengeli bir ruh hali olmayacak. Hep böyle bir gün öldüresiye dövecek öbür gün ayağına dünyaları serecek. Çünkü karakter yapısı bu. Ortadan gidebilen biri değil. Anksiyete olursunuz bu herifin yanında.
Ah ah aynen öyle dediğin gibi. Oldum zaten:) Tedavi görüyorum ben de.

Geçmiş olsun. Sizinki de mi şiddet?

Teşekkür ederim,
Biz sevgiliyken ve evliyken ara ara oluyordu fiziksel şiddet, senin yüzünden ne hale geliyorum diye de beni suçluyordu. Bir de boğaz sıkma, itme, tükürme gibi eylemleri şiddetten saymıyordu, sen şiddet görmemişsin diyordu falan filan. Ben bunlar yüzünden boşanmadım. Yani, cesaret etmem çok uzun zaman aldı. Bunları görmeme rağmen bile bile evlendim ben =)

Boşandıktan sonra işyerimin önünde darp etti beni. O zaman uzaklaştırma kararı almaya cesaret edebildim.

X