Haklı çıktınız-Boşanıyorum

Handelizm

Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
1.152
2.111
29
Forumda bir konu altına şöyle bir yorum gelmişti; 'bu forumda boşanacak 3 kişi varsa biri sensin' ismini hatırlamıyorum ama sen ve daha niceleri haklı çıktınız. Ben de zaten uzatmaları oynadığımızı biliyordum. Yaptığı o saçma sapan işlerin üzerine bir de fiziksel şiddet eklenince olay bende bitti. Zaten uzun zamandır hissim de kalmamıştı. Şu an aile evindeyim. Bir an önce kurtulmak istiyorum. Çiçekli yollar beni bekliyor, bunu biliyorum 🌸

Forumda bir konu altına şöyle bir yorum gelmişti; 'bu forumda boşanacak 3 kişi varsa biri sensin' ismini hatırlamıyorum ama sen ve daha niceleri haklı çıktınız. Ben de zaten uzatmaları oynadığımızı biliyordum. Yaptığı o saçma sapan işlerin üzerine bir de fiziksel şiddet eklenince olay bende bitti. Zaten uzun zamandır hissim de kalmamıştı. Şu an aile evindeyim. Bir an önce kurtulmak istiyorum. Çiçekli yollar beni bekliyor, bunu biliyorum 🌸
Çok çok geçmiş olsun. Ben demiştim o lafı ama tabi şiddet olayını hiç tahmin edememiştim. Açıkçası sen eşine bir iki gömlek büyüktün, daha iyisine layık olduğun için bir noktada tiksinip ayrilirsin diye düşünüyordum.

Siddetin olumlu yönü olmaz ama hızlıca boşanmak için de elinde delillerin olmuş oldu. Çok gençsin ve aklı başındasın bunlar büyük artılar. Açıkçası tekrar böyle bir secim yapmayacagina da emin gibiyim. Bence boşanayim da nolursa olsun deme hakkın varsa tazminatini da al, git tatilini yap, psikolojik desteğini al, kaldığın yerden devam.

Eşim hamile diye yalan söyleyen sizin eşiniz miydi? Eli açık ama tuhaf bu adamdı sanırım.
Fiziksel şiddet uygulamasına çok şaşırdım ve üzüldüm. Şiddet uygulayacak gibi biri değildi sanki
Darp raporu aldınız değil mi
Evet o. Hayır öfke kontrolü olmayan, psikolojik olarak hasta olduğu halde tedavi olmayan biriydi. Ben alttan alırsam iyiydik.
Evet aldım.

Çok çok geçmiş olsun. Ben demiştim o lafı ama tabi şiddet olayını hiç tahmin edememiştim. Açıkçası sen eşine bir iki gömlek büyüktün, daha iyisine layık olduğun için bir noktada tiksinip ayrilirsin diye düşünüyordum.

Siddetin olumlu yönü olmaz ama hızlıca boşanmak için de elinde delillerin olmuş oldu. Çok gençsin ve aklı başındasın bunlar büyük artılar. Açıkçası tekrar böyle bir secim yapmayacagina da emin gibiyim. Bence boşanayim da nolursa olsun deme hakkın varsa tazminatini da al, git tatilini yap, psikolojik desteğini al, kaldığın yerden devam.
Haklısın, çok teşekkür ederim🙏🏻

Konularını biliyorum ve bana da öyle geliyordu eninde sonunda boşanırdın ama şiddet olmasaydı keşke sonu. Allah bildiği gibi yapsın, bundan sonrası için yolun açık olsun umarım çok mutlu olursun akıllı bir kadınsın zaten o adamla işin olmamalı asla

Ben nedense herkesten farklı olarak, şiddete uğramasanız epey götürürdünüz, bu konuyu ya hamile ya da doğurmuş bir kadın olarak açardınız diye düşünüyorum. Napar eder hamile bırakırdı, kafaya koymuş bi kere. Ayağına sıkmış resmen.
Evet zaten öyle böyle gidiyordu. Bebek konusunu bilemiyorum ama sizin dediğiniz gibi olabilirdi de. Yol yakınken kurtuluyorum.

Profil fotonu değiştirdiğin için tanıyamadım ilk. Yorumlardan tanıyabildim az çok biliyorum konularını. Keşke böyle bitmeseydi bitecektiyse de saygıyla bitseydi. Çok üzgünüm şiddet olayı için. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin

X