• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklı bir kıskançlık mı yoksa kuruntu mu?

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
İyi akşamlar öncelikle ben yeni evliyim henüz 1 sene falan oluyor. Eşimin ailesi farklı bir şehir de daha önce bir kere falan gelip ziyaret etmiştim bu sene tekrar geldim. Aile dediğim annesi babası değil onlar bizimle aynı yerde ama amcaları halaları vs hep başka şehir de. Biz halasının evinde kalıyoruz. Halasının oturduğu binada da eniştesinin kardeşleri oturuyor yani halasının görümcesi. Ben bu sene ilk defa gördüm eniştesinin akrabalarını daha önce görmemiştim. Neyse. Bu eniştesinin bi yeğeni var, evlenmiş bi kızı olmuş sonra boşanmış ama olaylı bi şekilde sanırım eşini aldatmış. Bizden çokta büyük değil. Binanın çardağında otururken çocuğuyla geldi eşimle konuştu bana da hiç selam vermiyor salak kadın. Böyle normal bi hal de değil ama yani kaynanam dediydi sapıktır o diye de inanmamıştım. Bi gitti bakkala o ara ben bunu yazdım zaten kafama bakışları falan hiç hoşuma gitmedi sürekli gözleriyle eşimi takip etti. Yani Allah affetsin gerçekten çok çirkin bi kadın eşim gözlerini çevirip asla bakmaz bile zaten ben kadının hal hareketlerine sinir oldum. Geldi bi süre sonra bakkaldan çikolata falan almış eşime uzattı ve eliyle temas etti koluna değişik bi halde eşim yanımda! sana aldım buyur misafirsin ye dedi! Bende döndüm arkama o kadar da değil elini çek hiç sevmem el kol şakasını dedim. Eşim benden çok çekinir bu konular da sesini çıkaramadı bi şey diyemedi yapma etme dese bile o an eşime sert çıkabilirdim gözüm görmez çünkü. Kadın neye uğradığını şaşırdı aaa ne olacak o benim kardeşim falan dedi dedim nerden kardeşin oluyor ben bilmiyorum. Sonrası halası geldi Kızım muhattap olma falan dedi kadın da gitti sonra ama sinirim geçmedi. Gerçekten bakışları normal değildi sürekli eşini takip etti. Sizce tepkim normal mi? Eşim keşke bi şey demeseydin büyüklere ayıp oldu dedi ama bence az bile yaptım.

Belki olayli bosanmis olmasi falan seni ona karsi onyargiya itmis olabilir. İyi degerlendir ama tabi ki temasa gerek yok. Niyeti her ne olursa olsun her zaman seviye de fayda var.
Ben normalde önyargısı olmayan en azından olmamaya çalışan bi insanım. Yani olmadım diye düşünüyorum. Bir de karısına selam dahi vermeden birisine çikolata va alıp göz süzmeler çok yanlış ya.

Ben normalde önyargısı olmayan en azından olmamaya çalışan bi insanım. Yani olmadım diye düşünüyorum. Bir de karısına selam dahi vermeden birisine çikolata va alıp göz süzmeler çok yanlış ya.
Psikolojik sorunlari olabilir. Ama asil merak ettigim bu kadina sapik deyip hala gorusmeleri? Ve misafirlerine bu sekilde davrandiginda sizden baskasinin tepki vermemesi.. ev sahibinin basta tepki vermesi lazim

iyi yapmışsın sussan birdaha gördüğünde ötesini yapabilir hatta eşim keşke bişi demeseydin dese ben onada kızardım muhtemelen tepkini ona göre verseydin birşey deme ihtiyacı duymasaydım diye evlilik hayatımda öğrendiğim tek şey kim olursa olsun saygını bozmadan hep kendini koru yoksa tepene çıkıyorlar

İyi akşamlar öncelikle ben yeni evliyim henüz 1 sene falan oluyor. Eşimin ailesi farklı bir şehir de daha önce bir kere falan gelip ziyaret etmiştim bu sene tekrar geldim. Aile dediğim annesi babası değil onlar bizimle aynı yerde ama amcaları halaları vs hep başka şehir de. Biz halasının evinde kalıyoruz. Halasının oturduğu binada da eniştesinin kardeşleri oturuyor yani halasının görümcesi. Ben bu sene ilk defa gördüm eniştesinin akrabalarını daha önce görmemiştim. Neyse. Bu eniştesinin bi yeğeni var, evlenmiş bi kızı olmuş sonra boşanmış ama olaylı bi şekilde sanırım eşini aldatmış. Bizden çokta büyük değil. Binanın çardağında otururken çocuğuyla geldi eşimle konuştu bana da hiç selam vermiyor salak kadın. Böyle normal bi hal de değil ama yani kaynanam dediydi sapıktır o diye de inanmamıştım. Bi gitti bakkala o ara ben bunu yazdım zaten kafama bakışları falan hiç hoşuma gitmedi sürekli gözleriyle eşimi takip etti. Yani Allah affetsin gerçekten çok çirkin bi kadın eşim gözlerini çevirip asla bakmaz bile zaten ben kadının hal hareketlerine sinir oldum. Geldi bi süre sonra bakkaldan çikolata falan almış eşime uzattı ve eliyle temas etti koluna değişik bi halde eşim yanımda! sana aldım buyur misafirsin ye dedi! Bende döndüm arkama o kadar da değil elini çek hiç sevmem el kol şakasını dedim. Eşim benden çok çekinir bu konular da sesini çıkaramadı bi şey diyemedi yapma etme dese bile o an eşime sert çıkabilirdim gözüm görmez çünkü. Kadın neye uğradığını şaşırdı aaa ne olacak o benim kardeşim falan dedi dedim nerden kardeşin oluyor ben bilmiyorum. Sonrası halası geldi Kızım muhattap olma falan dedi kadın da gitti sonra ama sinirim geçmedi. Gerçekten bakışları normal değildi sürekli eşini takip etti. Sizce tepkim normal mi? Eşim keşke bi şey demeseydin büyüklere ayıp oldu dedi ama bence az bile yaptım.
Kesinlikle iyi yapmissin

Bu tarz kadinlar erkekler her yerde var. Tabi siz doğru hissettiyseniz söylüyorum bunu.
Ben çok rahatsiz olduysam, karşı taraftan çok eşimin hareketlerine dikkat ederim. Aksi davranıp kadını itiyor mu yoksa ilgi hoşuna mı gidiyor diye bakarım. Benim yanimda esime telefon numarası verilmisligi oldu, sonradan öğrendim. Onda dahi kendimde söz hakkı hissetmiyorum. Eşin mesafe koyması gerektiğini gerekirse terslemesi gerektiğini düşünüyorum

Tepki vermişsiniz zaten ama bu kadar da ağır konuşmayin lütfen belli ki sorunları var.

Bu tarz kadinlar erkekler her yerde var. Tabi siz doğru hissettiyseniz söylüyorum bunu.
Ben çok rahatsiz olduysam, karşı taraftan çok eşimin hareketlerine dikkat ederim. Aksi davranıp kadını itiyor mu yoksa ilgi hoşuna mı gidiyor diye bakarım. Benim yanimda esime telefon numarası verilmisligi dahi oldu, sonradan öğrendim. Onda dahi kendimde söz hakkı hissetmiyorum. Eşin mesafe koyması gerektiğini gerekirse terslemesi gerektiğini düşünüyorum

Öyle bi durum olsa eşimde de suç ararım haklısınız bejden eşimin hareketlerini ölçtüm.. kısa cümleler hariç pek muhattap olunmadı yani kadın kendi kendine çaldı oynadı

Psikolojik sorunlari olabilir. Ama asil merak ettigim bu kadina sapik deyip hala gorusmeleri? Ve misafirlerine bu sekilde davrandiginda sizden baskasinin tepki vermemesi.. ev sahibinin basta tepki vermesi lazim

Büyükler hatırına göz yumuyorlar bence kadının annesi babası vs iyi insanlar. Kız için kanı bozuk diyorlar.

Sorunlarını başkasının kocasında mı çözüme ulaştırmak istiyor? Böyle insanlar sorunlu değil yahu bildiğin sapıklık terbiyesizlik bu.
Sinirlenmeye haklısınız ama herkesin olaylara tepkisi farklı yoksa yaptığı kesinlikle doğru degil

Peki eşinizin bu kadınla alakalı sizin kadar bilgisi var mı?
Varsa kendisi neden kibarca reddetmiyor, temas edince eşiniz de bir hoop nooluyor diyebilirdi sanki.
Çünkü siz eşinizin ebeveyni gibi ya da şu mafyatik filmlerde kızı birilerinin elinden alan adamlar gibi tepki vermişsiniz.

Ben olsaydım eşimin tepkisini merakımdan susardım.
Kaç yaşında adam, kendini koruyamacak mı..

Nerden kardeş oluyorlarmış dıdının dıdısı bence iyi yapmışsın içinde kalmamış herkes sınırını bilsin

Back