- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
İyi akşamlar öncelikle ben yeni evliyim henüz 1 sene falan oluyor. Eşimin ailesi farklı bir şehir de daha önce bir kere falan gelip ziyaret etmiştim bu sene tekrar geldim. Aile dediğim annesi babası değil onlar bizimle aynı yerde ama amcaları halaları vs hep başka şehir de. Biz halasının evinde kalıyoruz. Halasının oturduğu binada da eniştesinin kardeşleri oturuyor yani halasının görümcesi. Ben bu sene ilk defa gördüm eniştesinin akrabalarını daha önce görmemiştim. Neyse. Bu eniştesinin bi yeğeni var, evlenmiş bi kızı olmuş sonra boşanmış ama olaylı bi şekilde sanırım eşini aldatmış. Bizden çokta büyük değil. Binanın çardağında otururken çocuğuyla geldi eşimle konuştu bana da hiç selam vermiyor salak kadın. Böyle normal bi hal de değil ama yani kaynanam dediydi sapıktır o diye de inanmamıştım. Bi gitti bakkala o ara ben bunu yazdım zaten kafama bakışları falan hiç hoşuma gitmedi sürekli gözleriyle eşimi takip etti. Yani Allah affetsin gerçekten çok çirkin bi kadın eşim gözlerini çevirip asla bakmaz bile zaten ben kadının hal hareketlerine sinir oldum. Geldi bi süre sonra bakkaldan çikolata falan almış eşime uzattı ve eliyle temas etti koluna değişik bi halde eşim yanımda! sana aldım buyur misafirsin ye dedi! Bende döndüm arkama o kadar da değil elini çek hiç sevmem el kol şakasını dedim. Eşim benden çok çekinir bu konular da sesini çıkaramadı bi şey diyemedi yapma etme dese bile o an eşime sert çıkabilirdim gözüm görmez çünkü. Kadın neye uğradığını şaşırdı aaa ne olacak o benim kardeşim falan dedi dedim nerden kardeşin oluyor ben bilmiyorum. Sonrası halası geldi Kızım muhattap olma falan dedi kadın da gitti sonra ama sinirim geçmedi. Gerçekten bakışları normal değildi sürekli eşini takip etti. Sizce tepkim normal mi? Eşim keşke bi şey demeseydin büyüklere ayıp oldu dedi ama bence az bile yaptım.