Hakkini sert savunan kocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki şekilde de mutlu olamazsiniz.

Bosanin diyecek bı durumda yok bı yandan .

Zor

Kız nerden buluyorsun böyle lafları hic güleceğim yoktu

Haklılık durumuna göre karar verirsiniz ama saygısız olduğu zaman eşinizi durdurun . Bu tavırlarına son vermek onu susturabilmek çok cok cok zor ancak saygısızlık yaptığı anda tepki vermeyerek sadece sessiz kalarak gormezden gelin ardından diyecektir ne oldu falan diye bu hareketini sevmiyorum yada aileme karşı yaptığın saygısızlık için özür dinlemeni istiyorum vs diyebilirsiniz ama inanın ki böyle biri ailemin içinde var ve asla ne yaparsan yap düzelmez birde sessiz dahi kalsan üstüne çıkar seni kavgaya dahil eder hakkindan gelemezsin

Keşke tartışarak harcadığı nefesini güzel cümleler için harcasa.
Bazen iki dudağının arasına bakıyorum güzel bir şey yaptığımda ne tepki verecek diye.
Ben hep onun mutlu olmasını isterken o farkında olmadan benim küçük mutluluğumu da elimden alıyor bu davranışlarla.

Kız nerden buluyorsun böyle lafları hic güleceğim yoktu
Koşumu sökülen atlar tırıs denen biniciyi rahatsız eden bir şekilde yürümeye başlarlarmış. G.tüne bir tane vurunca rahvan denen biniciyi rahatsız etmeyen şekilde yürüyüşe geçerlermiş. Burada binici eşin, at da eşinin karşılaştığı minnoş halk oluyor

Yalnız şuna dikkat et. Böyle sürekli onay vermeyen ve pürüz çıkarsan insanların çevresindekiler de zamanla o kişinin onayına ihtiyaç duyar hale gelip emin oldukları şeyden bile tereddüt ermeye başlıyorlar. Özgüvenleri yavaş yavaş zedeleniyor ve kendilerine duydukları saygı azalmaya başlıyor. Eğer değiştiremeyecek veya tavrını daha sert ortaya koyamayacaksan eşine olan bağlılığını bir kademe azaltıp saydığım özellikleri yükselten ilişkiler kurmaya çalışabilirsin. Zira bir yorumda da okuduklarım için mutlu oldum neredeyse kendimi suçlayacaktım diyorsun. Çünkü zamanla eleştire eleştire sana bile onay bekler bir duruş vermeye başlamış dikkat et lütfen

Adam saygısız ve egoist
Ofke kontrolünü ogrenmesi gerek
Siz alttan alarak idare etmişsiniz ben buna benzer tavırlara "öfkeni kontrol etmek senin elinde " diyerek bozuyordum bu tip adamlar değişmez çünkü hep haklıdır
Gereksiz tartismalar insani yorar bilmiyorum ben artik hayatın birilerinin tribini cekmek icin kisa olduguna inanıyorum

Birde ben şunu gördüm.
Edepsiz insana sen edepli davrandikca o bunu normal görüyor.
Cidden delinin yanında deli olacaksın.
Mesela benim için dışarda toplum içinde kavga etmek çok fena birşey.
Ama karşındaki seni buna zorluyorsa her seferinde alttan almayacaksin asla.
O zaman bu onu normal görüyor.

Yemin ederim peygamber sabri varmış sende. Ahh bi bana denk gelecekti ben onu 3 güne mum etmezsem bana da jes demesinler.

Böyle insanlar ne karışık bulmaca ne de zor karakter. Insanoğlunun en ilkel hali, homohabilisler ile neanderthallerin arasında sıkışıp kalmış bir türü.

Ya ben şuan o kasiyerin yerine ya da doktorun yerine kendimi koyup üzüldüm be. Ama senin için daha çok üzüldüm.

Belli ki naif bir insansın ama bu adam bu dilden anlamıyor demek ki farklı yaptırımlar uygulaman gerek.

Kasiyerle doktorda mülayimmiş yalnız.
Bir gün birine denk gelip ağzı burnu kırılırsa belki horozlanmayı bırakır.

Kasiyerle doktorda mülayimmiş yalnız.
Bir gün birine denk gelip ağzı burnu kırılırsa belki horozlanmayı bırakır.

Ben aynı şekilde düşünüyorum. Doktor da kasiyer de aşırı kibar ve sabırlı davranmış, odadan atan doktora da denk gelir bu ada, ağız burun kıran mağaza müdürüne de aklı ancak o

Gecenlerde trafikte esiniz gibi birisi ile karsilastik. Cidden adam o kadar cok bagiriyordu ki. Biz cok kalabalik olmamiza rağmen ozur diledik. Erkekler de dahil. Çünkü eşi arkadan lutfen gidin isareti yapıyordu sürekli.
Siz sırtını sivazlamayin. Karışmayın da. Eski esim boyle birinsandi. Sağlam bir dayak yedi simdi oyle değildir sanirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…