Şu an arabadayiz ben konu açtım o yine birilerine söylendi ben de duymazdan geldim.Ne kadar sinir bozucu bir durum sürwkli ara bulan sakinleştiren hep sensin diyen kişi olmak sizinki… kör sağır ve dilsiz olmak tek çare onaylamayın eşinizi karşıda çıkmayın onay aldıkça devam eder susun dinlemeyin görmeyin salın gitsinnnnn
Ben de inanın sizin kurduğunuz tüm cümleleri kuruyorum ona tartışma daha da büyüyor.Yazdığınız iki örnekte de eşiniz haklı değil ki. Israrcı. Doktor bir tedavi belirlemiş, takip edelim demiş, ne halt ederseniz edin dememiş. Zavallı tezgahtar ise sadece orada bir çalışan, mağazalar 10 kuruş bile ucuza koysalar indirim diyorlar.
Siz önce eşinizin hakkını savunduğunu düşünmeyi bırakın. Bu hak savunmak değil, sinirli olmak.
Şu an arabadayiz ben konu açtım o yine birilerine söylendi ben de duymazdan geldim.
Araba kullanırken onunla muhabbet de edemiyorum dikkati dağılıyormus.
Dedim en güzel firsat şimdi konu açayım da benim de yolculuğum siZlerin mantıklı yorumlariyla muhabbetle geçsin.
Kabul etse defalarca söyledim.Öfke kontrolü için terapiye ihtiyacı var gibi. Çok aniden parlıyor ve bu haklı olup olmamasıyla ilgili bir konu değil. Terapiye git deseniz ikna olur mu?
En azından yapılan yorumlar bile bana biraz terapi gibi geldi.Eşiniz zorba. Belki biraz daha kötü bir eğitim ahlak sahibi olsaydi insanlara bariz kötülük de yapabilirdi. Potansiyel sahibi maalesef. Ben de de bir kuzen var kadın 43 yaşlarında. Aynen bu şekilde. Hep bi olay hep bi olay. Her yerde pürüz çıkarır ve kaba. Nezaketten yoksun teşekkür edip insanlarla karşı pozitif enerjiler alıp vermek yerine onlara hep zorundalarmış gibi davranır.
Ben kuzen ve onla yaşıt gibi bi iletişimim olduğu için ve çok sık görüşmediğim için inanın onla kavga ediyorum bu tarz hoş olmayan bir durum yaşayınca. Kızıyorum ona. Ne kadar kötüsün diyorum. Insanlara niye böyle yapıyosun diyorum.
Siz kocanızla nasıl mücadele edebilirsiniz çok fikrim yok ama kesinlikle sırtıni sıvazlamamalısınız. Haklı daha olsa tavırları onu zaten haksız kılar. Kimse o tarz tavırlarla uğraşmak zorunda değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?