Ben cuma ertesi dahil çalışıyorum.sadece pazar izinliyim. Eşimin 2 gün tatil. Ve işim çok zor ve cok yogun. Eve gelgigimde beynimin yuzde 90 i gitmis oluyor cocuk var 1. Sinifa giden. Onun odevi evin yemegi bulasigi vs. Saat 10 da zorla oturuyorum. Bu arada 19.30 da evde oluyorum sabah 7 de evden çıkıyorum. Kıza bi kadın bakıyor kendi evinde. Neyse gelelim dünkü meseleye ben eşime diyorum ki cumaertesi yapabildigin kadar is yap bende geri kalani pazar yapayim biraz dinleneyim. Neyse dun sabah annesine gitmis bu arada 10 gundur annesi bizdeydi. Onu goturmus. Aksama kadar orada oturmus yemis icmis ben isten cikarken beni aradı gelirken dürüm al kendine biz yedik evde yemek yok diye. Neyse geldim eve bi tost yapip yedim. Hic bir is yapilmamis 1 haftalik is duruyor evde. Gece yarisina kadar onu yaptim. Yine yardim etmedi. Neymis ben afra tafra yapiyormusum ne gerek varmis yarin yaparmisiz. Oysa benim sadece bir gunum var aksama kadar temizlik utu bulasik yemek derken hic dinlenemeden sabah ise gidiyorum. Her neyse sabahleyin de kahvaltı da yine aynı konu açıldı bende sen eve gerekli özeni göstermiyorsun herşeyi benden bekliyorsun bu kul hakkına giriyor dedim. O da bana ben sana zaten hakkımı helal etmiyorum sende etme öteki dünyada herkes alır hakkını dedi. Çok borcumuz olduğu için çalısiyorum. Kızın bakıcı parası oradaki yemesi icmesi diger ihtiyaclari bende ve aylık evin market ihriyacini ben aldım. Bu ay 400 tl de borca verecektim. Bir de şöyle bir durum var bundan 2 sene önce face de eski kiz arkadaşını ar atmış bende bunu neden yaptın dediğimde helallik almak için bana para, kontör göndermişti dedi. O zaman için çok üzüldüm ama sadece profiline bakmış diye uzatmadim. Simdi ise 8 senelik karisina hakkim haramnolsun diyor ama eski kiz arkadasindan helallik almak icin evliligini gozden cikariyor. Artik kafayi yiyecegim. Sabahtan beri aglamaktan gozlerim sisti. Bu adama ne yapmali. Gecen sene de bi kere helal etmiyorum dedi bu ikinci demesi. Etmezse etmesin umrumda degil ama neden bana bu kotulugu yapiyor. Ve burada yazamadigim cok sey var. Uslubu harketlrri yaptiklari. Lutfen bi fikir verin akliselim bi insan bu durumda ne yapar