• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkını helal etmeyen koca.

İyi de ona kadar yemek yapmak zorunda değilsin ki. Sadece kızınla kendine kadar yap, yaptığını bitir, yemek yok de. Ütüsünü çamaşırını falan da yapma, görsün bakalım kim temizlik yapıyormuş gibi yapmıyormus. Erkeklere yaranılmaz, her şeyi sen yaparsın, onlar yapmış gibi davranırlar. Sonrada kendini bilmezliklerinden Hakkımı helal etmiyorum derler. Ama düşünmezler ki kimin hakkı var asıl.
Televizyonda kanser hastası bir teyzeyle konuşuyorlardı.Eşini tutabilene aşkolsun,ben her işi yapıyorum,buna da bakıyorum,napıcan kader filan.
Adam çıktı,dediler ki iyi bak,eşin yapıyormış işleri,yaptı ya,2 3 kere soba yakmışlığı var dedi boynunu bükerek.
Bir iş yapsalar marsa gittik sanır erkek milleti,hani balıklar milyonlarca yumurtlar,sesi çıkmaz,tavuk 1 tane için ortalığı ayağa kaldırır,o hesap...

Hakkımı helal etmediğim kişiler var ancak bunlarla hiç bir şekilde görüşmüyorum, evladıma dokunan kötülük yapmıştı bana
Eşiniz hakkını helal etmediği kişiyle neden hala evli??
Ve siz neden ağlıyorsunuz?
İşten çıkıp çocuğunuza kendiniz bakın siz evde olduğunuz için ev işlerine de daha rahat yetişirsiniz
Eşiniz de evin ERKEĞİ olarak borçlarını ödesin madem.
+1 dikkate alın bu yorumu konu sahibi.

Aman etmezsen etme de :)
Umursamayin, temizlik için kadin tutun gitsin.
O laftan sonra bırakın siz her şeyi düşünmeyi, gördüğünüz gibi yaranilmiyor.
Canınızın kıymetini bilin.
Şuan evimi resmen b... götürüyor.
Eşim sabah beridir gözümün içine bakıyor süpürge yapayım diye.
Baktım Paşanın canı gezmek istiyor hazırlandım arabaya atladik geziyoruz.
Ee diyor temizlik n'olacak ?
Dedim dönünce yaparız ajhdjabdhahd
Süper. En güzelini siz yapiyorsunuz

Televizyonda kanser hastası bir teyzeyle konuşuyorlardı.Eşini tutabilene aşkolsun,ben her işi yapıyorum,buna da bakıyorum,napıcan kader filan.
Adam çıktı,dediler ki iyi bak,eşin yapıyormış işleri,yaptı ya,2 3 kere soba yakmışlığı var dedi boynunu bükerek.
Bir iş yapsalar marsa gittik sanır erkek milleti,hani balıklar milyonlarca yumurtlar,sesi çıkmaz,tavuk 1 tane için ortalığı ayağa kaldırır,o hesap...
Yemin ederim şu halde hüküm seçim.
Aynen öyle valla

Onun amacı benim canımı yakmak yoksa allah daha iyi bilir kimin hakkı kimden çok. Gecen sene aynısını yaptı. Sonra yalvardı hakkımı helal ediyorum ne olur kusme diye. Beyin gelişimi tamamlanmamış onun
:D Ay çok güldüm,ne ödenmez hakkı varmış,bu sözleri bile kibir kokuyor:KK67:
Tanıdığım bir adam da eşine,benimle aynı seviyede ve bana layık olmak istiyorsan,daha çok çalışman lazım,ama yine de zor,diyormuş:KK70:
Halbuki eşi onu değer de kalitede 40a katlar 100e bölerdi:KK51:
Eski kadınlar katlanmış,şimdi olsa gübreli terliği çarparlar ağzına:mapus:

Onun amacı benim canımı yakmak yoksa allah daha iyi bilir kimin hakkı kimden çok. Gecen sene aynısını yaptı. Sonra yalvardı hakkımı helal ediyorum ne olur kusme diye. Beyin gelişimi tamamlanmamış onun
:D Ay çok güldüm,ne ödenmez hakkı varmış,bu sözleri bile kibir kokuyor:KK67:
Tanıdığım bir adam da eşine,benimle aynı seviyede ve bana layık olmak istiyorsan,daha çok çalışman lazım,ama yine de zor,diyormuş:KK70:
Halbuki eşi onu değer de kalitede 40a katlar 100e bölerdi:KK51:
Eski kadınlar katlanmış,şimdi olsa gübreli terliği çarparlar ağzına:mapus:

akliselim bi insan bu durumda ne yapar
Akli selim insan boyle durumlarda o kocayi kapinin onune koyar. Hem bir isin ucundan tutmayacak,anasina gidip yiyip icip micip oturacak,siz gelmeden kendine yemek ayarla diye de haber edecek yuzsuz, ustune de hakkini(hangi haksa o) helal etmeyecek

Calisiyorsunuz,kendinize ve cocuga bakiyorsunuz maddi manevi. Koca ne ise yariyor peki bu evlilikte?

Helallik almak için eski sevgilisine baktığına inanmıyorum. Hakkımı helal etmiyorum demesine de çok takılmayın bende etmiyorum dersimiz siz de o kadar çalışıyorsunuz sizin hakkınız daha büyüktür belki de ..,

Çok kabaca davranmış ne diyeceğimi bilemedim bunun dışında sorunlar var mı peki ?

Bırak işi ödesin kendi borçları, bende çalışıyordum gecem gündüzüm birbirine girmişti ve eşimden de gerekli ilgiyi göremeyince bıraktım işi şimdi bütün giderler borçlar onda bende evimdeyim çocuğuma da kendim bakıyorum işlerimi de kendim yapıyorum. Esinizin helallik korkusu varsa önce kendi karısından alsın.

Ben madem birşey yapmıyormusum dıyıp 1 ay hıcbır sey yapmayın dokunmayın hıcbır seye. Sadece kendı ve kızınızın ıhtıyaclarını yapın. Hayır yani annesınde yıyıp ıcmıs bır kap yemek de sıze getırseymıs bari eve :(

Madem hakkini helal etmiyomus siz de bir guzel isten ayrilin ve butun yuk esinizin uzerine kalsin sizde cocugunuzla evinizle ilgilenin kendisi de bir zahmet evi gecindirsin bakalim tek basina calisip herseye yetebiliyomuymus hakkini da helal etmeyen bir kocayla evlilige devam etmek cok da mantikli degil.

Sizin yerinizde olsam çıkarım işten çocuğuma evin işine herşeye rahat rahat vakit ayiririm.O zaman görsün hakkı hukuku.

Protesto et. Bir kaç ay ne temizlik yap ne de yemek yap. Sadece kendi ve kızının çamaşırlarını yıka. Pazar günleri de kızını al gez. Para da verme eve. Belki o zaman anlar kimin hakkı kimde daha fazla var diye... işini bırak diyenler olmuş. İşini bırakma belki adamı bırakırsın

Back