- 30 Ocak 2013
- 29.337
- 43.897
- 798
- Konu Sahibi jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz
madem öyle çık işten sözde erkek ya baksın karısına çocuğuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman da ayağına pranga vurur,benim ekmeğimden aldığın güçle geziyorsun ,haram zıkkım olsun diye...madem öyle çık işten sözde erkek ya baksın karısına çocuğuna
:))Ne demek istediğini anlıyorum.Kayınvalidem her fırsatta,bayramda seyranda elini öpünce beni kucaklayıp kulağıma eğilir,hakkını helal et diye.
Kaç defa geçiştirdim,ama hep söyleyince yaşından utanıp helal olsun dedim artık.
Ama gönlüm razı mı
Bende,ben etsem de Rabbim hesabını sorar,artık kamu davası oldu diye avutuyorum kendimi:)))
Sözde cumartesi yapıyordu bende pazar günü akşama kadar tekrar yapıyordum. O derece yaniTemizlik ve yemeği eşiniz mi yapıyor?
Ekleme değil sadece bakmış. Ama tabi boyle bile olsa ben yutmadim o ayriBarışınca helalleşin olsn bitsin..
erkekler bazen laflarının nereye gideceğini bilmezler.
bu eski arkadaşından helallik almak içn eklediği yalanına inanmamışndr umarım. Çok saçma bi bahane olmuş.
Ev işine cumartesi günü içn bi temzlikçi bulsanız o kadar rahat edersinz ki... parasını kendi kazancınzdan ödersiniz .. ailece daha bol vakit geçirirsinz..
Bari merak ettim öylesine baktım dese daha yaratıcı olurmuşEkleme değil sadece bakmış. Ama tabi boyle bile olsa ben yutmadim o ayri
Işte.... bugün bi arkadaş yazmış balık bir sürü yumurta yapar sesi çıkmaz tavuk bir yumurta için ortalığı ayağa kaldırır diye. Çok haklı yaniHakkını helal etme veya etmeme öyle bir şey değil. Oh ne güzel gelen geçen birbirine hakkını helal etmiyor.
Böyle bir cümle kurabilmesi için önce ortada kul hakkına giren bir durum olması lazım ki ben göremedim yazdıklarınızdan.
Bunu ağzına sakız etmesi çok gereksiz.
Şimdi anlaşıldı.O zaman kırılma,aldırış etme,modunu düşürme...İşine devam et,keyfine bak...Üzüldüğünü görürse artırarak devam eder bence...Kendi dünyanda devam et.İşinde yarın bir gün iyi yerlere geleceksin, o da bundan korkuyor...Sağolun arkadaşlar tek tek cevap yazdiniz. Bunu kendimi ovmek icin söylemiyorum ama eşimden her konu da daha iyiyim. O da bunun farkında. Maddi anlamda bize yetemediginin de farkında. O sözleri vicdanen rahatsizligindan mi diyeyim ezikliginden mi bilemem ama canımı yakmak için söylüyor. Ev işi ne yetisemiyorsan işten çık diyor. Bunu niye diyor ona maddi anlamda muhtaç olayım eline bakayım o da eksikliğini o şekilde kapatsin diye söylüyor. Çünkü ise girdiğinden beri istediği mı alabiliyorum 20 tl nin üstünu getirmiyorum. Şimdiye kadar ben ona muhtactim maddi olarak şimdi o bana. Ve o kadar aptal ki o evin işini yap diyorsam sana para veriyorum da ondan yap diyorum gibi algılıyor. Oysa akşama kadar calisip eve gelince ev işi yapan erkekleri insan olarak görmüyor.yetisme tarzı çok farklı.
Işte.... bugün bi arkadaş yazmış balık bir sürü yumurta yapar sesi çıkmaz tavuk bir yumurta için ortalığı ayağa kaldırır diye. Çok haklı yani
Yemin ederim aynen öyle.Şimdi anlaşıldı.O zaman kırılma,aldırış etme,modunu düşürme...İşine devam et,keyfine bak...Üzüldüğünü görürse artırarak devam eder bence...Kendi dünyanda devam et.İşinde yarın bir gün iyi yerlere geleceksin, o da bundan korkuyor...