Hakkımı nasıl arayabilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaz okulu diploma ortalamasıda çok saçmaymış. benim zor bir dönemimde bir dönem tüm derslerim ff di. not ortalamam 1,5 olmuştu yaz okulunda 3 ders aldım. ortalama yükselttim. şuan çok saçma bir okulun olduğuna karar verdim. sanki üni değilde mahalle ilkokulu. herkes kafasına göre iş yapıyor..usulsuzlük diz boyu mantıksızlıkta aynı. neyse hakkında hayırlısı olsun. bol şans dilerim sana her konuda ..
Peki bu kadar usulsüzlük saçmalıkta benim dilekçe vererek diploma almam konusunda hala haksız ve mağdur olmadığımı mı düşünüyorsunuz ?
Hâlâ haketmediğimi mi düşünüyorsunuz bunu merak ediyorum

Peki bu kadar usulsüzlük saçmalıkta benim dilekçe vererek diploma almam konusunda hala haksız ve mağdur olmadığımı mı düşünüyorsunuz ?
Hâlâ haketmediğimi mi düşünüyorsunuz bunu merak ediyorum
iş hukuku ve iş güvenliği derslerinin ikisinide almış biriyim. iş güvenliği iş hukukunun yüzde 10 udur.
ama hangisini alman gerekirken alamadın bilmiyorum. iş hukuku aldıysan ve iş güvenliği için muafiyet alıyorsan bence sıkıntı olmamalı. ama tam tersi ise ve buna rağmen uygunluk verirlerse bu bence usulsüz olur.

iş hukuku ve iş güvenliği derslerinin ikisinide almış biriyim. iş güvenliği iş hukukunun yüzde 10 udur.
ama hangisini alman gerekirken alamadın bilmiyorum. iş hukuku aldıysan ve iş güvenliği için muafiyet alıyorsan bence sıkıntı olmamalı. ama tam tersi ise ve buna rağmen uygunluk verirlerse bu bence usulsüz olur.
Tamam size söz verdiğim gibi sonucu aldığımda öğrenci kimliğimin fotoğrafını atayım. Usulsüz ise bunu da ekstra olarak şikayet edin lütfen.

Tamam size söz verdiğim gibi sonucu aldığımda öğrenci kimliğimin fotoğrafını atayım. Usulsüz ise bunu da ekstra olarak şikayet edin lütfen.
bana bir şey ispatlaman gerekmiyor ki.. bu senin hayatın neticede senin vicdanın rahatsa beni zaten ilgilendirmez :) ama böyle bir konuda uyarı yapmadan geçmeyi de ben kendime yakıştıramazdım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X