- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- Konu Sahibi whitesneaker
H
Valla ben de muhendisim ama henuz duzenli bir ise girmedigim icin meslek adina hic bilgim yok Bende is hukuku dersi gordum. Ne yani firmada bi sorun olsa bana mi catacaklar sen bu dersi gordun diye. Zaten is hayatinda transkriptinizin zerre onemi yok. Is guvenligi dersi goren de is guvenligi sertifikasina sahip olmuyor ayrica is guvenligi o kadar basit bisey degil
Üniversite sadece bakış açısı kazandırır, mühendislik değil mühendislik bakış açısı kazandırır.
Emin olun derslere ilgili meraklı ve bölümümü seven biri olarak bilgim okyanusta bir damla.
Is işte öğrenilir o diplomayı alan kimse de mühendis olamaz.
Ben mühendis olamam olabilmem için bir iş yerinde bir konuda üretim proseslerini iş akışını makinelerin çalışma prensiplerini öğrenmem lazım.
Ancak tecrübe ile mühendis olunur. Önemli olan o ahlaka sahip bi birey olarak mezun olmak.
Okul puanı,laboratuar imkanları bizden çok daha iyi olan köklü bir üniversitede aynı bölümde okuyan insanların bizim sabahlara kadar çalışarak verdiğimiz dersi test ile geçtiğini biliyorum.
Araştırsak kim bilir daha neler çıkar.
Her öğretim kurumu aynı ve eşit şartlarda ders içeriğine, krediye, adalete sahip olsa mezunların bilgisinde bu kadar dalgalanma olmazdı.
Ona bakarsanız bende yaz okulu olmayan yaz okulu şartı 2 50 olan ve üstten ders almaya musade etmeyen bir üniversitede okuyorum.
Okulunda yaz okulu bulunan biri de benim hakkımı yiyerek rahat rahat o dersleri vermiş bir şekilde mezun olabilir.
Ben neden bu kadar suçlandım bunu anlayamadim
Valla ben de muhendisim ama henuz duzenli bir ise girmedigim icin meslek adina hic bilgim yok Bende is hukuku dersi gordum. Ne yani firmada bi sorun olsa bana mi catacaklar sen bu dersi gordun diye. Zaten is hayatinda transkriptinizin zerre onemi yok. Is guvenligi dersi goren de is guvenligi sertifikasina sahip olmuyor ayrica is guvenligi o kadar basit bisey degil