• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımı helal etmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa kayınvalidenizi de alın çıkın çıkaran yoksa, yazık 😂😂
Ahahaha hayatta olmaz. Ekmek almaya aşağı bakkala insem üstümü çıkarıp hemen makineye atıyorum. Poşeti atıyorum 😂😂 hadi diyelim virüs yoktu yine kayınvalimle çıkamam aynı şehirde bile değiliz 😂😂😂

Bilmiyorum da ben bir alt katımda kayınvalidem oturuyor ben 2 aydır inemiyorum o da zaten sakın inme diyor.

Yok iftarmış biz birbirimizin yüzünü neredeyse unuttuk bu dönemde.

Gerçekten bu sıkıntılı günlerde insanlar bilinçsizce hareket ediyorlar ve ben de bundan çok sıkıldım artık tatlım. Enayi gibi sanki bir biz evdeyiz herkes gezmelerde.

1 ay boyunca neredeyse her gun polisin zabitanin o sivrizekalarla kavgasini izledim. Polis diyor teyze evine git kadin diyor sen benim kocammisin sanane. Adam 80 yasinda sokakta geziyo polis çevirmis amca eve goturelim bak hastalik var diyor adamdan cevap sanane can benim degil mi.. (bu olaylar is yerimin karsisinda oluyor o yuzden gayet net duyabiliyorum olani biteni) o polis zabita yeminle sabir sinavi veriyor. Sonunda da olan iste gencecik bir cocuga oldu. Cocukcagiz canindan oldu. Poliste yasayan ölü artik.

Benim is yerim ile evim arasinda vilayet meydani var. Banklar vs kaldirilmisti zaten. Dun sabah ise giderken millet ortu sermis yere oturmus güneşleniyor. Vilayetin yani emniyet mudurlugu. Elinde silah polis nobet tutuyor. Ama artik ses edemiyorlar cunku biliyor munakasaya girse kendi suclu olacak.

Koca koca insanlar 2 yas sendromlu bebeler gobi davraniyor. Anlayamiyorum..

Dert sayılması için, "kardeşim bir hastasından enfekte oldu, kurtaramadık" mı yazmam lazım. Bunun olmasını istemiyorum. Korkuyorum endişeleniyorum.
Çok haklısınız gerçekten allah korusun inşallah öyle birşey olmaz. Allahım ailesine bağışlasın tüm sağlık çalışanları ve hastaları

Size kocaman sarılıyorum inanın. Ve o ay mecburen diyenlerin gayet kendi istekleriyle gittiklerini düşünüyorum. Birkac cahil yüzünden binlerce bilinçli insan zarar görsün istemiyorum . Umarım daha bilinçli bir toplum olabiliriz

Anlaşılmak ve eve kendini hapseden tek kişi olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor, teşekkür ederim. Ve son cümlenize amiiiin diyorum.

Bilmiyorum da ben bir alt katımda kayınvalidem oturuyor ben 2 aydır inemiyorum o da zaten sakın inme diyor.

Yok iftarmış biz birbirimizin yüzünü neredeyse unuttuk bu dönemde.

Keşke herkes böyle davransa da bir an önce bitse şu illet değil mi... 😕

Çok haklısınız gerçekten allah korusun inşallah öyle birşey olmaz. Allahım ailesine bağışlasın tüm sağlık çalışanları ve hastaları

Amiin İnşallah herkesi. O kadar çok insan var ki ücretli izin ya da evden çalışma imkanına sahip olmayan. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.

1 ay boyunca neredeyse her gun polisin zabitanin o sivrizekalarla kavgasini izledim. Polis diyor teyze evine git kadin diyor sen benim kocammisin sanane. Adam 80 yasinda sokakta geziyo polis çevirmis amca eve goturelim bak hastalik var diyor adamdan cevap sanane can benim degil mi.. (bu olaylar is yerimin karsisinda oluyor o yuzden gayet net duyabiliyorum olani biteni) o polis zabita yeminle sabir sinavi veriyor. Sonunda da olan iste gencecik bir cocuga oldu. Cocukcagiz canindan oldu. Poliste yasayan ölü artik.

Benim is yerim ile evim arasinda vilayet meydani var. Banklar vs kaldirilmisti zaten. Dun sabah ise giderken millet ortu sermis yere oturmus güneşleniyor. Vilayetin yani emniyet mudurlugu. Elinde silah polis nobet tutuyor. Ama artik ses edemiyorlar cunku biliyor munakasaya girse kendi suclu olacak.

Koca koca insanlar 2 yas sendromlu bebeler gobi davraniyor. Anlayamiyorum..

Sonra da "kader" deyip geçiliyor maalesef.
Bu anlattıklarınızı görmüyorum, evim cadde üzeri, sadece arabalar var. Herhalde görsem daha çok etkilenirim. Nasıl anlatsam bilmiyorum da, o örtü serip güneşlenen insanların karşısında kafese konmuş gibiyim. Bir ben evdeyim bir ben sıkılıyorum bir ben hayatı kaçırıyorum gibi hissetmeye başladım. Bunun tedbirlerimi gevşetme gibi bir ihtimali yok fakat bu insanlar yüzünden bu süreç uzayacak ve ben bebeğimin bir yılını evde doldurmak zorunda kalacağım diye korkuyorum.

En bilinçli geçineni bile aynı rahatlıkta takılabiliyor valla.
Daha virüs Türkiye'ye gelmeden çocuğunu okula maske ile yollamaya başlayan bir veli,
tatil olmadan okula yollamamaya başladı. Tatil olmalı zaten bu çok ciddi bir durum diye 3 saat nutuk atan tip..
Geçen camdan gördüm dükkanını açmış önüne oturmuş hava alıyor. Bir teyze elinde poşetle yanına gitti.
Muhtemelen bahçeden topladığı bir şeyi verdi.
Öpüştüler, teşekkürleştiler bir güzel.

Bu virüsü biz göremiyoruz da bu kadar paniğiz galiba bazıları görüyor olsa gerek.

Ohh, evde kalanlar kalmaya devam etsin. Çatlasın sıkıntıdan.

Daha virüs Türkiye'ye gelmeden çocuğunu okula maske ile yollamaya başlayan bir veli,
tatil olmadan okula yollamamaya başladı. Tatil olmalı zaten bu çok ciddi bir durum diye 3 saat nutuk atan tip..
Geçen camdan gördüm dükkanını açmış önüne oturmuş hava alıyor. Bir teyze elinde poşetle yanına gitti.

Bu virüsü biz göremiyoruz da bu kadar paniğiz galiba bazıları görüyor olsa gerek.

Şeytan yaklaşıp işte onlara da bir şey olmuyor demek bu kadar insan yanılıyor olamaz, bebek arabasıyla yürü gel dedi bir sefer. Olası senaryoları düşündüm ve gireceğim vebali... O gün bu gündür aklımın ucundan geçmemişti. Fakat burada iftar davetli, ziyaretli konuları görünce kendimi boş yere eve tıkmış gibi hissettim.

Ah o veliniz, o ikram edilen şeyi almasa, öpüşüp teşekkür etmese ölür müydü acaba? 😔

Şeytan yaklaşıp işte onlara da bir şey olmuyor demek bu kadar insan yanılıyor olamaz, bebek arabasıyla yürü gel dedi bir sefer. Olası senaryoları düşündüm ve gireceğim vebali... O gün bu gündür aklımın ucundan geçmemişti. Fakat burada iftar davetli, ziyaretli konuları görünce kendimi boş yere eve tıkmış gibi hissettim.

Ah o veliniz, o ikram edilen şeyi almasa, öpüşüp teşekkür etmese ölür müydü acaba? 😔

Hamileyim ağırlaşmaya başladım.
Yürüyüş yapmam gerek.
Hareketsizlikten ayaklarım falan şiş, kütük gibi oldum.
Ben de geçen çıkıp yürüycem az, hiç bir yere dokunmam.
Çok kötüyüm boğuluyorum dedim.
Eşim bırakmadı.
Allah biliyor bıraksa çıkacaktım.
Çünkü bakıyorum herkes keyfine yaşıyor.
İnsan bir yerden sonra enayi gibi hissediyor :(

Hamileyim ağırlaşmaya başladım.
Yürüyüş yapmam gerek.
Hareketsizlikten ayaklarım falan şiş, kütük gibi oldum.
Ben de geçen çıkıp yürüycem az, hiç bir yere dokunmam.
Çok kötüyüm boğuluyorum dedim.
Eşim bırakmadı.
Allah biliyor bıraksa çıkacaktım.
Çünkü bakıyorum herkes keyfine yaşıyor.
İnsan bir yerden sonra enayi gibi hissediyor :KK43:

Çok üzüldüm. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Hamileyken kesinlikle daha zor hareketsiz kalmak 😔😔😔

Sokak röportajında adama niye çıktın diyor spiker cevap “ne bilim herkes çıkıyodu” :KK53:

Kalp hastası gelin adayı niye çalışıyor? Kronik hastalar, engelliler ve emziren anneler ilk vakadan beri izinli ve 31 mayısa uzatıldı.
Sağlık çalışanlarını kapsamıyor maalesef. Rapor almıştı ve normalde anestezi teknikeri. Bakanlık dilediği yere görevlendirme yapacağını açıklayıp acile almış. Raporu da iptal ve o izinlerin sağlık personellerini kapsamadığını belirtmişler. Dilekçeler yazıldı, amirleriyle görüştü nafile...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back