Hakkım mı yeniyor?

neden bir daha maaş yatırmaları gereken zamanı bekliyorsun konuşmak için. sadaka değil emeğinin karşılığını alacaksın ve isteyeceksin.

canım seni biraz saf mı gördüler acaba hangi firmada yönetici asistanı asgari ücret alırmış , ki sen onu bile eksik alıyorsun.
asgari ücretin ne kadar olduğunu biliyorsun neden baştan demedin bana eksik yatırıyorsunuz diye

Nasıl yani ya. 780 lira mı alıyorsun sen o zaman? Hatta 730 muş aslında şaka gibi.

Bu ay ki maaşını almayı neden bekliyorsun. İnternet bankacılığından ekstra al git görüş.
Bilmek senin de hakkın, anlatmak zorundalar. Kimse babasının hayrına akşama kadar çalışmıyor.
Ben tam anlamıyorum bu işlerden ama bu durumda 950 alman gerekir.
Keşke o anda sorsaydın o 90 neden -90 diye.

gerçekten şaka gibi hemen işe koyulsam iyi olacak.

ilk iş tecrübem olduğu için ve sesim çıkmıyor pasif görüyorlar ben saatlerce trafik cezalarını fotokopi bile çekiyorum topuklularla yönetici asistanıyım ya bide. ya herkese sormak istedim sorun nerde diye çünkü kötü olmak istemiyorum finanstakiler bunu sorduğum için yüzüme bakmıyorlar iki gündür bordroyla gitmek istiyorum yanlarına

sen çok hassas düşünüyorsun. finanstaki de kendi cebindeki paradan vermiyor sana neticede o da orada bir çalışan ve sana yasal olan maaş neyse onu ödemek zorunda. bordroyla gitmene gerek yok banka ekstreni al internetten çıktı olarak ve söyle direk çekinecek birşey yok hiç

haklısın

D......ş grubuysa bu sıkıntın geçmez. araba satarken bile kendi hatalarını kabul etmiyolar.

Canım asgari ücret tam olarak 949,07 TL
Sana bordro da bu rakamdan düşük bir miktar imzalatamazlar .
Maaşını elden mi alıyorsun banka kanalı ile mi ?

Ne zamandan beri çalışıyorsun bilmiyorum ama hesabını yapıp, ik ile öyle konuş.

2014 ocaktan temmuza kadar 846 tl, temmuzdan aralığa kadar 891 tl, 2015 ocak Şubat maaşın da yazıldığı gibi 949 TL'den az olamaz.

Büyük bi şirket ise asgari ücretin altında bankadan ödemeyi yememeleri lazım. Ücret bordrolarını incele, aylık 30 günden az mı sigortalı gösteriyorlar seni?

Son düzenleme:

büyük ihtimalle sigortasını tam göstermiyorlar yoksa bankadan tam yatırması gerekir maaşını

canım asgari ücret çalışıyorsan senin maaşın 950 TL neyin kesintisini yapıyorlar anlamadım. SSK şikayet etsen ceza yerler. işte böyle byük firmalarda işçiden keserler yönetimin cebine girer

Bizim muhasebe stajyeriyle konuştum bana asgari ücrete zam geldi arkadaşlarımın stajyer maaşı yükseldi benim hala duruyor senden 90 benden 50 götürüyorlar aç gözünü dedi

hakkınız yeniyor evet.
asgari ücretin altında alıyorsunuz.

ama ne cesaretle böyle bir şey yapabiliyorlar çok ilginç üstelik bankadan yatırıyorlar.
sigortanız da eksik yatıyor olabilir.

hizmet dökümünüze bir bakın SGK.nın sitesinden.
T.C. kimlik no ile giriş yapabiliyorsunuz.
SGK hizmet dökümü diye aratın çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…