- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
-
- Konu Sahibi Vatanseverr
hiç imzalamadım.. İnsan kaynaklarıyla görüşmeyi düşünüyorum.demekki agiyi vermiyolar sana, her ay bordro imzalatmaları lazım. imzaladınmı hiç? 949,05 gibi bişi olmazı lazm agi dahil asgari ücret.
haklısın bende araştırdım öyle buldum çok üzüldüm nerdeyse 8 aydır burdayım 90 dan nerden baksan 800 yani bir maaş..950 alman lazım o paradan neyi kesiyorlar onu anlamadım zaten kesilmiş hali 950 lira brüt 1200
Bankadan alıyorum.bordroyu görmen lazım canım, bide bankayamı yatırıyolar yoksa eldenmi alıyosun?
haklısın bende araştırdım öyle buldum çok üzüldüm nerdeyse 8 aydır burdayım 90 dan nerden baksan 800 yani bir maaş..
teşekkür ederimbankadansa sıkıntı çıkmaz hakkını arayabilirsin, ama dediğim gibi bordroya mutlaka bak çünkü orda yatması gereken 950 olur e sende bankayla 870 yattığını ıspatlayabilirsin. bordro için sıkınrı çıkarırlar dersen , kredi çekicem bankadan istiyolar de bi şekilde ulaş bordroya bence
Maaşın bankaya yatmıyor değil mi?
Agi dahil 950 lira alman lazım. Aldığın parada düşükmüş zaten. İşi iyice öğren ve sonra daha iyi bir yer bak bence.
o şekilde konuştukEğer maaşın asgari ücret+agi diye konuştuysanız. 858,95 TL +90,11 TL yani 949,06 TL ödemeleri gerekiyor.
Zaten bunun altında ödeme yaparlarsa yasal değil.
o şekilde konuştuk
eğer öyle bir şey varsa işe girdiğimden itibaren o paraları almam mümkün dimi?Bankadan alıyorsanız maaşınızı.. bu riske girmezler. Bu rakamı vermek zorundalar.
Elden alıyorsanız kesin bir katakullü yapıyorlardır.
haklısın bende araştırdım öyle buldum çok üzüldüm nerdeyse 8 aydır burdayım 90 dan nerden baksan 800 yani bir maaş..
Bankadan alıyorum.
teşekkür ederim
bankadan alıyorum. teşekkür ederim bilgi için
870 tl yatıyor bunu kendileride söyledi. bu ay maaşımı çekerken makbuzla insan kaynaklarına gitmeyi düşünüyorum. üsteli bana 820 yatması gerekiyorken 870 yatıyorum dedi sanki sadaka veriyorlar.Bankaya yatıyorsa nasıl kesiyorlar ki? 950 yatması gerekiyor. Ne ne kadar yatıyor hesabına?
eğer öyle bir şey varsa işe girdiğimden itibaren o paraları almam mümkün dimi?
870 tl yatıyor bunu kendileride söyledi. bu ay maaşımı çekerken makbuzla insan kaynaklarına gitmeyi düşünüyorum. üsteli bana 820 yatması gerekiyorken 870 yatıyorum dedi sanki sadaka veriyorlar.